ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Μητέρα γέννησε το παιδί της για να το πουλήσει αμέσως – Κύκλωμα μαμούθ ή ανθρώπινη εξαθλίωση;

Κοινοποίηση:
morof

Μεμονωμένο -αποκρουστικό- περιστατικό ή ολόκληρο κύκλωμα; Μια αδιανόητη υπόθεση βλέπει το «φως» της δημοσιότητας και προκαλεί σοκ. Οι πληροφορίες μιλούν για απόπειρα αγοραπωλησίας ενός βρέφους στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, που φέρνει την υπόθεση στο προσκήνιο, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο αυτό το περιστατικό να αποτελεί μόνο την κορυφή του παγόβουνου.

Κι αυτό διότι υπάρχουν υποψίες πως ίσως ένα ολόκληρο κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών να δρα στην χώρα μας!

Τι γνωρίζουμε για την υπόθεση με το κύκλωμα (;)

Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης μια γυναίκα 19 ετών που γέννησε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους δύο κιλών και 600 γραμμαρίων. Η γυναίκα είχε μαζί της την ταυτότητα μιας άλλης γυναίκας και όταν το προσωπικό της κλινικής διαπίστωσε την απάτη, ειδοποίησε τις Αρχές.

Το πρώτο σημαντικό στοιχείο, είναι πως με βάση την ομολογία της, μάλιστα, η ταυτότητα άνηκε στην γυναίκα με την οποία είχε συμφωνήσει για την… αγορά του βρέφους!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι το παιδί θα «περνούσε»… κανονικά και με τον νόμο ως δικό της παιδί.

Σημαντικό στοιχείο δεύτερο: Το παιδί αυτό, ήταν το τέταρτο (!) παιδί που φέρνει στον κόσμο η γυναίκα. Από το 2015 κι έπειτα γεννά ένα παιδί τον χρόνο. Παρόλα αυτά είναι ανύπαντρη, συνεπώς οι Αρχές πλέον προσπαθούν να διαπιστώσουν πού βρίσκονται τα υπόλοιπα τρία παιδιά.

Είναι μαζί της, ή πωλήθηκαν κι αυτά;

Σημαντικό στοιχείο τρίτο: Η γυναίκα στην οποία ανήκει η ταυτότητα με την οποία θα γινόταν… η αγορά, αναζητείται εδώ και δέκα ημέρες, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί. Πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο να είναι μέλος στο κύκλωμα και η ταυτότητά της να «ανακυκλώνεται» σε τέτοιες ανατριχιαστικές αγοραπωλησίες.

Το σπίτι της υποτιθέμενης μητέρας είναι ένα… χωράφι!

Να σημειωθεί εδώ πως μέχρι και η διεύθυνση του σπιτιού που αναγράφεται στην ταυτότητα που έδωσε η 19χρονη στο νοσοκομείο… δεν υπάρχει.

Ή για να ακριβολογούμε υπάρχει. Αυτό που δεν υπάρχει στο σημείο είναι… το σπίτι. Το συνεργείο του σταθμού βρέθηκε στην δηλωθείσα διεύθυνση η οποία δεν είναι τίποτε άλλο από ένα χωράφι!

Τέλος, ο σταθμός εντόπισε τον άνθρωπο στον οποίο ανήκει το τηλέφωνο που δόθηκε από την 19χρονη μητέρα ως τηλέφωνο επικοινωνίας.

Είναι τοπογράφος – μηχανικός και φυσικά δεν έχει ιδέα το πώς το τηλέφωνό του εμπλέκεται στην υπόθεση. Τονίζει μάλιστα πως η Αστυνομία δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του…

Το νεογέννητο παιδί, παραμένει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με εισαγγελική απόφαση…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: