«Έτσι τα έφτιαξα με τον πατέρα της καλύτερης μου φίλης»

Κοινοποίηση:
sgfreter

Μια νεαρή που παντρεύτηκε έναν άντρα με τα διπλάσια χρόνια εξομολογείται

Η 27χρονη κτηματομεσίτρια Taylor παντρεύτηκε τελικά τον 54χρονο εκλεκτό της καρδιάς της Kern Lehman λέγοντας πως θυμίζουν σε όλους τη σχέση της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και του Μάικλ Ντάγκλας.

Το αντρόγυνο από την Αριζόνα των ΗΠΑ άρχισε το φλερτ πριν από πέντε χρόνια, δεν περίμενε όμως ο έρωτάς τους να καταλήξει στην εκκλησία.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κολλητή της Taylor, η 30χρονη Amanda, της γνώρισε τον πατέρα της. Η κοπέλα είχε φυσικά πρόβλημα με τον δεσμό τους, σταδιακά την έπεισαν όμως για την ειλικρίνεια των αισθημάτων τους και παρά τη δύσκολη αρχή, τώρα τα βρίσκουν οι τρεις τους.

Οι περισσότεροι τους μπερδεύουν όμως με πατέρα και κόρη, όπως λέει εκείνη, ενώ όταν είναι και οι τρεις μαζί, όλοι υποθέτουν πως είναι ο μπαμπάς με τα δυο του παιδιά.

Η Taylor αποκαλύπτει πως αρχικά ένιωθε ντροπή που τα είχε κρυφά με τον μπαμπά της κολλητής της, ο οποίος ήταν και παντρεμένος τότε. Σοβαρό δεσμό διατηρούσε και η ίδια, για χάρη του έρωτα τα τίναξαν όμως όλα στον αέρα.

Λέει πάντως πως βλέπει παντού περίεργα βλέμματα, «νιώθω πως όλοι μας κοιτούν ή μας αμφισβητούν». Όσο για παιδιά, δεν τα βλέπει να έρχονται στο μέλλον, καθώς ο Kern της χαρίζει μια υπέροχη ζωή πολυτέλειας και ταξιδιών και δεν θέλει να κλειστεί στο σπίτι με ένα μωρό…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: