Έσκασε “ΒΟΜΒΑ”: Γι αυτό μεταφέρουν τους λ@θρο στη Νέα Καβάλα – Δείτε το βρώμικο σχέδιο! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
70017131_419829268879886_5743576287956434944_n

1000 λ@θρομετανάστες μεταφέρει η κυβέρνηση στη Νέα Καβάλα

Δείτε όμως τι έχουν βάλει στο πρόγραμμα να κάνουν στην συγκεκριμένη περιοχή!

Δείτε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΜΠΟΜΠΑ»: ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ -ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΜΟΥΖΑΛΑ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Δείτε τι ανέφεραν δημοσιεύματα ήδη από το 2015:

69306023_419829448879868_3975846591637487616_n

“Διαβάζουμε άρθρο από το 2015 που αποκαλύπτει το βρώμικο σχέδιο που έρχεται τώρα η νέα κυβέρνηση να υλοποιήσει:

Το ζήτημα της μετεξέλιξης της ΒΙΠΕ Κιλκίς σε ΕΟΖ έθεσε ο πρόεδρος του φορέα διαχείρισης της Βιομηχανικής Περιοχής ΔΙΒΙΠΕΚ ΑΕ Βασίλειος Σεργιαννίδης στην υφυπουργό Οικονομίας Θοδώρα Τζάκρη σε συνάντηση εργασίας.

Όπως αναφέρθηκε η ΒΙΠΕ Κιλκίς κατέχει στρατηγική γεωγραφική θέση και στα όρια της λειτουργούν εταιρείες μεγάλου εξαγωγικού κύκλου εργασιών, οι οποίες μάλιστα την εποχή της οικονομικής κρίσης αυξάνουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα και συνολικά τον κύκλο εργασιών τους. Έτσι, προτείνεται να χαρακτηριστεί Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη (ΕΟΖ) αφού: 1) Είναι πλήρως οριοθετημένη, 2) Είναι αυτοδιοικούμενη με φορέα διαχείρισης τη ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ ΑΕ, και 3) Μπορεί άμεσα να υποστηρίξει τη λειτουργία τελωνειακής αρχής με την παραχώρηση χώρων του υπάρχοντος διοικητικού κέντρου ή την άμεση κατασκευή από τον φορέα διαχείρισης (ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ ΑΕ) κατάλληλου χώρου στην είσοδο της ΒΙΠΕ.

69825290_419829185546561_6499499577253560320_n

Η συνάντηση εργασίας της υφυπουργού πραγματοποιήθηκε στο Σταυροχώρι Κιλκίς, με πρωτοβουλία του ΣΒΒΕ και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ ΑΕ, που είναι ο φορέας διαχείρισης της Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ κ. Αθανάσιος Σαββάκης, ο πρόεδρος της ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ ΑΕ κ. Βασίλειος Σεργιαννίδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεόδωρος Παραστατίδης, και εκπρόσωποι των εταιρειών ΑΛΟΥΜΥΛ ΑΕ, ΚΛEEMAN ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, ΓΙΟΥΡΙΜΑΚ ΑΕ και ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΒΕΕ.

Απ΄ τον πρόεδρο της ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ ΑΕ κ. Βασίλη Σεργιαννίδη αναλύθηκαν ακόμη τα χρονίζοντα προβλήματα της βιομηχανικής περιοχής τα οποία επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία της, αποτελούν αντικίνητρα για υποψήφιους νέους επενδυτές και προσκόμματα στην καθημερινή λειτουργία των είδη εγκατεστημένων επιχειρήσεων.

Τα κυριότερα από τα προβλήματα που συζητήθηκαν, είναι:Σιδηροδρομική σύνδεση της ΒΙΠΕ με την υφιστάμενη γραμμή: ενώ είχε εξασφαλιστεί σχετική πίστωση 7,2εκ.€, λόγω της κυβερνητικής αλλαγής δεν προχώρησαν οι σχετικές διαδικασίες.

Οδική σύνδεση της ΒΙΠΕ Κιλκίς με το δρόμο Κιλκίς – Δοϊράνης: ενώ έχει ολοκληρωθεί η σχετική μελέτη, το έργο θα πρέπει οπωσδήποτε να ενταχθεί άμεσα σε κάποιο πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης εργασίας η υπουργός ανέφερε ότι η κυβέρνηση εξετάζει τη δημιουργία ειδικού φορολογικού καθεστώτος για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις, και ειδικά για όσες είναι εγκατεστημένες στην παραμεθόριο περιοχή. Όμως, τόνισε τη χρονοβόρα γραφειοκρατική διαδικασία που θα πρέπει να ολοκληρωθεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση, για την έγκριση εξαίρεσης και τη δημιουργία ουσιαστικά ειδικού καθεστώτος ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Πρότεινε τόσο η σιδηροδρομική, όσο και η οδική σύνδεση της ΒΙΠΕ Κιλκίς να ενταχθούν άμεσα στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Κεντρικής Μακεδονίας ούτως ώστε να υπάρξουν οι σχετικές προκηρύξεις των έργων εντός του 2016 και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες το συντομότερο δυνατόν.

Επιπλέον, η κυρία Τζάκρη παρουσίασε το σχέδιο αναδιαρθρώσεων των επιχειρήσεων που σχεδιάζει η κυβέρνηση μέσω συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος το οποίο θα προκηρυχθεί εντός του 2016.

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε ότι για τις αναδιαρθρώσεις επιχειρήσεων πρέπει να συντρέχουν τρεις βασικές προϋποθέσεις:

1) τα κτήρια και τα μηχανήματα της υπό αναδιάρθρωσης επένδυσης θα πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση,

2) οι προηγούμενοι επιχειρηματίες ουσιαστικά να έχουν «αποξενωθεί» απ΄τη διοίκηση της συγκεκριμένης επιχείρησης, και,

3) οι υπό αναδιάρθρωση επιχειρήσεις να είναι χωροθετημένες εντός συγκεκριμένης βιομηχανικής περιοχής (ΒΙΠΕ).”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΣΤΕΦΑΝΕ , ΦΩΝΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ , ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟ 2015 … ΞΕΡΩ ΠΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ

  2. Ο/Η Κουλα βγαλε επιτελους την δηθεν ελληνικη πατριωτικη κουκουλα λέει:

    Καταλαβατε μουσχαρακια,οι γνωστες Ε.Ο.Ζ του Καμμενου-σιχαμενου,να τους χαιρεστε λαλακες.

  3. Φτηνα εργατικα χερια λοιπον , τι δεν θα δουλεψουν? θα γραφτουν στο κομμα του εργατη και θα τρεχουν στους εργατοπατέρες να τους προστατεψουν αλλα θα είναι αργα τοτε ουτε επιδόματα θα εχουν ουτε χαδια αφου θα είναι σκλαβοι,ρε τους ευαισθητουληδες ανθρωποδουλεμπορους τι υποκρικτες που είναι οι αριστερουληδες ρε !!!

  4. Και θα ειναι αραχτοι μεχρι να τους κοψουν το τζαμπα το οποιο μια μερα θα κοπει.

  5. Οι λαθρο φιλε δεν ηλθαν εδω για να δουλεψουν.Ηλθαν για να μας κατσουν στον σβερκο και να αρπαξουν οτι μπορουν.Ειδατε καποιον να δουλευει στις χωρες τους.Ολη την ημερα αραχτοι ειναι.

Comments are closed.