ΑΘΑΝΑΤΟΣ! Αποκάλυψη – σοκ για τον γέροντα Εφραίμ. Σε πτήση για Χάϊφα κατάφερε να…

Κοινοποίηση:
efraim-arizonas-prespes

Μαρτυρία της Άννας Γρίβα και του Ορθοδόξου Αρχιμανδρίτη από την Ναζαρέτ Πατήρ Ανδρέα:

Στην πρωινή πτήση της TUS-AIR από Λάρνακα στην Χάιφα ,προχθές Δευτέρα 09/10/2017 Λιποθύμησε ο κύπριος πιλότος(κυβερνήτης) κάποιος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.
10 λεπτά πριν την προσγείωση στην Χάιφα έπαθαν πρόβλημα οι μηχανές, ο πιλότος λιποθύμησε κ ένιωσε δυο ζεστά χέρια να του παίρνουν το τιμόνι κ να προσγειώνουν το αεροσκάφος πίσω στην Λάρνακα.

22 Εβραίοι επιβάτες πανικοβλήθηκαν κ φώναζαν θα πεθάνουμε θα πεθάνουμε, εκτός ενός ορθόδοξου αρχιμανδρίτη από την Ναζαρέτ Πατήρ Ανδρέα ο οποίος έκανε ακλόνητος κομποσκοίνι λέγοντας την ευχή.

Τελειώνει αισίως η πτήση κ ο πιλότος φιλά ευλαβικά το χέρι του Αρχιμανδρίτη και προφανώς ταραγμένος του ζητά με επιμονή να του πει «Που είναι ο γέροντας που καθόταν δίπλα του (δίπλα στον Αρχιμανδρίτη)»
του απαντά ο Αρχιμανδρίτης πως:

Δεν υπήρχε κανένας γέροντας δίπλα του!
Ο πιλότος τα έχασε του λέει:

Ένας κοντός πολύ αδύνατος με άσπρα γένια γεροντάκος, αυτός μου κρατούσε τα χέρια, αυτός μας έσωσε.
Τότε του δείχνει ο Αρχιμανδρίτης την φωτογραφία του γέροντα Εφραίμ του Φιλοθεΐτη κ νυν Αριζονίτη κ τότε μένει έκθαμβος ο πιλότος. Ζει ο γέροντας μας άγιος θαυματουργεί κ μας βοηθά! Ας είναι ευλογημένος στους αιώνες των αιώνων αμήν.

Πηγή: ekklisiaonline.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. μια ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΙΟΣ.εχτισε περιπου 27-30 μοναστηρια.εσωσε πολυ κοσμο.ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ .ΜΕΡΙΚΕς φορες ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ και μιλουσε με ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ..ΧΑΧΧ Π Ω Σ?? Π Ω Σ??ΑΠΛΑ ΠΕΤΟΥΣΕ..ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΗΜΗ ΣΟΥ ΑΓΙΕ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ.το κομποσχοινι που μου ΕΔΩΣΕ δεν προλαβα να το χρησιμοποιησω,ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ Τ Ρ Ι Α ΚΟΜΜΑΤΙΑ μες στο σπιτι μου..ποιος ΑΡΑΓΕ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙ ΜΟΥ??αφου ζω μονος μου??

Comments are closed.