Έσκασε τώρα! Η επιβεβαίωση! Τι συνδέει τον Γιάννη Λαγό με τον στρατάρχη Χαφτάρ.

Κοινοποίηση:
lagos-proklitikotita-tourkias

Η Ελληνική κυβέρνηση με τεράστια καθυστέρηση (που ίσως αποβεί μοιραία για τα Εθνικά μας συμφέροντα) ουσιαστικά πλησιάζει σε αυτά που η ΕΛΑΣΥΝ λέει εδώ και 1,5 μήνα μέσω του Προέδρου της Γιάννη Λαγού.

Η μοναδική επιλογή που έχουμε σαν Ελλάδα είναι η στήριξη του Χαφτάρ που αποτελεί το σοβαρότερο όπλο απέναντι στην Τουρκία. Μια στήριξη που έπρεπε ήδη να είχαμε εκδηλώσει έμπρακτα κόβοντας κάθε επικοινωνία μεταφοράς υλικού και τζιχαντιστών από την Τουρκία πρός τη Λιβύη και οχι με λόγια του αέρα σαν τις σημερινές δηλώσεις του μασόνου Δένδια.

Εάν ο Χαφτάρ δεν στηριχτεί ΑΜΕΣΑ και ΕΜΠΡΑΚΤΑ τότε ίσως υποκύψει στις τεράστιες πιέσεις που θα δεχτεί από την παγκόσμια υπερκυβέρνηση την Κυριακή και τότε σίγουρα ΔΕΝ θα είναι αυτός υπόλογος αλλά όλες αυτές οι κυβερνήσεις (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας) που έπρεπε (για το δικό τους συμφέρον) να τον στηρίξουν και ΔΕΝ το έκαναν στην πράξη αλλά σε… δηλώσεις!

Πριν την συσκεψη του Βερολίνου η Ελληνική κυβέρνηση πρέπει, εστω και μονομερώς, να αναγνωρίσει τον Ηγέτη Χαφτάρ σαν τον νόμιμο Κυβερνήτη της Λιβύης ώστε να του δώσει την απαραίτητη διπλωματική ισχύ που χρειάζεται για την στημένη διαπραγμάτευση της Κυριακής.

Υ.Γ. Όταν εμείς στην ΕΛΑΣΥΝ γράφαμε αυτές τις θέσεις πριν από 1,5 μήνα οι υπόλοιποι του “Πατριωτικού χώρου” είτε σιωπούσαν είτε ακόμα χειρότερα ειρωνεύονταν τον στρατάρχη Χαφτάρ και τον φιλέλληνα Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού της Λιβύης, Φάρατζ. Τώρα τρέχουν αγωνιωδώς να πουν μια καλή κουβέντα για να μην φανεί εντελώς η ρηχή τους σκέψη στα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας.

ellasyn

«Την αποκλειστική ευθύνη για τις απόψεις που δηλώνονται φέρει ο Ευρωβουλευτής. Οι απόψεις αυτές δεν εκφράζουν κατ’ ανάγκη την επίσημη θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Ο Τσιπρας εστειλε την καθαριστρια Βουλγαρα Κουνεβα να εκπροσωπει την Ελλαδα στο Ευρωκοινοβουλιο με μοναδικο προσον, οτι καποιος ανοητος της εριξε ενα καυστικο υγρο στο προσωπο!!!!!!! Πηγε κονομησε πεντε χρονια, δεν ανοιξε το στωμα της, και γυρισε!!!!!!!!! Αυτη ειναι η καταντια της χωρας με τους πολιτικαντηδες που ψηφιζουν καποιοι!!!!!!!! Ο Βαρουφακης προτεινε για Προεδρο της Δημοκρατιας την μητερα του Φυσσα!!!!!!!!! Πως θα παει η χωρα μπροστα με τετοιους κουφιοκεφαλακηδες;;;;;;;;;;;

  2. Λαγός καθαρή μογγολική φυλή, τουρκοσπορος. Σίγουρα όχι ελληνική καταγωγή. Απόγονος τουρκομογγολων δείτε φάτσα

    1. Οι 2 αποπανω ο Σσσσττ και ο ουστ τον παιζουν 3πλετα πρωι μεσημερι,βραδυ.

  3. Θα μας… σώσει ο Χαφτάρ, ο Μακρόν, ο Τραμπ ή η Μέρκελ;
    Eξωτερική πολιτική «δι’ αντιπροσώπων» κάνει ο Μητσοτάκης – Θα αποφασίζουν άλλοι για εμάς!

    «Η συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτή την Διάσκεψη για την Λιβύη δεν ήταν ποτέ θέμα», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, διευκρινίζοντας ότι αντικείμενο της Διάσκεψης δεν θα είναι οι «συμφωνίες» που υπέγραψε η Τουρκία με την Λιβύη, αλλά η προσπάθεια τερματισμού της στρατιωτικής αντιπαράθεσης στην Λιβύη, η οποία, όπως είπε, κινδυνεύει να εξελιχθεί σε πόλεμο ξένων δυνάμεων «δι’ αντιπροσώπων».

    Όμως από την στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση είχε εκδηλώσει την επιθυμία της να συμμετέχει στην Διάσκεψη, δεν μπορεί να «μην ήταν ποτέ θέμα». Ήταν και παραήταν, όμως ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ προκλητικά και θυμίζουμε ότι δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας, ανέφερε ότι ο ίδιος ο Ερντογάν ζήτησε από την Μέρκελ τον αποκλεισμό της Ελλάδος!

    Η δικαιολογία της γερμανικής κυβέρνησης, ότι το Κογκό «είναι επικεφαλής της Υψηλής Επιτροπής για την Λιβύη στην Αφρικανική Ένωση», είναι απλώς για κλάματα, όπως είναι και οι ελλαδικές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών που κατέστησαν την Ελλάδα, εντελώς ανυπόληπτη στην διεθνή πολιτική σκηνή.

    Όσο η κυβέρνηση της ΝΔ κάνει προσπάθεια επικοινωνιακής αντεπίθεσης με την έλευση του Στρατάρχη Χαφτάρ στην Ελλάδα, αυτό δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να ματαιώσει το διπλωματικό χαστούκι των κατά τ’ άλλα… συμμάχων μας. Τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν θα στηρίξει τις… ελληνικές θέσεις στην Διάσκεψη, προκαλούν θυμηδία ή και θλίψη. Κανένας δεν πρόκειται να στηρίξει τα συμφέροντα μιας χώρας της οποίας η πολιτική ηγεσία δηλώνει… «προβλέψιμη» στην συμμαχία της με το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ. Θα αποφασίσουν εκείνοι για εμάς και δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί αυτό στην Ιστορία…

  4. Αυτό το Σαββατοκύριακο, συναγωνιστές και συναγωνίστριες πραγματοποίησαν ξανά ενημερωτική δράση στην καρδιά της Καβάλας. Σε ανακοίνωση της η Τ.Ο Καβάλας αναφέρει:

    «Κολλήσαμε εκατοντάδες αυτοκόλλητα, αλλά μοιράσαμε και άλλα τόσα σε φίλους και υποστηρικτές του κινήματος. H δράση αυτή που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Μέτωπο Νεολαίας στέλνει ένα μήνυμα πως πάσα κατεύθυνση:

    Οι εθνικιστές της Καβάλας οργανώνονται ξανά και θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για μια νέα Χρυσή Αυγή δίχως προδότες και συμβιβασμένους.

    Η τοπική μας ξεπερνά παλιά προβλήματα που δημιούργησαν κάποιοι που ενδιαφερόντουσαν μόνο για το όνομα τους σε ένα ψηφοδέλτιο και επιστρέφουμε στον γνήσιο αγώνα του εθνικισμού χωρίς ατομικές βλέψεις για πολιτική καρέκλα ή οικονομικό όφελος.

    Στα παπαγαλάκια που γεμίζουν την πόλη μας με λαθρομετανάστες και προσπαθούν με κάθε τρόπο να οδηγήσουν τους πατριώτες της πόλης μας στη ΝΔ, λέγοντας ότι διαλύθηκε η Χρυσή Αυγή, απαντάμε ότι η σάπια προπαγάνδα τους δε μας αγγίζει.

    Θα καταλάβουν σύντομα ότι δε διαλυθήκαμε, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ από τους προδότες που προσπάθησαν να κάνουν προσωπική πολιτική καριέρα με τις πλάτες της Χρυσής Αυγής.

    Με παλιούς και νέους συναγωνιστές που ήρθανε για να στηρίξουν τον ελληνικό Εθνικισμό θα διαδώσουμε τα ιδανικά της Χρυσής Αυγής στην πόλη της Καβάλας. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις.

    Για την Ορθοδοξία, για το Έθνος, για τον Ελληνισμό και τις αξίες των προγόνων μας.»

    Χρυσή Αυγή – Τ.Ο Καβάλας

  5. Έχει δίκιο. Γιώργο, οι αντίχριστοι δοκίμασαν την απόδειξη της θεωρίας του εβραιομασώνου, αρχιναζιστή Αινστάιν, ότι η ύλη μετατρέπεται σε ενέργεια, στη πράξη με τις βόμβες στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Τη διαστημική αμερικάνικη υπηρεσία την έστησαν οι εναπομείναντες ναζιστές επιστήμονες.

  6. Αν ένας άνθρωπος θέλει και έχει όρεξη για δουλειά και προσφορά μπορεί να προκοψει.Ο Γιάννης το αποδυκνιει αυτό ώρα με την ώρα και μέρα με τη μέρα έμπρακτα μέχρι τώρα.Για θυμηθείτε τη πορεία του,πως ξεκίνησε και πόσο έχει βελτιωθεί σαν πολιτικό πρόσωπο μέχρι σήμερα!!Και όλη του ή προσπάθεια, παρουσία και έργο στην Ευρωβουλη είναι η καλύτερη όλων.Εύγε και συνέχισε έτσι.

  7. Χχαχαχαχα μερικοι πρωην χαυγιτες νυν φυγε εσυ ελα εσυ….καποτε ετσι εσκιζαν τα ρουχα τους για την αρχηγαρα τον Νικολα και τους τοτε ευρωβουλευτες,ακριβως ετσι όπως κανουν τωρα για τον Κουνελο!!!! αυριο μεθαύριο θα τον βριζουν και αυτόν και ετσι το χασμα μεταξυ εθνικιστων θα ανοιγει κι άλλο σαν ψαλιδα!!!! μπραβο καραγκιόζηδες ραγιαδες!!! Σπαρτιατη;!! καλα τα λες είμαι μαζι σου!!

    1. Ενω εσυ αριστερη λουγκρα τι ψηφιζεις, τον πατριωτη Τσιπρα;

      1. Ειδες ποσο βλακας εισαι; αυτό καταλαβες εσυ,εγω μιλησα για την διασπαση στον εθνικιστικο χωρο που γινεται σκοπιμα και εσυ μου λες για Τσιπρα..αιντε αιιιντεεεε

  8. Λαγε συνεχισε τον αγωνα σου για την Ελλαδα, εισαι μια ελπιδα για μας, αλλα δυστυχως οι Ελληνες ειναι ενας αμορφωτος λαος που δεν γνωριζει το συμφερον του, εχουν κολησει ολοι ΠΑΣΟΛ -ΝΔ και οπως ελεγε και ο Αινσταιν πιο ευκολα διασπας το ατομο παρα την προκαταληψη. Ο εχθρος των Ελληνων βρισκεται εντος των τειχων, μαρξιστες ανθελληνες που δεν μαθαινουν απο τα λαθη τους , διοτι ειναι ηλιθιοι.

  9. Ρε Λαγε ο Χαφταρ τι ειναι? Και αυτος μερος του συστηματος ειναι.Απο το Langley εδρα της CIA μεχρι τα Ηνωμενα Αραβικα Εμιρατα και τα Δισ και τα Τρις τους.Ολα ειναι ενα θεατρο.Ο Ενας και μοναδικος σκοπος που κρυβεται απο πισω ειναι η εξαφανηση(μπασταρδοποιηση της μιας Αδαμικης φυλης-Ευρωπαικης-Λαυκης) Στο παρα πεντε θα φανε τα μουτρα τους και θα καουν απο τον Δημιουργο μας τον Ιαουε-Ιησου Χριστο

  10. αρε Ελληνα που καταντησες… να εχεις ευρωβουλευτη τον λαγο, τον γεωργουλη, τον ζαγορακη και και και οτι σε αχρηστο εχει αυτη η κοινωνια…μετα αναρωτιεστε αν υπαρχει ελπιδα… οταν τετοια οντα μας εκπροσωπούν στην ευρωπη…

    1. ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ….ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ….Ο Γιάννης Λαγός είναι ο καλύτερος…τα λεφτα που παίρνει τά αξίζει….. οί υπολοιποι ευροβουλευτες δεν αξίζουν μία μπροστά του…!!!!

      1. ολοι αχριστοι ειναι ολοι για την τσεπη το βολαιμα κανεις για την Ελλαδα και τους ελληνες……..Αλλοστε απο χωρα χωρος εχουμε γινει δεν χρειαζονται ολοι αυτοι κοστιζουν και ειναι αχριστοι……………

    2. Ενω η Κουνεβα..εε;;; Γνησιος αντιπροσωπος για να μην σου πω και για το αρχιλαμογιο
      ψευταρα και πατριδοκαπηλο Γλετσο η οπως τον λενε.

  11. ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Comments are closed.