ΑΛΑ ΜΠΡΑΤΣΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΕΛΕΕΙΝΟ ΒΑΡΥΜΑΓΚΑ! Ιδού οι διακοπές Τσίπρα με το πουλέν του… [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
tsipraspolalkis0

Λίγες ημέρες μετά την πολιτική κρίση που προκλήθηκε από την αισχρή επίθεση του Παύλου Πολάκη στον ανάπηρο Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο δεν αποστασιοποιείται από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας αλλά κάνει διακοπές με τον Παύλο Πολάκη, προσφέροντας απλόχερη στήριξη στον «αψύ Σφακιανό»!

 

Και μπορεί η τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη για τον ανάπηρο Στέλιο Κυμπουρόπουλο να προκάλεσε εσωτερικούς τριγμούς στον ΣΥΡΙΖΑ και πολλοί βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος να αποστασιοποιήθηκαν από τις απόψεις του αναπληρωτή υπουργού ότι ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος «προσβάλλει τα ΑΜΕΑ», ωστόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να περιβάλλει τον Σφακιανό συνεργάτη του με απόλυτη εμπιστοσύνη.

Από το Μεγάλο Σάββατο όταν επέστρεψε από την Κίνα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα και τους δύο γιους του στο Ρέθυμνο και κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Πολύριζος« στο Ροδάκινο του νότιου Ρεθύμνου για ολιγοήμερες διακοπές με αφορμή το Πάσχα.

Σήμερα το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός βρέθηκε σε παραθαλάσσια ταβέρνα σε παραλία της περιοχής με τον Παύλο Πολάκη, τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ο οποίος κατάγεται από τον Αργουλέ Σφακίων, το χωριό που απέχει λίγα χιλιόμετρα από τις παραλίες του νότιου Ρεθύμνου.

Σε χαλαρή διάθεση, ο Αλέξης Τσίπρας εικονίζεται με υψωμένο το αριστερό του χέρι στη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω. Ισως για να ζητήσει κάτι από τον σερβιτόρο, ίσως επειδή κάνει νόημα σε κάποιον άλλο φίλο ή συντροφό του. Απέναντι από τον Αλέξη Τσίπρα -που έχει πιάσει τη μία κορυφή του τραπεζιού- βρίσκεται ο Παύλος Πολάκης και στα αριστερά του πρωθυπουργού κάθεται ένα άλλο πρόσωπο το οποίο δεν διακρίνεται. Πίσω από τον κ. Τσίπρα βρίσκεται ένας από τους σερβιτόρους της παραλιακής ταβέρνας, που φαίνεται σχεδόν άδεια.

Λίγα μέτρα από την ακροθαλασσιά, ο Αλέξης Τσίπρας με τον Παύλο Πολάκη και την παρέα τους θα είχαν σίγουρα τη ευκαιρία να συζητήσουν εκ βαθέων το «ατυχές» περιστατικό που συνέβη τη Μεγάλη Εβδομάδα όταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας καταφέρθηκε εναντίον του υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου, φτάνοντας στο σημείο να τον κατηγορήσει ότι προσβάλει τα ΑΜΕΑ! Η απρόκλητη επίθεση του κ. Πολάκη στον κ. Κυμπουρόπολο οδήγησε τη ΝΔ στην απόφαση να προαναγγείλει την κατάθεση πρόταση δυσπιστίας εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. Το πολιτικό θερμόμετρο ανέβηκε ακόμη περισσότερο όταν ο Αλέξης Τσίπρας προειδοποίησε ότι θα μετατρέψει τη συζήτηση σε δαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ταυτιζόμενος με τον Παύλο Πολάκη. Άλλωστε ο πρωθυπουργός όχι μόνο δεν αποδοκίμασε τον υπουργό του, αλλά κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι «επιχειρεί να αποφύγει τη συζήτηση για τα κρίσιμα και τα μεγάλα και επιθυμεί να βάλει στο επίκεντρο της κουβέντας το αν το ύφος του Παύλου Πολάκη είναι καλό ή κακό, αν είναι ευγενής ή αγενής, καθώς κατάγεται και από τα Σφακιά και γνωρίζει, φαίνεται, καθώς είναι κοντοχωριανοί, το ύφος το αψύ των Σφακιανών και θέλει να συζητάμε γι’ αυτό και όχι για τα επιδόματα που θέλετε να καταργήσετε, όχι για το δώρο των Χριστουγέννων που θέλετε να καταργήσετε, όχι για την οικονομία η οποία βγαίνει από την κρίση, όχι για τη Novartis και τα θαλασσοδάνεια τα οποία θέλετε να κουκουλώσετε!».

Με χαλαρή διάθεση, φορώντας βερμούδα, ο κ. Τσίπρας επέλεξε να περάσει τις διακοπές του Πάσχα με τον κ. Πολάκη, αποδεικνύοντας πέραν πάσης αμφιβολίας την ταύτισή του με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και στέλνοντας το μήνυμα ότι οι πράξεις του Σφακιανού βουλευτή έχουν την πλήρη κάλυψή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες ο Αλέξης Τσίπρας με τον Παύλο Πολάκη βρίσκονταν μαζί και την Δευτέρα του Πάσχα στην περιοχή των Σφακίων.

Οπως δείχνει η φωτογραφία, μπορεί στο τραπέζι ο Αλέξης Τσίπρας να έχει μια σχετική απόσταση από τον Παύλο Πολάκη, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η φιλική σχέση του πρωθυπουργού με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας δεν επηρεάστηκε στο παραμικρό από τα τελευταία γεγονότα. Αντιθέτως, ο κ. Τσίπρας μεσούσης της προεκλογικής περιόδου θέλησε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο κ. Πολάκης έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του.

tsipraspolalkis0

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αν ήμουν ο ταβερνιάρης, ξέρετε τί θα έριχνα στο φαΐ τους..

Comments are closed.