Έριξε την «βόμβα» ο ΑΝΤ1: Η πιο πετυχημένη σειρά του ever επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Κοινοποίηση:
ant1-500

«Κωνσταντίνου και Ελένης», «Εγκλήματα», «Μεν και Δεν», «Μπρούσκο»,  «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη» και… μυριάδες ακόμα σειρές έγραψαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1, όμως καμία μα καμία δεν μπορεί να συγκριθεί με το απόλυτο «όπλο» του καναλιού του Αμαρουσίου.

 
Τα νέα για τους φαν του συγκεκριμένου σήριαλ, μάλιστα, είναι πάρα πολύ ευχάριστα, καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει στις οθόνες μας!
Ο λόγος, φυσικά, για το «Καφέ της Χαράς». Η διάσημη παραγωγή ακουγόταν εδώ και πάρα πολύ καιρό πως θα κάνει, τελικά, το comeback και μετά την τριετία 2003-2006 (όταν και έβαλε φωτιά στα μηχανάκια της AGB) θα έχουμε καινούργια επεισόδια.

Αυτό, όπως δήλωσε ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς ο Χάρης Ρώμας, θα γίνει σύντομα πραγματικότητα!

«Το ‘Καφέ της Χαράς’ θέλω να το ξανακάνω. Τα πρώτα χρόνια δεν ήθελα καθόλου.  Μετά με πέτυχε η κρίση, είδα ότι είχε αλλάξει το περιβάλλον και ότι τα λεφτά ήταν πολύ λίγα για να γίνει η μυθοπλασία έτσι όπως θέλω να την κάνω εγώ.

Η σειρά είναι ΑΝΤ1. Είναι το σπίτι μου. Όταν βρεθούν τα χρήματα για να γίνει, θα γίνει. Και η ιδέα υπάρχει. Το concept υπάρχει. Όλοι είμαστε σύμφωνοι τελικά. Οπωσδήποτε δεν θα δεχθώ ποτέ των ποτών να γίνει υποδεέστερο από ό,τι ήταν τότε. Και ούτε με ενδιαφέρει να γίνει σαν κακέκτυπο του τότε εαυτού μας»,  είπε την κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου»,

TRIE-700x396

Όσο για το πότε θα το δούμε στις οθόνες μας; Ο Χάρης είχε και σε αυτό το ερώτημα την απάντηση.
«Θα γίνει αφού τελειώσει το συμβόλαιο της Ρένιας Λουιζίδου με τον ALPHA».

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για τη μεγάλη επιστροφή των ηρώων από το Κολοκοτρωνίτσι!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: