Έχει την “ατυχία” να είναι Έλληνας..! Απεγνωσμένος ηλικιωμένος χρωστάει ενοίκια και ζητάει βοήθεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
astegos-720x400

Σύμφωνα με ανάρτηση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο κύριος Σταύρος χρωστάει ενοίκια και είναι σε πολύ δύσκολη οικονομικά θέση για λόγους που ο ίδιος δεν θέλει να γνωστοποιήσει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ήταν λ@θρομετανάστες, τα ενοίκια θα του τα πλήρωνε το Ελληνικό… κράτος!

Δείτε το βίντεο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Γιατι στα χωρια και στην επαρχια δεν υπαρχουν αστεγοι και πεινασμενοι;;;

  2. Ο μητροπολίτης Πιερίας Γεώργιος Χρυσοστόμου έδωσε εντολή για δαπάνη μετρητοίς χρήματα από το ταμείο της μητρόπολης Πιερίας, να συντηρηθούν θρησκευτικά βιβλία, καθαριστούν, αφαιρεθεί η υγρασία, σκόνη, ισιωθούν άμα είναι ζαρωμένα, και αποκατασταθούν εάν έχουνε διάφορες βλάβες. Δεν θα σχολιαστεί κάτι, γιατί η παρακμή των κληρικών Πιερίας που ανέχονται προκλητικές πράξεις δεν έχει όριο. Το θέμα δεν είναι ότι σπαταλιούνται αφειδώς πακτωλός λεφτά στη κυριολεξία για ειδωλολατρεία, το θέμα και ζήτημα είναι οι υπόλοιποι κληρικοί υφιστάμενοι που είναι αποδέκτες αυτών των εντολών από την δήθεν διοίκηση τι κάνουν; Τίποτα δεν κάνουν, βολεύονται αυτό μόνο. Είδατε εσείς να διαμαρτυρήθηκε κάποιος υπεύθυνος κληρικός εκεί του ναού ή άλλου ναού για τα #€100.000# ευρώ που δόθηκαν για αναβάθμιση ανακαίνιση της αίθουσας εκδηλώσεων μέσα στο ναό αυτό;
    &
    Ρωτήστε να σας πουν οι αυτόπτες μάρτυρες επισκέπτες για το ναό αυτό στη Κατερίνη, γιατί είναι ήδη λειτουργικά χρηστικός και δεν απαιτεί κάτι άλλο. Σίγουρα απαιτεί όμως η ματαιοδοξία μητροπολίτη που αρέσκεστε στη φιλαυτία, αυταρέσκεια, και στις φωτογραφίες, και σίγουρα η ανικανότητα, δειλία, βόλεμα, ανυπαρξία και συμφεροντολογικός των εξαγορασμένων κληρικών Πιερίας που εμπορεύονται τα πάντα και τους ανθρώπους δεν πείθει κανένα ότι είναι κληρικοί.
    &
    Προβλήθηκε στις γιορτές η Ελληνική ταινία του 1959 “Ένας βλάκας και μισός” σκηνοθεσίας Γιάννη Δαλιανίδη στη συστεγαζόμενη αίθουσα εντός του ναού “Άγιος Φώτιος” Κατερίνης, έχων και έγχρωμη διαφημιστική αφίσα στο πίνακα ανακοινώσεων στη κεντρική είσοδο της εκκλησίας. Τα δικαιώματα από τη δημόσια προβολή της ταινίας “Ένας Βλάκας και Μισός” κατεβλήθησαν και πότε; λεφτά ξοδεύτηκαν για την παραγωγή έγχρωμης αφίσας, θέρμανσης και άλλα. Το θέμα είναι οι άνθρωποι που πάνε και υποστηρίζουν αυτά, πάντα υπήρχαν ποίμνια και ακόλουθοι και πάντα θα υπάρχουν στη Ελλάδα των ειδωλολατρών και ξιπασμένων. Η αστυνομία καταδιώκει όμως όποιον στο κατάστημα του δεν πληρώνει συνδρομή για μουσική στη ΑΕΠΙ, μη γνωστοποίηση χρήσης μουσικής επιφέρει χρηματικό πρόστιμο, προβάλει TV Neflix, Nova κ.α. Την αστυνομία την διοικούν οι παπάδες και οι υποστηρικτές τους με το δήθεν άλλοθι της αγαθοεργίας. Όλα τα αναφερόμενα είναι “αγαθοεργία” και “φιλανθρωπία”; Για την ανάγκη του ανθρώπου; Διαπιστώσατε εσείς κάτι τέτοιο; Με απόλυτη τιμιότητα στο εαυτό σας σκεφτείτε που δίνεται τα λεφτά σας και για τι, όταν λέτε ότι είναι για φιλανθρωπία.

  3. ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ . ΑΤΥΧΟΣ , ΓΕΝΗΘΗΚΕΣ ΕΛΛΗΝΑΣ . ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΤΕ ΤΣΟΥΠΡΕΣ- ΚΟΥΛΗΔΕΣ-ΦΩΦΩΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΩΝΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ . ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΔΑΜΑΝΑΚΗ. Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ .

  4. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΔΡΟΜΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΟ ΑΛΛ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ !!!!ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΘΕΑΤΡΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΔΡΟΜΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ !!!ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ !!!!!

  5. Εδω υπαρχει επειγον προβλημα καλουμαστε να συνεισφερουμε συμφωνα με τη διαθεση της καρδιας μας ,να βοηθησουμε εναν συνανθρωπο ,που πασχει και οχι να κανουμε κριτικη τι δεν εκανα εκκλησιαστικοι και πολιτικοι ηγετες.
    Γνωριζει κανεις ονομα και αριθμο λογαριασμου του αδελφου;

  6. Αλλος ενας αριστερος οικοδομος ευπατριδης που ριχνει τα βαρη και λασπη στην εκκλησια.

    1. Φαίνεσαι ότι είσαι θρησκόληπτος και απο εκεί ζεις, από το εμπόριο της εκκλησίας, δεν θέλει να γράψεις άλλα για να ταυτοποιηθείς. Από τη φρασεολογία σου δείχνεις και τι σύσταση σου. Εδόθησαν αυτά τα χρήματα ήδη, δεν έχει κάνεις ευθύνη εάν είσαι θρησκόληπτος, καθόλου λογικός, και καθόλου άνθρωπος σε πράξεις. Δεν λέγονται κατηγορίες αόριστες, ούτε κανείς σου μίλησε άσχημα και υβριστικά. Άμα αρνείσαι την πραγματικότητα και δεν σου αρέσει τι συμβαίνει δεν μπορείς να γράφεις. Άμα διαφωνείς να έχεις επιχειρήματα και όχι ύβρεις, κακοήθεις σχολιασμούς, και φαντασίες. Δεδομένα συγκεκριμένα και απτά έχεις; να πεις κάτι; Αφού δεν δηλώνεις τότε είσαι κακοήθης και εκτίθεσαι. Καλή χρονιά.

    2. Η θρησκοληψία είναι παντού στη Ελλάδα, και κυβερνά, η ίδια η αστυνομία με αξιωματικό της Δίωξης για άλλοθι φυγάδευσε τα 20 και παραπάνω κακουργήματα του δημοσίου ΙΕΚ (ινστιτούτο επαγγελματικής κατάρτισης) της Κατερίνης με διευθύντρια τότε την Μαρία Κορύτσα του Δημητρίου πολιτική μηχανικός που τώρα την διόρισαν απευθείας και παράνομα διευθύντρια στο 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης, και κακουργήματα που γινόντουσαν για μια σχολική χρονιά 2014-2015 στο εκκλησιαστικό γηροκομείο Κατερίνης που ήτανε χορηγός δήθεν εργαστηρίου κουζίνας. Η αστυνομία έστειλε πολύ αργά την υπόθεση στη εισαγγελία Κατερίνης το 2015 αφου ενημέρωσε τους ίδιους τους δράστες πρώτα μέσω του υπουργείου παιδείας. Τώρα συνήλθες; εάν δεν γνωρίζεις να μην γράφεις και εκτίθεσαι άσκοπα.

      Τους 58 μαθητες του τμήματος μαγειρικής ΙΕΚ Κατερίνης τους εκβίαζαν φανερά να μην πούνε τι συμβαίνει, δεν γινόταν μαθήματα ΙΕΚ εκεί και ήτανε ο ένας απάνω στο άλλο στοιβαγμένοι στη μικρή κουζίνα του γηροκομείου βλέποντας πλάτες το 40% των μαθητών για όλη τη σχολική χρονιά 2014-15, χωρίς να δούνε κανένα και ποτέ μάθημα μαγειρικής, για να λάβουν κάποιοι απατεώνες μισθό σαν συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί ΙΕΚ Κατερίνης, με αρχηγό το απατεώνα και κακοποιό συμβασιούχο εκπαιδευτικό (μάγειρας δήθεν) Αποστόλης Μαλλάς κάτοικο Λεπτοκαρυάς της Πιερίας που οργάνωσε “έκλεισε” την απάτη συμφωνία ΙΕΚ – Γηροκομείο με συνεργό το Αθανάσιο Τσαρουχά διευθυντή κληρικό του εκκλησιαστικού γηροκομείου Κατερίνης.

      Οι ζωές των μαθητών ήταν αποδέκτες και σε άλλα, όπως η ασφυξία από τη βρώμα λόγω υγρασίας και λόγω απουσίας αερισμού που τους γινόταν όταν τους μάντρωναν στη αίθουσα εκδηλώσεων για μάθημα θεωρία και δεν είχε κανένα παράθυρο για αερισμό, αφού τα λεφτά κρατική χορηγία που έλαβε το 2014 η Μητρόπολη Πιερίας καταξοδεύτηκαν σε άχρηστα και πολυτέλειες και όχι να γίνει έστω ένα παράθυρο για την υγεία ανθρώπων. Τους μαθητές τους εξαγόρασαν την συνείδηση και σιωπή με 14 παράνομες γραπτές εξετάσεις πρόοδος και εξεταστικής που έγιναν στο γηροκομείο, και με το να μην τους βάζουν απουσίες και να τους περνάν στα μαθήματα ενώ είχαν μείνει από απουσίες, όπως και με την προ-αποστολή των θεμάτων των γραπτών εξετάσεων που τα ήξερα από πριν και αυτά έμπαιναν στις εξετάσεις, και άλλα βέβαια που τα έχει η εισαγγελία Κατερίνης.

  7. για τις δαπάνες εκατομμυρίων των πωλητικών του αιληνικού κυνοβουλίου ξέρεις να μας πείς κάτι σύντροφε;

  8. Μετρητοίς: €20000 για ντοκιμαντέρ για τα Προσκυνήματα της Πιερίας,

    €5000 η έκδοση του βιβλίου πρακτικών της επιστημονικής ημερίδας για τη συμπλήρωση 160 ετών από την ίδρυση του ναού Θείας Αναλήψεως,

    €100000 προϋπολογισμού για κατασκευή ανοικτού θεάτρου στο χώρο των φιλανθρωπικών δομών της Μητροπόλεως Πιερίας στο Σβορώνο που κατασκεύασε η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας,

    €100000 προϋπολογισμού για ανακαίνιση του αμφιθεάτρου του Πνευματικού Κέντρου της Εκκλησίας «Αγίου Φωτίου» για εκπαιδευτικό, επιμορφωτικό, πολιτιστικό πολυχώρο.

    Και άλλα όσο υπάρχουν έμποροι ρασοφόροι, έχει και κανονικούς ευσεβείς κληρικούς με πράξεις και τρόπο ζωής, οι οποίοι δεν πληρώνουν χρήματα για καταχωρήσεις στα ΜΜΕ, υπηρεσίες φωτογράφου, ιδιωτικού ερευνητή υπηρεσίες φωτογράφισης και άλλα όπως ο άθεος και ασυνείδητος Γεώργιος Χρυσοστόμου μητροπολίτης Πιερίας γνωστός στους συνάδελφους του στη Αρχιεπισκοπή Αθηνών και στη ελληνική αστυνομία για το τρόπο βίου του, τη σύσταση του και τις με θρησκευτικό όρκο ψευδείς καταθέσεις του.

    1. για τις δαπάνες των πωλητικών του αιληνικού κυνοβουλίου ξέρεις να μας πείς κάτι σύντροφε;

    2. Ρε αχριστιδη με τοσα φεσια που εχουνε βαλει οι εκαστοτε κυβερνησεις γιναμε Τουρκοι
      και πουσε μαγγιτη μη ξεχνας και ποσα χρωστα το καθε κομμα.

      1. Οι κυβερνήσεις φταίνε; έχεις επιχειρήματα να είναι σεβαστά; Μια ζωή η ίδια επανάληψη και ρίψη ευθυνών; κούρασες πολύ. Όσοι ψηφίζουν έχουν την ευθύνη, δεν έχουν ευθύνη αυτοί που εκλέγονται. Μην διαμαρτύρεσαι γιατί είναι άσκοπο και χωρίς νόημα.

Comments are closed.