Όλγα Πηλιάκη: «Άνοιξε τα πόδια της» μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Η Όλγα Πηλιάκη αποφάσισε να επιδείξει τις χορευτικές της ικανότητες μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Η χορεύτρια και γυμνάστρια του ανσάμπλ που είχε εκπροσωπήσει την χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις, ενώ το 2008 συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο ανέβασε στο Instagram μια πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία.

Η όμορφη αθλήτρια πόζαρε μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη κάνοντας ένα χορευτικό άλμα. Όπως ήταν φυσικό τράβηξε τα βλέμματα όλων όσων βρέθηκαν εκεί. Η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της:

«Tomb of the Unknown Soldier Κάθε φορά που περνάω από μπροστά αισθάνομαι την ενέργεια στο σώμα μου..και ενώ αντικρίζω τους εύζωνες να στέκονται ακίνητοι, αυτή τη φορά «πέταξα»! Κάποιος θα το πει τρέλα… κάποιος θα το πει τέχνη… Εγώ θα πω πως απλά ένιωσα όμορφα για τον τόπο μου…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. ΠΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ…ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑ ΕΤΣΙ…ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΏ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ…Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΊ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ..

  2. Έεεε τι να κάνουμε.. Δεν είναι σαν την Ουρανία την Μιχαλολιακου, την στρειτ. Το γυναικείο πρότυπο ομορφιάς των χρυσαυγιτων!!!

    1. ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ. ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΛΥΤΗ ΑΞΥΡΙΣΤΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ.

  3. ΠΟΥΛΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΕΔΩ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ…ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ…

    1. Κοντά είναι η ωρα που θα σας ελευθερωσουμε αδερφια..

  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΗΛΙΑΚΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΠΑΝΟΥ…ΕΙΧΕ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ…ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΗΛΙΑΚΗ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΠΟΥΛΑΤΕ 15000 ΑΜΟΥΣΤΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ…ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ…ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΣΑΚΗ , ΤΟΝ ΖΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ…3 ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ….ΖΗΤΩ Η ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ…ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    1. Ρε πας καλά; Ένα κενό σούργελο με σιλικόνες πήγε να κάνει επίδειξη ανοίγοντας τα πόδια της μπροστά στο ιερό μνημείο του αγνώστου στρατιώτη απλά και μόνο για να προκαλέσει και να πάρει likes στο Insta και εσύ μας λες για προδοσίες κλπ. και ότι τη πουλήσαμε και μαζί με αυτό πουλάμε και την Ελλάδα λες και είναι καμία ηρωίδα και επαναστάτρια του ’21…

  5. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ! ΡΕ ΤΗΝ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!

  6. Σιγά τι έκανε το νούμερο..βρήκε τρόπο να ασχοληθείται μαζί της αξία της δίνεται…

  7. ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ????ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΑ!!!!

    1. Δυστυχως μ τις ελληνοποιησεις απο τ ’90 κ μετα δεν γνωριζουμε τελικα ποιοι ειναι οι ελληνες

    2. Ποια αλβαναριό ρε βόθρε. Ελληνίδα είναι η κοπέλα. Μάλλον εσύ βόθρε είσαι γυφταλβανός. Τράβα στην χώρα σου να ηρεμήσεις.

  8. Να ήμουν εγώ εκεί παρατηρητής μωρή σαβούρα, που θα σου είχα φέρει αστυνομία. Να δούμε τί θα κάνεις όταν ζαρώσει η νούμα σου.

    1. Μέχρι να ζαρώσει θα έχει γίνει πάμπλουτη ενώ εσύ μια ζωή απένταρος μούλος θα είσαι.

      1. Καλως την ξεπετουλα την απλυτη,ισα μωρη καργα.

      2. Πάμπλουτη από τι ρε μαλακά η τηγανοκεφαλη; Ποια η ιδιότητα της;

        1. Βγάλε λίγο το στραπόν μούλε μπας και ξυπνήσεις γιατί και εσύ απένταρος είσαι.

      3. Το χρήμα έχουμε για υπέρτατη αξία γι’αυτό έχουμε γίνει ζούγκλα με άγρια ζώα όπως εσύ…Τα λεφτά δεν είναι το πάν ρε ζουλάπι…

  9. Ούστ χαμούρα μίασμα δυσωδια.Εμετική μπόχα.
    Γιάννης Λάκων

  10. Τελικα ο κουβας μας βγηκε Ρουβας!
    Ξερω τι λεω.Ερμηνευστε το,ειναι ευκολο.

  11. ΑΜΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΥΖΩΝΑ, ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ, ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!

  12. Καθε τσοκαρο με την πετρια του. Εχει χαθει καθε οριο και μετρο. Αλλα για ελλαδα μιλαμε και οχι για σοβαρο κρατος.

  13. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μοϊνί καλλωπίζεται…

Comments are closed.