Ίσως είναι η πρώτη αλήθεια που είπε! Α.Τσίπρας:”Oι εκλογές θα γίνουν τον…”

Κοινοποίηση:
5cb0aef9825e632289413842

Μιλώντας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο πρωθυπουργός

απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών λέγοντας πως θα υπάρξουν 4 κάλπες στις 26 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα και αφερόμενος στο πότε θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές, ο πρωθυπουργός επεσήμανε:

«Είμαι συνηθισμένος να χάνω στις δημοσκοπήσεις και να κερδίζω στις κάλπες. Εδώ και πολύ καιρό που ζητεί η αντιπολίτευση ζητεί εκλογές, εγώ απαντώ μονότονα πως οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους.

Είναι στρατηγική επιλογή η εξάντληση της τετραετίας.

Είχα δεχθεί εισηγήσεις για πρόωρες εκλογές, όμως εγώ πιστεύω ότι οι κάλπες που θα στηθούν θα είναι για τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές εκλογές. Θα υπάρχουν τέσσερις κάλπες στις 26 Μαΐου».

Επιπρόσθετα επεσήμανε πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η νίκη στις ευρωεκλογές, ενώ απαντώντας για τη Συμφωνία των Πρεσπών και για το πολιτικό κόστος που αυτή έχει για την κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε:

«Μην στοιχηματίζετε ότι οι εκλογές δεν θα είναι ντέρμπι. Οι δημοσκοπήσεις έχουν διαψευσθεί. (…) Η εκτίμησή μου είναι ότι εξαιτίας της Συμφωνίας ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της αναδιάταξης του πολιτικού συστήματος που αυτή έφερε, μπορέσαμε να συγκροτήσουμε την προοδευτική συμμαχία. Ποτέ κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής μου, δεν σκέφτηκα το πολιτικό κόστος».

«Απ τη μία τα σκάνδαλα, από την άλλη η… Πετσιτολογία»

Ο πρωθυπουργός στη συνέχεια επιχείρησε να υποβαθμίσει την υπόθεση Πετσίτη που διατηρεί στην επικαιρότητα η αντιπολίτευση, ενώ κάλυψε και τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, που έχει βρεθεί στο στόχαστρο της ΝΔ.

«Κονταροχτυπιόμαστε στο γήπεδο των σκανδάλων και της σκανδαλολογίας. Από τη μία υπάρχουν σκάνδαλα υπαρκτά που ανέδειξε η δικαιοσύνη και από την άλλη η Πετσιτολογία. Θυμίζω ότι η υπόθεση προέκυψε από δημοσιεύματα φιλικού προς τη ΝΔ Τύπου. Ανασύρεται κάθε φορά που οι εξελίξεις για μια υπόθεση που είναι ενοχλητική για την ΝΔ. Όταν προέκυψε η υπόθεση με το rebate στα φάρμακα, αντί να απαντήσουν επί της ουσίας μας είπαν: Πετσίτης. Όταν προέκυψε η υπόθεση των δανείων των κομμάτων, μας είπαν: Πετσίτης. Για κάθε νόσο, υπάρχει ο… Πετσίτης. Εμείς είμαστε ανοιχτοί, να δουν όλοι τους λογαριασμούς μας, να δουν πως ζούμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ας τολμούσε να μην καλύψει τον Παππά.
    Καλό για την Ελλάδα, αλλά την Ελλάδα θα κοιτάξει τώρα το εβραιοκουμμούνι; μόνο την πάρτη του.

Comments are closed.