“Έχω ιδιαίτερα σεξουαλικά γούστα. Δεν βίασα καμία.” – Τι ανέφεραν οι “σκλάβες” του 34χρονου Λαμιώτη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
viasmos-

Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος είπε στην απολογία του ο 34χρονος Λαμιώτης που κατηγορείται για αρπαγή και βιασμούς τριών γυναικών, μιας Γαλλίδας και δυο Ελληνίδων.

Ο 34χρονος απολογούμενος στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας, είπε πως όλο αυτό που περνά, αφού είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών, είναι άδικο.

Παραδέχθηκε πως έχει ιδιαίτερα σεξουαλικά γούστα. Το μοιραζόμουν, συνέχισε. Δεν βίασα καμία κοπέλα. Τι είχα να κερδίσω. Ποτέ δεν έκανα κάτι χωρίς την συναίνεσή τους. Τις άφηνα να έχουν ερωτική ελευθερία.

efetio1

ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ

Μάρτυρες υπεράσπισης στάθηκαν στο πλευρό του κατηγορουμένου, μια μάλιστα απέδωσε τις καταγγελίες σε παθολογική ζήλια.

Οικογενειακή φίλη τον παρουσίασε ως ήρεμο άνθρωπο χωρίς εντάσεις και προσθέσε πως οι δύο κοπέλες ήθελαν η καθεμία για τον δικό της λόγο να εκδικηθούν το κατηγορούμενο.

Επίσης φίλος του 34χρονου επανέλαβε πως το κίνητρο των καταγγελιών είναι η εκδίκηση.

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ
Η μητέρα του κατηγορουμένου είπε στο δικαστήριο πως είχε τις δύο κοπέλες από την Λαμία σαν παιδιά της. Η μόνη εξήγηση που δίνει είναι η εκδίκηση. Η μια είχε εμμονή μαζί του και η άλλη τον ζήλευε γιατί εκείνος είχε παράλληλη σχέση.

Σε ό,τι αφορά στην Γαλλίδα γνώριζε για την παρουσία της στον ξενώνα του σπιτιού, δεν την είχε δει όμως. Πάντως δεν άκουσε φασαρίες και ένταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: