Όσκαρ Πιστόριους: «Σκληρές» εικόνες από το φόνο! Σάλος με το πτώμα σε ντοκιμαντέρ – (BINTEO 18+)

Κοινοποίηση:
pistorius-768x403

Σάλος έχει ξεσπάσει στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα από το ντοκιμαντέρ για την ιστορία του Όσκαρ Πιστόριους, που κατέληξε με τον ίδιο τον Νοτιοαφρικανό αθλητή στη φυλακή, μετά τη δολοφονία της φίλης του, Ρίβα Στέενκαμπ.
Ο Όσκαρ Πιστόριους βρίσκεται εδώ και καιρό στη φυλακή, εκτίοντας ποινή 6 ετών για τη δολοφονία της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ, αλλά εδώ και λίγες ώρες έχει βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο εξαιτίας ενός ντοκιμαντέρ που βγήκε στη δημοσιότητα και αφορά την απίστευτη υπόθεση που συγκλόνισε τον κόσμο.

Οι περισσότεροι κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ, όμως υπάρχουν και μεγάλες αντιδράσεις για κάποιες από τις εικόνες που παρουσιάζει από τον τόπο του εγκλήματος, καθώς σε κάποιες από αυτές, εμφανίζεται και το πτώμα του δολοφονημένου μοντέλου. Ανάμεσά τους και η αδερφή του θύματος, Σιμόν.

«Η ερώτησή μου είναι πως γίνεται οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ να έχουν στα χέρια τους και να παρουσιάζουν υλικό το οποίο προέρχεται από την αστυνομία. Οι γονείς μου δεν είναι νέοι άνθρωποι και φοβάμαι τι θα τους συμβεί αν δουν αυτές τις εικόνες», σχολίασε σχετικά, η Σιμόν Στέενκαμπ.

pistorius1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: