ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ-ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΟΥΣΕ 7 ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΚΑΙ 10 ΚΑΛΤΣΕΣ! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ! ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    giagia-2-768x569

    Η είδηση προκάλεσε σάλο την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, παρά τα όσα έγιναν, οι αρμόδιοι δεν έκαναν πίσω…

    GIAGIA

    Σύμφωνα με τις εικόνες που κάνουν το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι αρχές ζητούν από την 90χρονη 200 ευρώ για την… παράβαση που έκανε!

    54730598_2040231622692537_5534387135550849024_n

    54728461_2040231666025866_2273684574728880128_n

    Θυμίζουμε ότι η γυναίκα συνελήφθη επειδή πούλαγε στο δρόμο, τερλίκια (πλεκτές παντόφλες) που έφτιαχνε η ίδια. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν έχει κανέναν πόρο οικονομικό. Στην ίδια οικονομική κατάσταση είναι και ο σύζυγός της ο οποίος είναι στο σπίτι με οξυγόνο.

    Όσο την «αιτιολόγησή»; Τα …αποδεικτικά τού «εγκλήματος» είναι 4 μεγάλες μαντήλες, 7 μικρές μαντήλες,
    10 ζευγάρια πλεκτές κάλτσες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. KATAΡΧΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΥΒΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ
      2ον ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΓΙΑΓΙΑ
      ΝΤΡΟΠΗ

    2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??????ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!!

    3. Ο Κλασιδιαρης οπως λες δεν νομιζω να εκοβε προστιμο σε γριουλες απορες….μαλλον εσεις εχετε ξεπερασει και τον Κλασιδιαρη….αμα σε μια απορη την συλλαμβάνει και τις βαζει προστιμο 200 ευρω ολους εσας πρεπει να σας πανε σε εκτελεστικο αποσπασμα….οσους για τους αστυνομικους τι να σχολιασει κανεις….αδικος κοπος….για το γηπεδο ειναι χοτ ντογκ με μουσταρδα και κετσαπ στο αλεξισφαιρο…

    4. Καλά έκανε ο μπάτσος στη βρωμόγρια. Ας πρόσεχε και ας ήταν νόμιμη. Τέλος.

      1. Έναρξη ατομικής επιχείρησης: 60 ευρώ.
        Τέλος επιτηδεύματος στο έτος: 650 ευρώ.
        Πληρωμή ΕΦΚΑ: 27,5% επί των κερδών.
        Φόρος εισοδήματος: 29%+29% προκαταβολή=58% επί των κερδών.
        Σύνολο: 85,5% από τα κέρδη στο κράτος. Συν τα τεκμήρια που σου φορτώνουν έξτρα φόρο.

        Κατάλαβες καραγκιόζάκο;

      2. Ο/Η Ο Κασι ειναι απασχολημενος,γαμει την απλυτη τη σουφρα σου λέει:

        Ρουφα την τρομπετα φιλος.

    5. Κτήνη μπασκίνες, ψόφος αμόρφωτα στομάχια με πόδια.

    6. Τραγικη παρουσια ενος παναθλιου δικαστικου παρακρατους που κυνηγα τους Ελληνες νταντευει ολους τους παρακμιακους λαθροναρκεμπορους μαιμουδες κινεζους κ.τ.λ.αργα η γρηγορα ο καθενας θα παρει οτι του αξιζει.ριχτε προστιμα ανθελληνες τσανακογλυφτες των Γερμανων μια ζωη ρουφιανοι και αχρηστοι….ουστττττ ρεεεεεεεεε…..

    7. Χέστηκε τώρα ο αμόρφωτος κομπλεξικός μπάτσος με iq ραδικιού και το κάθε γομάρι που δεν έχει το παραμικρό συναίσθημα για τον πλησίον.Θα έρθει η ώρα σας…

    8. Οι γύφτοι που έσπασαν σήμερα το δικαστήριο της Κορίνθου και επιτέθηκαν σε μάρτυρες του κατηγορούμενου θα πληρώσουν τίποτα; Άντε πια τους σιχαθήκαμε, αφήνουν όλα τα αιμοβόρα δίποδα να κάνουν ό,τι θέλουν και τα βάζουν με τους ανήμπορους ανθρώπους.

    9. 1oν γιατι σβηνετε τις σφραγιδες με τα ονοματα αποκατω και δεν τα δινεται στην δημοσιοτητα να δουμε ΠΟΙΟΙ ειναι αυτοι?? Και 2ον ρε Στεφανε επρεπε ηδη απο την εκπομπη να ειχες παρει τηλεφωνο live στο Α.Τ Αμπελοκηπων να μιλησεις εκει, να δουμε τι απαντησεις θα σου εδιναν!!!!

    10. Τόσα λείπουν στους σιριζεους και πρέπει να τα πάρουν.Στους λαθρους δεν γίνεται τίποτα αυτά μόνο στο ελλαδισταν γίνονται!!!!!!!

    11. στην παραλια θεσσαλονικης ειδικα στο τημα λιμανιου – λευκου πυργου που ειναι και στενο τι βλεπουμε?ενα ποδηλατοδρομο 2 μετρα ,αλλα 2-3 μετρα πασης λογης λαθρεμπορους με μαιμου τσαντες,μαιμου ρολογια.μαιμου παπουτσαι και 1 μετρο χωρο διελευσης πεζων,θελεις δεν θελεις δηλαδη σταματας σε καποιο παγκο,και τι κανει η αστυνομια????τιποτα!!! καπου καπου στελνουν εναν αστυνομικο μπροστα να δωσει το συνθημα να κρυφτουν για λιγο ολοι και μετα απο μιση ωρα ιδια εικονα.
      στην δε πλατεια αριστοτελους στην εγνατια το λαθρεμποριο τσιγαρων ειναι τελειως ανενοχλητο ,εκει κοντα υπαρχει συνηθωσ και ατυνιμικη δυναμη λογω γραφειων συριζα που το πολυ πολυ να ψωνιζουν και αυτοι

    12. Δεν έχετε καταλάβει. Όλα είναι προγραμματισμένα. Το κάνουν για παραδειγματισμό ώστε οι ραγιάδες να μην σηκώσουν κεφάλι. Δηλαδή αν βάζουν πρόστιμο σε μια γριούλα, σκεφτείτε τι μπορούν να κάνουν για σένα που θέλεις να ξεσηκωθείς. Όλα αυτά έρχονται με εντολές από πάνω και προβολή σε ΜΜΕ. Γιατί δεν λένε για τους λάθρους που είναι σε κάθε γειτονιά που πουλούν κλεμμένα/ναρκωτικά κτλ; Σε θέλουν καταπιεσμένο συνεχώς. Εδώ βάζουν και κάνουν μαθήματα για τις έκφυλες ταυτότητες στα σχολεία στην τρυφερή ηλικία των 11–13 (γυμνάσιο) και καθόμαστε και τους κοιτάμε.

    13. Εαν βγουμε εξω σε οποιαδηποτε γειτονια της αθηνας , μεσα σε λιγα λεπτα και χωρις κοπο θα βρουμε απειρους αλλοδαπους να πουλουν διαφορα…εννοειται χωρις αδεια…βαζω στοιχημα οτι τα περισσοτερα ειναι και κλεμμενα χωρια η διακινηση ναρκωτικων…χωρια οι γυφτοι που κανουν και αυτοι τα ιδια . Αλλα …Δεν εχω δει να συλαμβανουν κανενα αλλοδαπο η γυφτο για αυτο το λογο … Τους ελληνες ομως τους μυριζονται απο μακρια…..

    14. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΘΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ;
      ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ;
      ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ.

      1. Ετσι πεστα σωστος, γιατι τα σβηνουν και γιατι δεν πηρε live ενα τηλεφωνο ο Χιος εκει στο τμημα να δουμε τι θα του απαντησουν.

    15. Ξεφτυλες…Αισχος….Ντροπη…”Πανω Κατω η Πατησιων”…και την κοροιδευαν την γιαγιακα…η Vodafone οι πολυεθνικες οι τραπεζες κλεβουν τον κοσμακη κατα εκατομμυρια και αυτοι κηνηγανε την γιαγιακα με τα πλεκτα πασουμακια….Δημοκρατια “Πανω Κατω η Πατησιων”…καλα ειναι και λιγο γκαγκα η στολη σε κανει και λιγο μαλακα….Στολες φορανε και οι Δικαστες…”Πανω κατω η Πατησιων” = Μπορεις και με παλυνδρομικες κινησεις να πας ” Πανω κατω την Πατησιων”

    16. Από αυτούς που κάρφωσαν τη γιαγιά στη λαική αγορά ,αμφιβάλω αν εκδίδουν αποδείξεις οι μισοί…..
      Να ζητάτε αποδείξεις όσοι ψωνίζετε από κει και να τους καταγγείλετε χωρίς έλεος.
      ‘Οσο για το κράτος, εκλογές έρχονται , κάποιος υπουργός θα προσποιηθεί τον καλό και θα της το διαγράψουν ..

    Comments are closed.