Όλο το βίντεο με τον Κασιδιάρη που “ισοπέδωσε τους εθνομηδενιστές και έκρυψαν τα ΜΜΕ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kasidiaris

Τα έχωσε άγρια ο Κασιδιάρης στο δημοτικό συμβούλιο.

Δείτε όλο το βίντεο που δεν έδειξαν τα ΜΜΕ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

63 Σχόλια

  1. Έδειξα το βίντεο σε κάτι άτομα η απάντηση που πήρα λέει καλά πράγματα αλλά δε μας αρέσει ο τρόπος τους και η συμπεριφορα τους και εννοούσαν όχι μόνο τον Κασιδιάρη αλλά όλη την ομάδα. Δυστυχώς η σήψη και η ζημιά που έχει γίνει με τη συστηματική πλύση εγκεφάλου δεκαετιών εχει τελικά κάψει πολλά εγκεφαλικά κύτταρα και ξαι ατομων έστω και στοιχειωδώς σκεπτόμενων πατριωτικά. Πολύ δύσκολα τα πράματα για αντιστροφη´

  2. Μαλιστα άλλος σοβαρος κυριος και πατριώτης….δεν μας ειπε βεβαια με την ΚΥΠ τι παρε δωσε εχει,εχει σαν και του αρχηγου του ;;; αι σιχτιρ πατριδοκαπυλοι ρουφιανοι και απατεωνες ολοι στην ακροδεξια πτερυγα δυστηχως….από καρατζαφερη ,βοριδη και αδωνι ,μεχρι μιχαλολιακο κλασιδιαρη λαγο πουλημένα τομαρια ολοι τους,δεν πιστευω κανεναν πια.

  3. Ηλια,μπες επικεφαλης στη Χρυση Αυγη,δωστε εναν τιτλο π.χ. επιτιμου προεδρου στον Μιχαλολιακο και ανελαβε εσυ επικεφαλης.Με τον δυναμισμο και το λογο σου,θα πατε τουλαχιστον στο 15%,αλλιως φυγε απο κει και κανε δικο σου κομμα και θα σε στηριξει πολυς κοσμος.

  4. Εχω ακομη στο μυαλο μου απο το 89, το παιδι με τα γυαλακια να κλαιει διπλα στο φερετρο του Παυλου Μπακογιαννη, δολοφονημενος απο αριστερους κατσαπλιαδες, ισως και με εντολη Παπανδρεου. Κι ομως, αυτο το παιδι με τα γυαλια, εγινε αριστεροτερος των δολοφονων του πατερα του! Στο μυαλο δεν πηρε απο κανεναν απο τους γονεις του, ηταν και οι δυο πανεξυπνοι. Ισως κατηντησε μαμοθρευτο και μπουλης, γιατι μεγαλωσε ορφανο και η μανα του του ειχε ιδιαιτερη αδυναμια. Ακου “τιμη μου να κινηθει νομικα η ΧΑ εναντιον μου”! Οταν οδηγεισαι κατηγορουμενος στα δικαστηρια βλακα, ποτε δεν ειναι τιμη για την υποληψη σου. Βλάκα, ε βλακα!

  5. Ρε πολύ ωραίος αν ήμουν καμία 15ρια χρόνια νεότερη ….
    και έξυπνος και μορφωμένος… λίγο τα νευράκια του να προσέξει και θα γίνει μεγαλος ηγέτης !!!

    1. ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΧΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΨΩΝΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΕΣ ΦΡΑΓΚΑ, ΗΣΟΥΝ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙ, ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ.. ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ

  6. Πονάει πολύ η αλήθεια.Ηλία είσαι πολύ μεγάλος για να σε φτάσουν!

  7. Δεν φοβάμαι στρατό λεόντων του οποίου ηγείται πρόβατο (δίκην Πάκη-τσιπροκούλη) αλλά στρατό προβάτων ηγουμένου λέοντος (δίκην Κασιδιάρη). είπε ο Μ.Αλέξανδρος.
    Άρα και δεδομένου ότι οι νεοέλληνες λόγω 50ετούς σχεδόν αριστεροκομμουνιστικής εθνοδιαλυτικής παιδείας και Μ.Μ.Ε. έχουν καταντήσει πρόβατα, μόνο ο έχων εθνικόν φρόνημα και λόγον Κασιδιάρη ηγέτης δύναται να σώση ου μην αλλά και να δοξάση την πατρίδα.

    1. ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΑΛΛΑ ΕΡΠΕΤΟ…ΚΙ ΟΣΟ ΔΕΡΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ…ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ..ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ…

      1. Εσενα ρε παπαρα τι σε κοφτει που βαζει το πουλι του?Μηπως εφαγες πορτα απο τον Ηλια γιατι δεν γουσταρει πουστρακια??

  8. Είσαι πολύ μεγάλος φίλε Κασιδιάρη… Οι λόγοι σου με ανατριχιαζουν… Μπράβο σου παλικάρι ΕΛΛΗΝ… Ξεφτιλισε την σάπια την κοκκινομάλλα και όλα τα ερπετά εκεί μέσα… Η Βουλή σε χρειάζεται και λείπεις από εκεί… Οι μόνοι πατριώτες πλέον μετά από εσάς την Χρυσή Αυγή είναι η Ελληνική λύση.. αλλά κρίμα δεν τα βρίσκετε μεταξύ σας να σαρωσετε τις εκλογές και να τους πατήσετε όλους σαν σκουλίκια… ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ..

  9. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΟΛΟΦΩΝΕ ΤΗΣ ΜΑΡΦΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΙΥΣΤΡΟΓΕΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ.ΖΗΤΩ Η ΑΙΏΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΕΛΕΙΌ ΜΠΡΆΒΟ ΚΑΣΙΔΙΆΡΗ

  10. Αν ξεκουμπιζονταν ο μπουλης ο Μιχαλολιακος , η κορη του η φουσκα , ο Γαμπρος του , και γενικοτερα το σοι του και αναλαμβανε το κομα ο Ηλιας τοτε σιγουρα θα βλεπαμε μια αλλη χρυση αυγη και θα ημασταν ολοι εκει. Το κομα εχει την αναγκη απο ρητορες με αγωνιστικό-επιθετικο λογο που να τσακιζουν κοκκαλα και οχι απο μπουληδες που γουσταρουν σταριλικι . διωχτε τον μπουλη και βαλτε τον αγωνιστή ρεεεε και ολοι θα γυρισουμε κοντα σας, να ειστε σιγουροι γ αυτό . Ηλια εισαι το Νο1 και εχεις για αρχηγο μια πατατα βραστη. Κανε κατι !!!!

    1. Φίλε μου δεν έχεις δίκιο. Ο Αρχηγός είναι πάνω απ’όλα στο κίνημα κι Αυτός θα αποφασίσει αν δώσει τα ηνία σε άλλον, λίγο σεβασμός δεν βλάπτει. Η κόρη του μια χαρά είναι και πολύ μορφωμένη. Όσο για τον Αρτέμη τον Άουσβιτς όπως τον λέμε στη Σαλονίκη έχεις πολύ άδικο γιατί είναι απ’τα δυνατά στελέχη με καινοτόμες ιδέες πχ σοβαρές μελέτες πάνω στην ευγονική για να εφαρμοστεί στους λάθρο και στους γύφτους για την καθαρότητα της φυλής μας.

  11. Ξεβρακωμα και ξεσκισμα διχως σαλιο!!Ηλια αλανι γλεντα τους και παλι!!
    Ευγε Στεφανε που ανεβασες ολο το βιντεο!!
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!

  12. Μπράβο στο μακελειό που ανέβασε όλο το βίντεο του Κασιδιάρη η Ελλάδα πουστηδες εβρεοι αριστεροί και ΣΙΑ δεν πεθενει

  13. Αντί να ψηφίσετε Κασιδιάρη στην Αθήνα πήγατε και ψηφίσατε τον χλεχλέ μην και δεν πάει σόι το Βασσίλειο.

  14. …..ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΧΤΥΠΑ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΜΟΡΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ….ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΟΥΛΑΣ….ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ….

  15. Λεφτα να εχει ο Ελληνας και ολα τα ξεχναει.

  16. ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ , ΞΕΚΙΝΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥΣ KAI ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ . ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ .

  17. Μπραβο ρε Λιακαρε ολοι οι απανταχου Ελληνες ειμαστε μαζι σου…Προσπαθουν με το ετσι θελω να αλλαξουν αποφαση αλλα δεν θα το καταφερουν….
    Επισης αυτος ο καλικαντζαρος πως ειναι ετσι με τα κοκκινα μαλλια;; Ετσι οπως ειναι ουτε ο χαρος δεν την θελει

  18. Τα τσοντοκαναλα δείξανε μόνο αυτό που θελανε μπράβο στον Ηλία μπράβο και στο μακελειό ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΨΗΦΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΠΑΛΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΒΡΕΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ

  19. ΜΑΓΚΑΣ
    Η ΑΛΛΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΔΙΑΒΑΖΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ δημητρας ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟ ΚΕΕΡΦΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ
    ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ…
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ
    ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ -ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ- ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ……….

    ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ -ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
    ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ- ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΚΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ .

  20. Πάντως, οι αριστερές κουράδες συνεχίζουν τα χαβά τους! Κολλάνε ταμπέλες χωρίς επιχειρήματα. Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν εκείνα που τους παραθέτει ο ¨αντίπαλος¨ . Και στο τέλος έχεις και το ζαβό να λέει πως είναι και τιμή του να στραφεί εναντίον ……κτλ. Τι να κάνει κι ο Κασιδιάρης, ένας εναντίον τόσων λοβοτομημένων! Το ¨γαλλικό ¨ δύσκολο να το αποφύγει!

  21. ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.
    ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  22. ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΧΤΗΚΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥΣΤ@ΔΕΣ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ

  23. Ας όψονται αυτοί οι δήθεν φίλοι-ψηφοφόροι,που το επεζαν υποστηρικτές του, και ψήφησαν το άλλο παιδί της γειτονιάς τους,μόνο και μόνο για την περίφραξη σ ένα γηπεδάκι της γειτονιάς για να παίζουν μάλιστα μαντραχαλαιοι παρακαλώ και όχι παιδιά.Την ώρα που η χώρα ξεπουλιεται…κάποιοι έχουν όρεξη για παιχνίδια; Δεν πειράζει,ας φάνε… τώρα το Τέμενος και τα μεγάφωνα των λαθρομπασταρδων, στα μούτρα και στ αυτιά τους και να τους πηδανε στις γειτονιές και τα σπίτια τους παρέα με τ αλβαναρια και ότι ακόμα προκύψει… Καλά να πάθουν όλοι τους!!!!Προτίμησαν στις ζωές τους καταστάσεις που να τους”Τεντω-νονται” τα νεύρα τους στη Κυριολεξία….Τέμενος,σκουπίδια και λαθρο η επένδυση του Μπακο βλακα δημάρχου,γιοσοφακι κολλητού του υιού Ερντογαν… Χα χα χα.Ωραιοι πατριώτες κι εθνικοφρωνες κάποιοι εκεί κάτω… Καλά”τεντωματα” τώρα και πλέον και για πάντα από δω και πέρα… Αλλού που πρέπει να τα χώσουν άσχημα κι έχουν τρελά παράπονα και δικαίως… Γιατί δεν βγάζουν “κιχ” και δηλώνουν απολύτως ικανοποιημένοι;;;… Ανέχονται κιωλας το στημένη αθλοπαιδια κυνηγητου με τα στρουμφακια… Καλά;;;; Ξεμπερδέματα;;;; μ αυτούς που μπλεξατε

  24. Συγχαρητήρια στον Κασιδιάρη, ένας εναντίον όλων των ψευτοδημοκρατών οι οποίοι είναι οι χειρότεροι ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Όπως έλεγε και ο Τσώρτσιλ, οι φασίστες του μέλλοντος είναι οι σημερινοί αντιφασίστες…. Δυστυχώς, άλλος έχει το όνομα και άλλοι έχουν τη χάρη.

  25. Θελει μεγαλη δυναμη ψυχης για να αντεχεις οσα ο Κασιδιαρης εσεις που τον κατηγορειτε δεν μπορειτε να γινεττε ποτε σαν αυτον και τον ζηλευετε κακομοιρικα ανθρωπακια γλυφτες της προδοεξουσιας

  26. Καλημέρα συγχαρητήρια στο μακελειό για την ανάρτηση που κρυψανε όλο το βίντεο Κασιδιάρη τα βοθροκαναλα του σωρρος.η Χρυσή Αυγή δεν φταιει που 45χρονια μετά τον άγιο γεωργιο Παπαδόπουλο όλοι εμείς οι ψηφοφόροι βγάζαμε τους προδότες κλέφτες ανθελληνες και ρημαξανε την χώρα.ολο αυτό το σαπιοσυστημα όλοι μαζί ενωμένοι δημοσιογράφοι και πολιτικά κόμματα ΕΙΤΑΝ και είναι εναντίων.γιατι η Χρυσή Αυγή μπήκε στην βουλή έμαθε ο λαός τι κλέφτες και τι προδότες μας κυβερνάνε είπε αλήθειες έσκισε μνημόνια φυλακίστηκε παράνομα εκτελεστηκαν 2παληκαρια καπελωνης Φουντούλης από ασυληπτους μέχρι τώρα δολοφόνους όλοι λένε μόνο τον Φύσσα που κακός έγινε η συμπλοκή και έχασε κ αυτός την ζωή του.η Χρυσή Αυγή δεν φτερό για τις 15.000αυτοκτονιες τα τελευταία 15χρονια δεν φτερό για τους Έλληνες που ψάχνουν στα σκουπίδια δεν φτερό που από χώρα την κάνανε χώρο και άλλα ΠΟΛΛΆ ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΆΡΗ ΤΩΡΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΛΕΜΆΤΕ ΤΟΝ ΔΕΝ ΠΤΟΗΤ;Ι ΟΥΤΕ ΚΛΕΙΝΗ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΌ

  27. Σάπιο όλο το σύστημα.Το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει.Τα λεγόμενα ΜΜΕ είναι και αυτά υποκινουμενα.Μεταδιδουν μόνο αυτά για τα οποία έχουν εντολή και κρύβουν τις αλήθειες για να κοιμίζουν τον κόσμο.Οσο για τον Κασιδιάρη, μακάρι αν βγει να μην ξεχάσει, γιατί είναι αποδεδειγμένο όποιος βγαίνει κυβέρνηση να πλήττεται και από αλσχαιμερ και άνοια.Μπραβο στον Στέφανο.

  28. Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα πρέπει να διορθώσει πάρα πολύ την πολύ ανάρμοστη συμπεριφορά του , το λεξιλόγιό του τον τόνο της φωνής του και να καλμάρει τα νευράκια του. Γιατί βρε αγόρι μου, ΕΧΕΙΣ δίκιο και το σκοτώνεις, σαν την αγελάδα που κλωτσά το γάλα της !!!!

  29. Αν ο Κασιδιάρης διόρθωνε λίγο τη συμπεριφορά του, το λεξιλόγιό του και τα νεύρα του θα ήταν περισσότερο συμπαθητικός . Έτσι όπως συμπεριφέρεσαι βρε αγόρι μου, έχεις ΔΙΚΙΟ και το ΧΑΝΕΙΣ …

    1. ΣΚΑΣΕ ΖΩΟ ΝΑΖΙΣΤΕΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ

  30. Μπράβο στο μακελειό που ανεβάζει την απόλυτη για άλλη μια φορά την ξεφτίλα και την σαπιλα των υπαλλήλων του Σωρρος.Μπραβο στον Κασιδιάρη για τον αγώνα που δίνει ενάντια στο σαπιοσυστημα τους ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΏΝ

  31. Μπράβο στο μακελειό που ανεβάζει την απόλυτη για άλλη μια φορά την ξεφτίλα και την σαπιλα των υπαλλήλων του Σωρρος.Μπραβο στον Κασιδιάρη για τον αγώνα που δίνει ενάντια στο σαπιοσυστημα τους

  32. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑΝ ΙΤΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΣΑΛΒΙΝΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ

  33. Πόσο ξεφτιλισμενο άτομο είναι εκείνο που τα κάνει πλακάκια με τα συντροφια των φονιάδων του πατέρα του, εναντίον των Ελληνων, θα μας πεις λαθροδημαρχε Μπακογιαννη;

  34. Ο ΚΑΣΗΔΙΑΡΗΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΗΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
    ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ -ΣΟΡΡΟ
    ΛΑΘΡΟΕΠΙΚΠΟΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΠΡΕΠΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΚΟ ,ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ,
    ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΗΣΕΙ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΚΙΣΤΑΝ
    ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΥΝΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΗΤΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΗΔΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ.

  35. Μπράβο στον κ.Κασιδιάρη για τις αλήθειες που είπε! Ντροπή στις λοιπές παρατάξεις για την ακρίβεια σε όσους ψήφισαν το κατάπτυστο αυτό κείμενο συμπεριλαμβανομένου του Δημαρχάκου!

  36. ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ Ο ΚΑΣΣΣΣΙΔΙΑΡΗΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΙ ΞΩΒΕΡΓΕΣ ΓΙΑ ΜΑΤΣΩΜΕΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ… ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΤΡΕΛΟ ΜΑΤΣΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ (ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Η ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΖΑ), ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΟΡΟΙΔΑ…ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΙΖΕΙ ΡΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!! ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ (ΚΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ) ΚΑΙ Η ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ Η ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΝΕ) ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ…

    1. Ν πάς να γράψεις κανένα σενάριο του Φώσκολου. Ν γυρίσεις. Καμία ταινία.

    2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 15% ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΤΕ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΨΕΥΤΗΣ Ο Γ., ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ

    3. Εβραίε ΟΕΑ του γένους Μποχωρ ή αλλιώς Μποχωρη σεναριογράφε της κακιάς ώρας ο Κασιδιάρης τουλάχιστον βρωμιάρη παππού χτύπησε γκομενάκι στο Twitter και δεν πήρε με την βία κοπέλα ΑΜΕΑ με νοητικό πρόβλημα μέσα από ψυχιατρείο όπως έκανες εσύ για να την έχει κλειδωμένη σε αποθήκες ώστε να την πηδάει.Ο Κασιδιάρης δεν έφυγε την ώρα που τον κυνήγησαν Θεοί και δαίμονες τώρα θα φύγει;

  37. Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ?
    ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΗΜΙΤΟΑΡΑΒΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ.ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΣΚΟΥΡΩΧΡΟΜΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΑ.ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΜΨΟΙ,ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΙ..

    1. ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ….

    2. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟΙ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ… ΚΑΙ ΜΕΛΑΜΨΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΕΙ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ

  38. τη χα την πολεμησαν με μανια επειδη φοωηθηκαν οτι θα ξυπνησει τα κουτορνιθια τους ελληνες και οι πολιτικαντηδες θα χαζουν το ψωμακι τους που με τοσο κοπο μετα τη χουντα κατοχυρωσαμ δια βιου..αυτη ειναι η μονη αληθεια…απο κει και περα, η χα, με αρχηγο τον μιχαλολιακο, δεν προκειται ποτε να ορθοποδησει, μια ζωη θα την πολεμανε..το κομμα πρεπει να αλλαξει, να βαλει αλλο αρχηγο (κασιδιαρη) και να κανει ανοιγματα σε πατριωτες απο παντου..αυτα

    1. ο Mιχαλολιάκος είναι βαρίδι.. πρέπει να μπει στην άκρη σαν επίτιμος η κάτι άλλο

  39. ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΟΥ ΠΟ@ΣΤΗ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ, ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΤΕΝΩΝ (ΠΙΟ ΣΤΕΝΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ) ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΡΙΧΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΣΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ….

  40. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΄΄ΜΑΚΕΛΕΙΟ΄΄ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ…….

  41. Σήμερα μπλοκάρονται στο fb, ὃσοι μεταδίδουν αὐτό τό βιντεο !!! ‘Εμένα μέ μπλόκαραν καί κατεβασαν καί την ἀνάρτησί μου σε σελίδα πού διατηρῶ ” Τό βῆμα τοῦ πολίτη” ! Τό ἲδιο μοῦ κατήγγειλε καί φίλος μου ἀπό τόν Καναδᾶ !
    Γι΄αὐτό δέν θα δεῖ κανείς ἀναρτήσεις μ΄αὐτό τό βίντεο !
    Ἂν καί δέν ἀνήκω σε κόμμα, τήν ταύτησί μου με τήν ἀδικία τήν θεωρῶ πάντα συνενοχή…
    Ἒτσι μέ προκάλεσαν να κάνω στά καφενεῖα ὃ,τι μέχρι τωρα δέν ἒκανα …

  42. Συμφωνώ σε όλα όσα είπε ο Κασιδιάρης….ο Αρχηγός του όμως τότε και ο Παναγιώταρος τους τι δουλειά έχουν να χαριεντιζονται με την Ντοριτσα….;η μήπως ο αρχηγός δεν είχε σχέσεις με τον γέρο Μητσοτάκη…;ε ρε γλέντια…

  43. Βρε α να χαθουνε οι προδοτες τα σκουλικια Μπραβο ΗΛΙΑ

  44. Αληθεύει ότι κάνει αποτρίχωση στο ίδιο κέντρο αισθητικής με τον Τρύφωνα Σαμαρά;

  45. Τον έπνιξε το δίκαιο τον Κο Κασιδιάρη με τις μαλακίες που ψήφιζαν επειδή αυτό το κόμμα το φοβούνται . Θέλουν έμμεσα να φοβίσουν τους δικαστές με δήθεν ψηφίσματα . Σκουλήκια δεν ψήφισα την τελευταία φορά αλλά έχω στο σπίτι μου 4 ψήφους για την Χρυσή Αυγή και μπορώ να μαζέψω και άλλους 10-15 και θα το κάνω . Δεν είμαι κουφάλες ούτε χουντικός ούτε φασίστας και μην τολμήσει καμιά πουτάνα να σχολιάσει την αγανάκτηση μου .

Comments are closed.