ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ! Άρση τραπεζικού απορρήτου στους 170.000 δανειολήπτες που ζήτησαν προστασία του ν.Κατσέλη

Κοινοποίηση:
KATSEL

Ξεκινούν άμεσα οι τράπεζες τη διασταύρωση των οικονομικών και περιουσιακών στοιχείων των 170.000 δανειοληπτών που έχουν αιτηθεί και υπάγονται στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου Κατσέλη.

 

Ολοκληρώθηκε η ψηφιοποίηση των 170.000 φακέλων του νόμου Κατσέλη και οι αρμόδιοι, κάνοντας χρήση της διάταξης για άρση του τραπεζικού απορρήτου, θα διασταυρώσουν μέσω της πλατφόρμας του «Τειρεσία» ποιοι από τους δανειολήπτες βρίσκονται σε πραγματική αδυναμία αποπληρωμής των οφειλών τους και ποιοι, ενώ διαθέτουν σημαντική ακίνητη περιουσία και αξιοσέβαστες τραπεζικές καταθέσεις σε διαφορετική τράπεζα από αυτήν στην οποία χρωστούν, εκμεταλλεύονται τις προστατευτικές διατάξεις και  δεν πληρώνουν.

Με βάση τα δεδομένα που θα προκύψουν, η τράπεζα θα εκτιμήσει τις δυνατότητες πληρωμής από τον δανειολήπτη και θα του υποβάλλει πρόταση  εξωδικαστικής διευθέτηση των οφειλών, ανάλογη με αυτήν που θα επιδίκαζε το δικαστήριο  μετά από 2-10 χρόνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. 2η περίπτωση , γνωστός που τοποθετεί ac , η χειρότερη του μερα σε είσπραξη ειναι 200€ καθαρά και μαύρα και αυτός ειναι στο νομο Κατσέλη και επειδή οπως μου λεει ο ίδιος ολα είναι μαύρα (και μάλιστα παρακαλάει να κόψει καμιά απόδειξη ) τίποτα δεν βάζει στην τράπεζα

  2. γνωρίζω Αλβανό που έχει πάρει δάνειο , ολο το χρήμα που βγάζει το επενδύει στην Αλβανία , Εχει φτιάξει μια βιλαρα παραθαλάσσια , μου εχει δείξει φωτογραφίες , εχει δυο μαγαζιά στα Τίρανα και εισπρατει ενοίκια και εδώ ειχε κάνει μια αγορά το 2009 και εχει μπει στο νόμο Κατσέλη , , ειναι ηλεκτρολόγος , απο το πρωί μέχρι το βράδυ δουλεύει , ολα μαύρα και οτι χρήμα βγάζει ταξιδεύει στην πατρίδα του , εμεις του σπουδάζουμε τα παιδια και θα του κάνουμε δώρο και το σπίτι

Comments are closed.