Έτσι ξεφτιλίζει το σύστημα ο Τερζής! Μετά από χρόνια απουσίας, δες που εμφανίστηκε και παρέδωσε μαθήματα μαγκιάς και ταπεινότητας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
TERZIS

Τα τελευταία πολλά χρόνια έχει αποσυρθεί από τη νύχτα και τις δημόσιες εμφανίσεις γενικότερα. Κουράστηκε και απογοητεύτηκε…

Διαβάστε το ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Λείπετε πολύ κύριε Τερζή και από τον κόσμο και από το ελληνικό τραγούδι. Λείπει όχι μόνο η φωνή σας αλλά και το ήθος σας. Να είστε καλά.

  2. “ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΟΥ ΧΛΩΜΟ” Τιποτε αλλο αυτο και μονο για αυτον τον γιγαντα φτανει. Να εισαι παντα καλα φιλε!!!!!

  3. Αξιοπρεπεστατος σε ηθος, Ερμηνευτής με ανδροπρεπη ” στοφα” εκφραζοντας με λεβεντια και όχι κλαψα το άρωμα της ζωής… Τον Έρωτα.

  4. Όταν ο καλλιτέχνης έχει ΦΩΝΑΡΑ και δεν είναι και ψωνάρα, τον ακούς και διασκεδάζεις με την καρδιά σου!!! ΠAΣXAΛHΣ TEPZHΣ… άψογος και σε φωνή και σε ήθος!!! Μας λείπει, αλλά μπράβο του που είχε το σθένος και αποτραβήχθηκε ΧΩΡΙΣ κανείς να έχει να πει έστω και μιά κακή κουβέντα εναντίον του! Ούτε με κομματόσκυλα έμπλεξε, ούτε με δημοσιοσαχλαμάρες, κλπ, κλπ, κλπ. ΚΥΡΙΟΣ!
    Και για τους νεότερους… ουδεμία σχέση με Ρέμους, Βανδήδες, Αργυρούς, Ρουβάδες, Φουρέιρες, κλπ, κλπ, κλπ.
    Μόνο ο Σφακιανάκης είναι επίσης φωνάρα, αλλά κάπου τα έμπλεξε… και μετά παραέμπλεξε και με τα πολιτικά και μετά τα έμπλεξε και αυτά και γενικά χάλασε ένα σωρό συνεργασίες (κρίμα…σπουδαία φωνάρα ο Νότης) και χάλασε και την εικονα του αρχοντικου ήθους του… Ίσως επισης και ο συγχωρεμένος ο Παντελίδης να εξελισόταν σε φωνάρα, αλλά … κάπου την παραζόρισε ίσως την ιστορία… επίσης κρίμα!

Comments are closed.