“Αμόναχος”! Οι Σφακιανοί «γυρίζουν την πλάτη» στον Παύλο Πολάκη

Κοινοποίηση:
polakis-1024x576

Τίποτα δεν πάει καλά το τελευταίο διάστημα για τον Παύλο Πολάκη.

* ΑΜΟΝΑΧΟΣ κατα την κρητική διάλεκτο σημαίνει: Μόνος, χωρίς παρέα

Δεν είναι μόνο ότι πέφτει από τη μία γκάφα στην άλλη, εξοργίζοντας τα μέλη της κυβερνητικής Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ούτε ότι η πλειονότητα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη τον βλέπει με… μισό μάτι. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έχει προβλήματα και στην ιδιαίτερή του πατρίδα, τον Δήμο Σφακίων.

Ο λόγος είναι ότι απέτυχε να κρατήσει ενωμένο τον δημοτικό συνδυασμό με τον οποίο είχε εκλεγεί ο ίδιος δήμαρχος το 2014 με 94%, με αποτέλεσμα τώρα να έχει εξελιχθεί σε μέρος του… «εμφυλίου» μεταξύ των παλιών συνεργατών του. Από τη μία πλευρά είναι ο νυν δήμαρχος Σφακίων, Γιάννης Ζερβός, που είχε διαδεχθεί τον κ. Πολάκη (μετά την εκλογή του στη Βουλή) στον δημαρχιακό θώκο το 2015, και, από την άλλη, ο πρώτος σε ψήφους το 2014 δημοτικός σύμβουλος και μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος, Μανούσος Χιωτάκης.

Ο… αψύς Κρητικός φαίνεται να στηρίζει στη συγκεκριμένη διαμάχη τον πρώτο, με τον δεύτερο να δηλώνει σε συνέντευξή του ότι ο κ. Πολάκης προσπάθησε να τον αποτρέψει, αλλά δεν τα κατάφερε. «Εμένα δύο φορές μού είπε να μην κατέβω. Ο λόγος ήταν να μη χαλάσει η παράταξη. Αποφάσισα να κατέβω. Τώρα, το τι σκέπτεται ο κ. Πολάκης δεν το ξέρω. Ενδείξεις ότι με υποστηρίζει δεν έχω», ανέφερε στα «Χανιώτικα Νέα» ο κ. Χιωτάκης. Πλάκα θα έχει να «χάσει» ο Πολάκης στην έδρα του..

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: