“Έχω περίοδο” – “Βάλε παγάκια να παγώσεις”: Σοκ στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Κοινοποίηση:
3d9771_stefanidou

“Έχω περίοδο” – “Βάλε παγάκια να παγώσεις”, σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, για το ροζ κύκλωμα.

 

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή της Παρασκευής (22/3), η εκπομπή έβγαλε κι άλλες πληροφορίες στο φως της δημοσιότητας. Οι διάλογοι που βρήκαν το φως της δημοσιότητας είναι πέρα για πέρα αποκαλυπτικοί και πραγματικά σοκάρουν.

“Θα βάλει παγάκι και θα παγώσει. Τέρμα. Το έχει ξανακάνει. Δεν με νοιάζει. Εκείνη την ημέρα θα δουλέψουν όλες,” ακούσαμε στους φρικιαστικούς διαλόγους στην εκπομπή, για τις κοπέλες όπου έχουν περίοδο και τις έβαζαν να δουλεύουν. Όταν τα θύματα έπεφταν στη παγίδα η μεταχείριση ήταν τουλάχιστον τραγική. Τις έβαζαν να δουλεύουν 12 ώρες την ημέρα χωρίς να τους ενδιαφέρει η ψυχολογική αλλά ούτε και η σωματική κατάσταση των κοριτσιών. Τα ραντεβού που έκλειναν στις νεαρές κοπέλες ξεπέρναγαν τα πέντε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δεν τις υποχρεωσε κανεις να μπουνε στο κύκλωμα,μονες τους θελανε τα φραγκα και την ανετη ζωη,αντε που θα τις βγαλετε και αθωες από πανω τις τσουλες

Comments are closed.