Ώρα 12:52! ΣΟΚ για τον Κουρουμπλή – Στο σιχαμένο προδότη η έδρα

Κοινοποίηση:
kouroum

Στον Θανάση Παπαχριστόπουλο πήγε η τελευταία βουλευτική έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στην Β2 περιφέρεια του δυτικού τομέα Αθηνών, μία εβδομάδα μετά τη διενέργεια των εθνικών εκλογών.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε μείνει εκτός Βουλής για διαφορά πέντε ψήφων με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο με βάση τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών. Για αυτό τον λόγο, είχε καταθέσει ένσταση και είχε ζητήσει επανακαταμέτρηση των ψήφων.

Η μεταξύ τους διαφορά, υπέρ του κ. Παπαχριστόπουλου, παρέμεινε, μετά την εκ νέου καταμέτρηση των ψήφων, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Ετσι, ήταν εκείνος που πήρε την τελευταία έδρα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο μεταξύ, σήμερα στήθηκε κάλπη ξανά, για τις εθνικές εκλογές, στο 33ο εκλογικό τμήμα του δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για εκείνο από το οποίο είχε κλαπεί η κάλπη, την προηγούμενη Κυριακή, ημέρα που έγιναν οι βουλευτικές εκλογές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ , ΧΑΛΑΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ & ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΣΑ ΑΡΠΑΞΕ & ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ .

  2. ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ, ΜΕΤΟΧΕ ΤΟΥ PRINCIPOTE, ΤΟΥ ΚΩΛΟΜΠΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΣΙΣΙΑ.

  3. Είναι τόσο αποκρουστικός ο Κουρουμπλής , ο Αρχιρουσφετολόγος , που όπως αναφέρουν δημοσιεύματα έχει τακτοποιήσει διψήφιο αριθμό συγγενών του εις το δημόσιο, ως μετακλητών κλπ. , ο άνθρωπος που με προσωπική του ευθύνη έδινε άδειες, από το υπουργικό του γραφείο, ως υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας,
    ειδικές άδειες γιά τούς “ολιγοήμερους πλόες” φορτώσεως και μεταφοράς λαθραίων καυσίμων, στο περίφημο Πλοίο – Φάντασμα “Αγία Ζώνη” ΙΙ ,τα οποία οδήγησαν στην μεγάλη πετρεαλαιοκηλίδα του Σαρωνικού, του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου του 2015 και ο οποίος ΑΝΕΥΘΥΝΩΣ , μάς προέτρεπε να κάνουμε μπάνιο, ενώ ο τότε Υπουργός Υγείας μάς απέτρεπε(ούτε γάτα και ούτε ζημιά γιά τον κύριο Παναγιώτη Κουρουμπλή).

    Ο άνθρωπος που ,”επιμελώς” εξαιρέθηκε από τους Συριζαίους από την διερεύνηση του σκανδάλου τών ατασθαλιών στην Υγεία, το οποίο απολαμβάναμε επί μήνες στην Τηλεόραση της Βουλής,. με στημένους κατηγορουμένους τους βουλευτές της Ν.Δ. και του ΚΙΝΑΛ , αλλά όλοι αυτοί “είχαν αμαρτήσει” χωρίς να ακουμπήσουν την χρονική περίοδο της παραμονής του Κουρουμπλής στο Υπουργείο Υγείας,
    καίτοι υπήρξε , επί μακρόν, υπουργός στο συγκεκριμένο Υπουργείο.

    Ο άνθρωπος που , μόλις ανέλαβε στο Υπουργείο Υγείας, τέλη Ιανουαρίου 2015 ή αρχές Φεβρουαρίου 2015, υπέγραψε , με πολλή προθυμία, την επάνοδο στην εργασία τους , υπαλλήλων δικαιοδοσίας του Υπουργείου του , μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και ιατροί , βαρυνομένων με πολλά αδικήματα, ωρισμένα εκ των οποίων ήσαν ακόμη και κακουργηματικής φύσεως , κατά των οποίων , περιέργως, έπαυσε η δίωξη και η περαιτέρω διερεύνηση , ενώ υπήρχαν καταδικαστικές αποφάσεις………………………………….αδύνατον?????? Και όμως δυνατόν , πολύ δυνατόν. Να αναζητηθούν τα έργα και οι ημέρες του κυρίου Υπουργού, του πρώτου εικοσαημέρου της λειτουργίας του ως Υπουργ Υγείας, θα φρίξετε………………………

    Ο άνθρωπος αυτός , επί τέλους, μετά από πολλά χρόνια εκμεταλλεύσεως, χειρίστου τύπου, της εξουσίας και μετά την “περιδιάβασή του” από πολλά κόμματα , βαδίζει προς την οριστική του αποστρατεία από τον Χώρο της Πολιτικής της Χώρας μας.

    Δεν μπορούμε παρά να χαιρετίσουμε αυτήν την απόφαση του Ελληνικού Λαού. Και όσον ο ενδεχόμενος ανθυποψήφιός του κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος , μπορεί να μήν τυγχάνη συμπαθείας εκ μερίδος ψηφοφόρων, τον θεωρώ απείρως προτιμώτερο από τον Κουρουμπλή.

    Μιά ζωή στον χώρο του παλαιοκομματισμού και του χοντροκομμένου ρουσφετιού, έλαβε τέλος.

    ΄Αξιζε τον κόπο να γίνουν εκλογές, μόνο και μόνον γιά να εξαφανιστή αυτός ο άνθρωπος , από τον ενεργό πολιτικό βίο . Ναί άξιζε , μόνο και μόνον γιά την αποπομπή , διά της λαϊκής ψήφου, του λαϊκιστή Παναγιώτη Κουρουμπλή.

  4. Εεε ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ , ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ ΤΩΝ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΨΙΛΑ ΟΣΟΙ ΕΞΕΡΧΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ .

  5. Δεν μας παρατάς ρε scarface που θέλεις το αρχιλαμόγιο τον Κουρουμπλή πάλι στην βουλή.

  6. Τελικά, εκτός από το ότι ο Κουρουμπλής είναι αντιπαθέστατος, είναι και κάκιστος συνομιλητής!!!

  7. Ειναι που λεει μια παροιμια(δυο γαιδαρι μαλωνανε σε ξενη αχερωνα)καμαρωστε τους.

  8. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ & ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ & ΕΙΠΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΔΕΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ , Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.

  9. Σιχαμενοι και προδοτες και οι δυο…

  10. Ε ρε μιζερια τι επαθες,μεταλαγμενε πασοκζη.

  11. ΝΔ θα καταλήξει ο ρουφιάνος παπά Χριστόπουλος… Εδώ θα μαστε… Μεγάλο πολιτικό αληταριο

Comments are closed.