Έφυγε από τη ζωή ο τελευταίος μεγάλος έρωτας της Χριστίνας Ωνάση

Κοινοποίηση:
xemiujjdut5cc14c2f7f817

Ήταν ο άνθρωπος που της έκλεισε τα μάτια εκείνο το μοιραίο πρωινό της 9ης Νοεμβρίου του 1988 όταν τη βρήκε νεκρή μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού του στο Μπουένος Άιρες.

Ο Γιώργος-Χόρχε Τσομλεκτσόγλου ήταν ερωτευμένος με την Χριστίνα Ωνάση. Υπήρξε ο τελευταίος αρραβωνιαστικός της, εκείνος που θα παντρευόταν τα Χριστούγεννα του 1988, εάν δεν την προλάβαινε ο θάνατος.

Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης άφησε κι εκείνος την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλευόταν με βαρύ εγκεφαλικό.

Ο Γιώργος-Χόρχε όπως τον αποκαλούσε η Χριστίνα Ωνάση όταν ζούσαν μαζί στο Μπουένος Άιρες, αρρώστησε ξαφνικά πέρυσι και δεν κατάφερε να σταθεί στα πόδια του, παρά τις προσπάθειες ομάδας γιατρών που είχε φέρει ακόμα και από το εξωτερικό η αδελφή του και στενή φίλη της Χριστίνας, Μαρίνα Δοδέρο Τσομλεκτσόγλου.

Ο Χόρχε ήταν μπον βιβέρ. Ένας τζέντλεμαν ο οποίος μετά τον θάνατο της αγαπημένης του απομονώθηκε στο σπίτι του στην Πολιτεία.

Εκείνο το διάστημα η κόρη του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, που είχε χωρίσει επισήμως από τον Τιερί Ρουσέλ, σχεδίαζε τον γάμο της με τον Γιώργο, πρόεδρο τότε της ελληνικής παροικίας του Μπουένος Άιρες.

Οι δυο τους κρατούσαν μυστικό τον αρραβώνα τους ακόμη και από τη Μαρίνα Δοδέρο. Αυτό το μυστικό αποκαλύφθηκε λίγες μέρες πριν τον θάνατο της Χριστίνας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: