Έχετε δεί το «κτήνος» που οδηγάει ο Νίκος Χατζηνικολάου… Θα μείνετε άφωνοι!… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
nikos_hatzinikolaoy-1068x561

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει ένα αυτοκίνητο τέρας! Μόλις το είδαμε μείναμε άφωνοι.

Ο κεντρικός παρουσιαστής δεν κάνει συμβιβασμούς. Απαιτεί το καλύτερο και το ακριβότερο!

Πρόσφατα ο φακός το απαθανάτισε να οδηγεί ένα Volvo XC90! Σεβόμενοι τους απλήρωτους συναδέλφους στον όμιλο real δεν θα αναφερθούμε στην τιμή του πελώριου τζιπ!

Απλα δείτε το:

Πηγή: Athensmagazine.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Το τραβάει το χειρόφρενο.Το ανοίγει το πορτμπαγκαζ.το γεμίζει το ρεζερβουάρ. Τα αλλάζει τα τακάκια. Το ρυθμίζει το αβανς. Τα ανάβει τα αλαρμ. Τον οπλιζει τον συναγερμό. Τα τινάζει τα πατάκια.

    1. Να γλείφω ? Τι να ζηλέψω ? Το αυτοκίνητο του και το σπίτι ?. Είναι καταχρεωμένος πάντου τι δεν καταλαβαίνεις?

  2. Σιγά το τέρας ρε παιδιά…. Νόμιζα πως οδηγούσε κάνα Hammer…. Και οι γύφτοι έχουν αυτό το Volvo…

  3. Aπο 70.000 εως 100.000 χιλιαρικακια,ψιχουλα ειναι.

  4. Τον γυαλίζει τον προφυλακτήρα….. Το ξεβιδώνει το μπουζοκαλωδιο… Το πατάει το αμπραγιάζ….. Τον ματσακωνει τον λευγε…

  5. Μια βόλτα να κάνω θα δω αμέτρητα τέτοια και παρεμφερή αυτοκίνητα, τουλάχιστον αυτός έχει τα φράγκα και το υποστηρίζει, άσχετο το πως τα έβγαλε τα λεφτά.. εσείς που μιλάτε, αν είχατε τα φράγκα του, τι αυτοκίνητο θα παίρνατε;;; Τα μάτια μου τα τρίβω όταν βλέπω αυτόν που βγάζει 600€ και παίρνει 1000€ κινητό..

  6. Ποτε δεν τον παρακολουθησα. Ψευτης και υποκριτης οπως οι περισσοτεροι του συναφιου του.

  7. Ελευθερια ισοτης αδελφοτης
    Και οποιος καταλαβε

    1. Αγαπητή Δέσπω,

      Ο Χατζηνικολάου Είναι Ένας Ακόμη Δημοσιογράφος ο Οποίος Αναδείχθηκε από το Σύστημα της Μεταπολίτευσης. ΔΕΝ Είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ Τίποτε το Ίδιαίτερο στη Δημοσιογραφία.

      Και για να τα Λέμε Όλα, ο Χατζηνικολάου, από τη Στιγμή που ΔΕΝ Διαθέτει Πανεπιστημιακό Τίτλο Σπουδών, Πτυχίο ή/και Μετα-Πτυχιακό, αν Ήταν στο Εξωτερικό και Ήθελε να Ασχοληθεί με τη Δημοσιογραφία, θα Ήταν Ένας Απλός Εργαζόμενος σε Κάποιον Τηλεοπτικό Σταθμό, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα, Web Site, .. Δηλαδή, θα Έκανε Εξωτερικό Ρεπορτάζ. Ποια Παρουσίαση Δελτίου και Εκπομπή ( altro che Presentazione Telegiornale e/o Trasmissione Televisiva, που Λένε και οι Ιταλοί ).

      Όμως στην Ελλάδα της Διαπλοκής, Πρώτο Όνομα, Βεβαίως για το Πολιτικό Σύστημα, Διότι αν Κάνουμε Μία Δημοσκόπηση, να Πει ο Κόσμος στην Ελλάδα τι Γνώμη Έχει για τον Χατζηνικολάου, το 90% θα Είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ.

      Στην Ελλάδα Βέβαια Διορίζονται σε Ανώτερες ( Διευθυντικές ) και Ανώτατες ( Διοικητικές ) Θέσεις, Άτομα τα Οποία Διαθέτουν ΜΟΝΟ Απολυtήριο Λυκείου ή Γυμνασίου, για να Απολαμβάνουν τα Προνόμια, Υψηλές Αποδοχές, Benefits και Bonus. Τα “Δικά μας Παιδιά” που Λένε.

      Και τα Παιδιά που Έχουν τα Απαραίτητα Προσόντα για Αυτές τις Θέσεις, τα Περισσότερα Φεύγουν για το Εξωτερικό να Έχουν την Καριέρα που Πρέπει και Διαπρέπουν.

      Εμφανίζεται ως Προστάτης των Φτωχών και των Αδυνάτων, και Παράλληλα με Χρέη Εκατομμυρίων ( και η Γνωστή Καραμελα, ΔΕΝ Χρωστάει Εκείνος, Αλλά ο Όμιλος στον Οποίο Εργάζεται, Λες και ο Όμιλος ΔΕΝ Είναι Δικός του ), με Βίλα Εκατομμυρίων στην Εκάλη και Χλιδάτη Ζωή. Και Εξυπηρετώντας το Εκάστοτε Πολιτικό Σύστημα, Παρακαλά για Διαγραφές Χρεών.

      Άγγελος από Μιλάνο

  8. …..ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ…ΑΛΛΟΣ ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ…..

Comments are closed.