Έσσεξ: Αυτός είναι ο οδηγός του φορτηγού με τους 39 νεκρούς (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
odigos-essex-sakaki

Την ταυτότητα του οδηγού του φορτηγού, που μετέφερε σε κοντέινερ 39 νεκρούς στο Έσσεξ, αποκαλύπτουν βρετανικά Μέσα.

Πρόκειται για τον Μο Ρόμπινσον, Portadown της Ιρλανδίας, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος φόνου μετά τη φρικτή αποκάλυψη. Το θρίλερ με το φορτηγό στο Εσσεξ βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς οι αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της τραγωδίας.

Το φορτηγό στο Εσσεξ φέρεται να ανήκει σε εταιρεία που ανήκει σε Ιρλανδό πολίτη. «Το Scania καταχωρήθηκε στην Βάρνα υπό την επωνυμία μιας εταιρείας που ανήκει σε Ιρλανδό πολίτη», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας.

Το βουλγάρικο δίκτυο BNR, χωρίς να κατονομάζει τις πηγές του, μεταδίδει ότι το φορτηγό στο Εσσεξ εγγράφηκε στη Βουλγαρία στις 19 Ιουνίου 2017, και αποχωρήσει από τη βαλκανική χώρα την επόμενη μέρα και εκ τότε δεν έχει επιστρέψει.

Το φορτηγό στο Εσσεξ φέρεται να ανήκει σε εταιρεία που ανήκει σε Ιρλανδό πολίτη

Την ίδια ώρα, η βρετανική αστυνομία λέει πως πιστεύει ότι το φορτηγό ταξίδεψε από το Ζεεμπρούγκε στο Βέλγιο στο λιμάνι του Πάρφλιτ στην ανατολική Αγγλία.

Κατόπιν, παρέμεινε στην περιοχή Τούροκ γύρω στις 12.30 το πρωί τοπική ώρα για περίπου 35 λεπτά προτού αναχωρήσει, σημείωσε η αστυνομία του Έσεξ.

 

Η αστυνομία είχε αρχικά αναφέρει ότι το φορτηγό, το οποίο κατέληξε σε μια βιομηχανική περιοχή στο Γκρέις, σε απόσταση περίπου 32 χλμ ανατολικά του κεντρικού Λονδίνου, είχε ταξιδέψει μέσω του Χόλιχεντ στην Ουαλία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: