ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Βράνιες

Κοινοποίηση:
vranies-aek-anderlext-18062019

Ο Ογκνιέν Βράνιες ξανά στο… δρόμο της επιστροφής στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ αναζητούσε κεντρικό αμυντικό στην αγορά, αλλά τελικά επέλεξε να φέρει πίσω τον Ογκνιεν Βράνιες. Και ας μην ήταν η περίπτωση που ικανοποιούσε τον Μιγκέλ Καρντόσο για το… πακέτο που προσφέρει ο Βόσνιος. Ηταν μέσα στις 3-4 βασικές επιλογές και τελικά επιλέχθηκε αυτός. Μια επιθυμία μεγάλη και του Δημήτρη Μελισσανίδη που γίνεται πραγματικότητα.

Τελικά η ΑΕΚ έσπευσε και συμφώνησε σε όλα με την Αντερλεχτ για τον δανεισμό του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού. Ομως, όπως και στην περίπτωση Ζεράλδες, έτσι και εδώ δεν φαίνεται να μπήκε οψιόν αγοράς. Οπότε το επόμενο καλοκαίρι θα πρέπει να επιστρέψει ο Βράνιες στις Βρυξέλλες, μιας και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Εκτός και αν αλλάξουν τα δεδομένα τις επόμενες ώρες και δούμε τελικά ρήτρα αγοράς του στη συμφωνία των δύο κλαμπ.
Ο παίκτης, σύμφωνα με πληροφόρηση από το Βέλγιο θα είναι στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες. Ετσι, η ΑΕΚ φαίνεται ότι κλείνει με τον Βράνιες την τρύπα στο κέντρο της άμυνας και μαζί με τους Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Σβάνα να συνθέτουν την 4αδα στα στόπερ. Μια επιλογή που δεδομένα προσφέρει αρκετά καλά στοιχεία που έλειπαν πέρυσι από την ΑΕΚ στο κέντρο της άμυνας.

Τέλος, στην ΑΕΚ έχουν συμφωνήσει οριστικά και για τον δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φρανσίσκο Ζεράλδες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: