Μην χάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο την Εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ! Δείτε τις οδηγίες ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ και μπείτε στην κλήρωση για τα 1.500 ΕΥΡΩ

Κοινοποίηση:
ΕΥΡΩ

Μην χάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο την εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”. Κόψτε το κουπόνι και μπείτε στην κλήρωση για τα 1500 ευρώ μετρητά που θα μπούνε στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς.

H πατριωτική και ανεξάρτητη εφημερίδα σέβεται τους αναγνώστες της που τη στηρίζουν καθημερινά.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς  και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία…

Διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τις οδηγίες για την απόκτηση των χρημάτων

1) Αγοράζετε την εφημερίδα και κόβετε το κουπόνι  του εξωφύλλου

2) Το ταχυδρομείτε με απλό γράμμα και σε κλειστό φάκελο, στη διεύθυνση Δοϊράνης 45 Καλλιθέα-Αθήνα ΤΚ 17672, Εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», αναγράφοντας προσεκτικά και ευανάγνωστα τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο) και οπωσδήποτε μία διεύθυνση στην οποία θα βρίσκεστε τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ένα τηλέφωνο, κινητό και σταθερό.

3) Αυτομάτως μπαίνετε στη μεγάλη αδιάβλητη και πλήρως -νομικά- κατοχυρωμένη κλήρωση  που θα γίνει σε λίγες ημέρες και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στα επόμενα φύλλα της εφημερίδος, με την παρουσία συμβολαιογράφου.

4) Από την κλήρωση, 10 νικητές που θα είναι οι τυχεροί, θα κερδίσουν το ποσόν των 150 ευρώ ο καθένας, σε μετρητά.

5) Τα ονόματα των τυχερών, μετά την κλήρωση, θα ανακοινωθούν επίσης σε ημερομηνία για την οποία θα ενημερωθείτε με σχετικό μεγάλο δημοσίευμα στη σελίδα 3.

Σημείωση: Δεν θα γίνουν δεκτά κουπόνια και δεν θα μπουν στην κλήρωση, όσα έχουν παραπάνω από μία φορές το ίδιο ονοματεπώνυμο αναγνώστη.

Γιατί όλοι ΕΜΕΙΣ που εργαζόμαστε για την Πατριωτική ενημέρωση του Λαού, ξέρουμε να κρατάμε τον λόγο μας και να τιμούμε τον αναγνώστη που αγοράζει την εφημερίδα μας  και στηρίζει τον αγώνα μας για την απελευθέρωση της Ελλάδος από τους ξενόδουλους και τους υποτελείς.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: