Έχεις ακούσει για τον «Βαρκάρη» του Αχέροντα κ. Τσίπρα μας; Διακοπές στην Ισπανία, με τη λεγάμενη, την αστεφάνωτη, την παστρικιά…

Κοινοποίηση:
tsipras-peristera

Έχεις ακούσει για τον «Βαρκάρη» του Αχέροντα κ. Τσίπρα μας;

·      Διακοπές στην Ισπανία επιλέγει ο πρώην πρωθυπουργός με την οικογένειά του, αδιαφορώντας για την εθνική προσπάθεια που κάνει ο τουρισμός μας!

Αναμφίβολα είναι ένας από τους μαγευτικούς τόπους της πατρίδας μας: ο ποταμός Αχέροντας στη Θεσπρωτία της Ηπείρου. Θεόρατα, ολόλευκα βράχια που υψώνονται κάθετα στον ουρανό. Η πεζοπορία στο φαράγγι είναι εμπειρία από μόνη της. Στην αρχαιότητα, ο μύθος ήθελε να δίνεις στον βαρκάρη τον οβολό ώστε εκείνος να σε περάσει στον κάτω κόσμο.]

Στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας, ένα φοβερό ρεπορτάζ για τις διακοπές του μουρλοτσίπρα στην Ισπανία με τη λεγάμενη, την αστεφάνωτη, την παστρικιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ‘ Α έχει πάρει και την Κυρία Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου μαζύ του??? Από δασκάλα σε δημοτικό , δασκάλα πληροφορικής, μετετάγη εις το ΤΕΙ Κοζάνης και εκείθεν στο διοικητικό προσωπικό του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου. Εκεί, “ανεγνωρίσθησαν τα προσόντα της” από την Γραμματεία του Ιδρύματος και την μετέταξαν, στο διδακτικό προσωπικό του Εθν.Μετσοβείου Πολυτεχνείου.

    Αν την αφήσουνε να κάνη έστω και μία ώρα μάθημα, τότε χαλάλι τους (των φοιτητών).
    Θα τούς λέει και τις ταξιδιωτικές εντυπώσεις από την Ιβηρική Χερσόνησο. Επίσης θα τούς λέει πώς πήρε μία και μοναδική φορά ο σύζυγός της την διακυβέρνηση, αλλά δεν πήρε την “εξουσία”. Την εξουσία κυρία Περιστέρα κανείς δεν την παίρνει. Μόνον την προσωρινή , υπό όρους και υπό τον όρον της τηρήσεως των νόμων και του Συντάγματος της Χώρας,διακυβέρνηση , λαμβάνει ο εκάστοτε πρωθυπουργός. Ο δικός σου το έχασε οριστικά το τραίνο. Δεν μπορεί το παιδί. Αφού είχε συντρόφους την Ράνια Σβίγγου,την άλλη την αθλήτρια πού έδερνε τον γιατρό του ΕΣΚΑΝ και τον Μπαλαούρα, τον Κυρίτση και τον Τριανταφυλλίδη, είναι θέμα χρόνου , γιά πότε θά γίνη μαλλιά κουβάρια μαζύ τους.

    Είδαμε , πάθαμε και δεν θέλουμε να ξαναπάθουμε. Στον αγύριστο. Καλύτερα να μείνης γιά πάντα στην Ισπανία. Είναι κάτι καλά παιδιά εκεί………………………………..

    1. ..η Ισπανία έχει καλούς φασίστες,απογόνους του Φράνκο,της Legion azul,που πήγαν και στην ΕΣΣΔ κι έφαγαν τα μούτρα τους στο Λένινγκραντ τα καθάρματα,οι σφαγείς.Βρηκαν τον θάνατο απ’ τα όπλα του ενδόξου Σοβιετικού στρατού!Όσο για το ζεύγος ,την αστεφανωτη την έτσι και όπως αλλιώς του Αλεξίου, μια χαρά μου φαινεται και θα τον ξαναψηφίσω.

  2. Τι να κάνει ο Τσιπρας; τώρα που έχουμε τον μεγάλο ηγέτη της άριστης δεξιάς και μας λύνει όλα τα προβλήματα ένα ένα δεν τον έχουμε ανάγκη

    1. Δυστυχώς οι μπολσεβικοι έδωσαν την θέση τους στους στιγνους κεφαλαιοκράτες που δεν αστειεύονται, ή πληρώνεις ή πεθαίνεις, no mercy..!

  3. …έλα Αλέξη βοηθα τους με τον τουρισμό βιοπορευομενους χωριάτες,που τους τρώει η φτώχεια..!Άντε γιατί αναγκάζονται να δέρνουν τους μισθοσυντηρητους της ΣΔΟΕ..!Εσύ φταις και η λέγαμενη….!

Comments are closed.