Έτσι ΜΠΡΑΒΟ! Στην Κατερίνη άφησαν τα καρναβάλια και έκαναν πορεία για την Μακεδονία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
2

Κατερίνη: Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία κατά της προδοσίας από την Πατριωτική Νεολαία

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Είστε ικανοί να αντιταχθείτε στην απόφαση των γυμνοσάλιαγκων του Σόρος;
    Να τραγουδάτε 10 φορές την ημέρα το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ» καθώς και σε κάθε δημόσια εκδήλωση παντός τύπου. ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΠΑΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ!!!
    Μην ξανααναφερθείτε στους Σκοπιανούς παρά μόνο ως Σκοπιανούς ή Σκόπια σκέτο. Αναιρέστε στην ΠΡΑΞΗ πλέον τις αυθαιρεσίες των πωλητικών.
    Είστε ικανοί να κάνετε μόνιμο εμπορικό Μποϊκοτάζ στα ΣΚΟΠΙΑ; Και για τους Έλληνες που πάνε στο Σκόπια και για τους Σκοπιανούς που έρχονται. Ούτε να πηγαίνεται εκεί, ούτε να δέχεστε (με διάφορες νομιμοφανείς δικαιολογίες) αυτούς εδώ. Οι αγώνες έχουν κόστος. Όποιον μάθετε ότι πηγαίνει εκεί χλευάστε τον, παρουσία κόσμου. Οι προδότες δεν υπάρχουν μόνο στο κυνοβούλιο αλλά και έξω στους δρόμους. Η προδοσία δεν είναι μόνο ενεργητική αλλά και παθητική μέσω ενεργειών που θα μπορούσαν να γίνουν αλλά δεν έγιναν.
    Έχετε τα τρακτέρ. Μπορείτε όποτε σας βολεύει να διαδηλώνετε κλείνοντας τα σύνορα;
    Έχετε δύναμη που μπορεί να πονάει περισσότερο από τα συλλαλητήρια, θα την χρησιμοποιήσετε για τα επόμενα χρόνια; Κηρύξτε ανεπιθύμητους όλους τους ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ 183+1.
    ΤΑΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟ….

  2. Μπράβο τους. Μη τους αφήνετε να πάρουν ανάσα. Νομίζουν πως την ξεχάσαμε την Μακεδονία μας;;; Χαχαχα. Γελασμένοι ειναι. Τετοια προδοςια δεν ξεχνιέται. Και οντως δεν εχουμε την πολυτέλεια για χορούς και πανηγύρια. Πολεμο εχουμε και στον πολεμο πολεμάμε. Μπράβο σας.

Comments are closed.