Έφτασε στην Κω βάρκα με λ@θρο που φώναζαν “Αλλάxου Ακμπάρ”! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
eftase ok

Για να καταλάβουμε όχι μόνο πόσοι αλλά και ποιοι μας έρχονται.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. αυτα τα ισλαμοειδη ειναι τα δυστυχισμενα ανηλικα που μπαινουν στην ΕΛΛΑΔΑ?

    αν ειχαμε κρατος …..θα επρεπε μετα την λαθροεισβολη τους στο αιγαιο να αντικριζαν το βυθο του ..,

    ανεκτικοτητα και ηλιθιοτητα εχουν ταβανι .,.,.,.,.

  2. ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΟΤΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΟΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΟΙ.ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΩΜΑ!!!!!ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΧΗΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΕΙΑ!!!!ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ!!!ΚΑΛΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΟΥΣΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!!ΤΥΧΑΙΟ????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!!!

    1. Διαφωνώ με το χαρακτηρισμό ῾῾κοπρόσκυλα῾῾. Το κοπρόσκυλο άν το μαζέψεις από το δρόμο και του δώσεις ένα κομμάτι ψωμί θα το εκτιμήσει και ας είναι τετρἀποδο! Καμία σχέση με αυτἀ τα δἰποδα που μαζεύονται εδὠ.

  3. Μα δεν είπαν κάτι διαφορετικό απο ότι συνηθίζουν κατά τις λαθροαφίξεις τους!!Ίσως είναι το σύνθημα για να απαντήσουν κι οι “πρόθυμοι”δικοί μας λαθρολάγνοι με το Refuges Wellcome!!!!

  4. ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ????ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΜΕ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ !!!!! ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ !!!!!!

  5. Όταν έχεις τέτοιους μαλακες πολιτικούς και παιδάκια στο λιμενικό και στην αστυνομία που αφού μπήκαν με τον βαθμό στο σώμα και όχι με την τρέλα, αυτά θα έχουμε.στα όπλα όλοι και να βαράμε στο ψαχνό,η ας περιμένουμε πότε θα μας φάνε αυτοί…?? Έξω ότι δεν μιλάει Ελληνικά και δεν είναι χριστιανός ορθόδοξος!

    1. Παψε μωρη Τσαμπικα εσυ τωρα μας το παιζεις μαγκας και πατριώτης και τα καλοκαιρια δινεις το κωλαρακι σου και γλύφεις τα βρωμοπαδαρα του εκάστοτε γερμαναρα και εγγλεζου λεχριτη τουριστα για λιγα ευρω, αντε καραγκιοζη το παιζεις και θρησκος!!!!

    2. Εγώ που ομιλώ άπταιστα τα Ελληνικά αλλά δεν είμαι ορθόδοξος να μείνω η να φύγω;

    1. You are and i fucking the kids
      (Είσαι και γαμώ τα παιδιά)

  6. Ειναι στρατος που ερχεται για να μας σφάξει. Τωρα γιατι καθομαςτε εμεις και δεν τους περιμενουμε με καραμπίνες και αυτόματα, δεν ξερω. Ειςβολη κανονική ειναι. Δυςτυχως, εχουμε πολεμο, αλλα επειδη δεν ερχονται με οπλα στα χερια, δεν το βλεπουμε. Τα οπλα ομως θα τους τα δωςουν εδω και θα τα στρέψουν εναντιον μας.

  7. ΕΤΣΙ ΦΕΡΤΕ ΚΙ’ΑΛΛΟΥΣ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ…ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΟΖΩΑ

  8. Οι κατακτητές συνεχίζουν να έρχονται ανενόχλητοι!!! Ποτέ άλλοτε στην ιστορία του κόσμου δεν κατακτήθηκε μια χώρα τόσο εύκολα, αλλά και ύπουλα και πονηρά!! Και αυτό γιατί οι μεγάλες… κερκόπορτες είναι οι ίδιοι οι πουλημένοι πολιτικοί και τα αφεντικά τους της νέας τάξης πραγμάτων !!!!!!!

  9. κεραστε τους σφαιρες ετσι για το καλως ηρθατε

  10. ΕΛΑΤΕ ΚΑΤΑ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΠΡΟΘΥΜΑ ΚΑΙ ΚΟΨΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΟΝΤΩΝ : ΑΝ ΣΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΑΓΟΥΛΟ, ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

  11. Αλλαχου Ακμπαρ και σαλαμια ο Αλεκος για την χωνεψη.

Comments are closed.