Έφτασαν από την Μόρια στην Θεσσαλονίκη 640 παράνομοι μετανάστες (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
caldera-vista_1

Έφτασε προ ολίγου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το “Caldera Vista” που μετέφερε 640 παράνομους μετανάστες από την Λέσβο στην ενδοχώρα με στόχο την αποσυμφόρηση του νησιού.

Στο σημείο ήδη βρίσκονται 21 λεωφορεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, ο οποίος έχει αναλάβει τη μεταφορά των αιτούντων άσυλο σε συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Το “Caldera Vista” συνεχίζει να αποβιβάζει τους παράνομους μετανάστες που περιμένουν να επιβιβαστούν στα περισσότερα από 20 λεωφορεία για να τους μεταφερθούν στη δομή της Νέας Καβάλας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ!!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!! ΑΣ ΟΨΟΝΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ????ΑΣ ΦΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ???? Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΥΠΑ ΣΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!! ΑΝΤΕ ΜΗ ΧΕΣΩ!!!!!

  2. Είναι λαθρομετανάστες, λαθροεισβολείς, κατοχικός στρατός κατοχής και όχι πρόσφυγες και μετανάστες.

  3. Στο σπίτι του Μπουτάρη να τους πάτε όλους… Και της Νοτοπουλου

  4. Μπαινουν καθε δευτερολεπτο σαν τις ακριδες .
    Θα βουλιαξει η Ελλαδα.
    Οπως οταν οι ακριδες καταπεφτουν στα σπαρτα και δεν αφηνουν τιποτε ,
    ετσι και αυτοι θα καταβροχθησουν τα παντα μαζι μ εμας.

  5. ΠΑΡΑΝΟΙΑ,ΤΡΕΛΑ,ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΔΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ.ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ,ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΤΩΣΗ ΟΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ..ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΕΛΕΟΣ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ….

Comments are closed.