Όταν μια Eλληνίδα πήγε στην Βουλή και απαίτησε την αφαίρεση εξουσίας με βάση το άρθρο 120 – Δείτε τι έγινε!

Κοινοποίηση:
syntagma1

Πολίτης ζητά έξω από την Βουλή την αφαίρεση εξουσίας από την κυβέρνηση κάνοντας χρήση του νόμου(Άρθρο 120 παρ. 4 του συντάγματος) που ορίζει:

«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».Τι λέτε λοιπόν καταλύεται το σύνταγμα σήμερα;;;

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Εστω και ενας να επικαλεστει αυτο το αρθρο πρεπει να ισχυσει. Δυστυχως εδω στην νεοελλαδα εχουν σε ισχυ οποιο αρθρο βολευει τους πολιτικους. Τα υπολοιπα αρθρα απλα δεν τους αγγιζουν και εχουν καβατζα δικαστικους,αστυνομια. Το αρθρο 120 λοιπον ειναι ανενεργο διοτι κανεις δικαστικος και κανεις αστυνομικος δεν θα κανει αυτο που λεει το αρθρο αυτο.

  2. Για μενα η κυρια εχει τα κοτσια που δεν εχουμε.

  3. Το συγκεκριμένο βίντεο είναι του 2017. Γιατί το βλέπουμε τώρα???

  4. Το άρθρο 120 παρ4 ισχύει μόνο αν το επικαλεστεί ο λαός μαζικά ,όπως έγινε στην Ισλανδία ,δυστυχώς εδώ ασχολούμαστε με τους Κλασιδιαρηδες τους καρανικες κ τα σαμαροβενιζελια.

    1. Ολους τους αλλους καλως τους ανεφερες.Ο Κασιδιαρης ομως που κολαει και τι σχεση εχει με αυτους?

    2. Κάνεις λάθος. Μπορεί και μεμονωμένα να το επικαλεστεί κάποιος αν εχει γράψει ενα βιβλιο, ερευνα, μελετη, προκήρυξη κλπ, σαν ομάδα με γραπτή καταθεση, προκηρυξη, καταγγελια κλπ και σαν σωματειο, οργανωση ή συννασπισμος πολιτων και οφειλει να το κοινοποιήσει δημόσια σε μια εφημεριδα, ίντερνετ τωρα, τηλεόραση, εκδοση ή αλλο εντυπο μεσο.
      Και βασίζεται στο, Συν Αθηνά και χείρα κινεί. Δηλαδή, κούνα κι εσυ το χερι σου, κάνε κατι και η Αθηνά θα είναι δίπλα σου. Μην τα περιμένεις ολα με το “βοηθα Παναγιά μου” ούτε να κάθεσαι άπραγος και να περιμενεις να γινει το “θαύμα”! Έτσι το Σύνταγμα δίνει το δικαίωμα στον οποιονδήποτε να… ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.
      Δράση – Αντίδραση Ισαάκ Νεύτων. Οπως παίρνουν αυτοί απο μόνοι τους το δικαίωμα και καπηλεύονται, ανομούν και διεστρευλώνουν το Σύνταγμα και τον Εκλογικό Νόμο και κυβερνούν αντισυνταγματικά, έτσι εχεις κι εσυ το δικαίωμα να αντιδράσεις σε αυτο. Και ας είσαι και ενας!
      Το ξέχασες αυτό που έλεγαν οι Σταυροφόροι;
      Ένας για όλους και όλοι για έναν!

Comments are closed.