«Ήθελα να ταπεινώσω το γυναικείο φύλο». Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες στη δίκη του «δράκου» του Αμαρουσίου…

Κοινοποίηση:
drakos-amarousiou-eisaggeleas-741x486

Μπορεί η δίκη του «δράκου» του Αμαρουσίου να πήρε αναβολή για τις 22 Μαρτίου, παρόλα αυτά τα έξι θύματα του, πρόλαβαν να περιγράψουν τις στιγμές φόβου που πέρασαν στα χέρια του.

 

Ο 30χρονος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 16 ετών και 2 μηνών. «Με την παλάμη του μου έκλεισε το στόμα ενώ με το άλλο χέρι συνέχιζε να με αγγίζει στα γεννητικά όργανα και στο στήθος. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα», περιέγραψε με σοκ ένα από τα θύματά του την επίθεση που δέχθηκε. «Με είχε αγκαλιάσει πολύ σφιχτά και με το ένα του χέρι με ακουμπούσε στην περιοχή των γεννητικών οργάνων», είπε ένα άλλο από τα θυματά του.

Μέσα από την ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού είχε μιλήσει σε τηλεοπτικό σταθμό για τους λόγους που τον οδήγησαν στις αποτρόπαιες πράξεις για τις οποίες τον κατηγορούν. Όπως παραδέχτηκε άκουγε φωνές μέσα στο κεφάλι του που τον ωθούσαν να ταπεινώσει το γυναικείο φύλο για να εκδικηθεί την πρώην σύντροφό του, όπου σύμφωνα με την μητέρα του κατηγορούμενου, του είχε αποσπάσει το ποσό των 30.000 ευρώ….

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: