Έριξε “ΒΟΜΒΑ” ο Συναδινός για την Χ.Α ! “Τα χει κάνει πλακάκια με τον ΣΥΡΙΖΑ”

Κοινοποίηση:
patriot

Κανονική βόμβα η δήλωση του ευρωβουλευτή και προέδρου του ΠΑΤΡΙΕ το οποίο κατεβαίνει μαζί με τον ΛΑ.Ο.Σ στην μάχη των ευρωεκλογών.

Όπως είπε ο ευρωβουλευτής, στο κανάλι ΑΡΤ,πριν από λίγο, “έφυγα θυμωμένος και αγανακτισμένος από την Χ.Α γιατί ζητούσα το κόμμα να ανοιχτεί στην κοινωνία, αλλά ο Μιχαλολιάκος κρατούσε “κλειστό κλάμπ” το κόμμα και ήθελε να εκλέγονται μόνο οι δικοί του.

Συνεχίζοντας ανάφερε κάποια περιστατικά τα οποία όπως είπε μπορεί να δείχνουν ότι η Χ.Α τα χει κάνει πλακάκια με τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Ο Κουκούτσης έφυγε για τα λεφτά, ο Μίχος για τα λεφτά, ο Συναδινός για τα λεφτά, ο Επιτήδειος για τα λεφτά…
    Εκεί στην Χρυσή Αυγή φαίνεται τι σας ενδιαφέρει!!
    Όλα τα άλλα είναι παπαριές

    1. Καλα εσυ εισαι μεγαλος ξεφτιλας μπατριωτης!!Σε ποναει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ε??
      Οτι ρεταλι πεταει παντως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το μαζευεται εσεις!!μπραβο.

  2. ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΕΥΡΟΛΙΓΟΥΡΗ ΚΑΡΑΒΑΝΑ!Ποιο ξεφτιλας πεθαινεις!Ντοπη του στρατιοτικου σωματος!!Αντε παρε και τον επιτιδειο τον αλλο καραβανα ευροληγουρη που θυμηθηκε να παραιτηθει τωρα που λιγει η θητεια του και σιγουρα δεν θα ξαναβγαινε!!ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!! ΜΟΝΟ ΜΑΧΙΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ!!ΤΕΛΟΣ!!ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

  3. Μεγαλη απογοητευση ο συγκεκριμενος.

    Μπραβο στην Χρυση Αυγη.

  4. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΧΗΓΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕΤΕ . ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΔΙΧΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΩΝ .

  5. Νομίζω ότι γλυκαθηκε, κ λογικό είναι. Από συνταξιούχος βρέθηκε ευρωβουλευτής, θέση, λεφτά, γραφεία, υπάλληλοι… Νομίζω όμως λάθος κίνηση με τον Καρατζαφέρη….κ λάθος να κατηγορεί αυτούς που του έδωσαν την ευκαιρία κ τον κάναν γνωστό για να μπορεί να συνεχίζει…

  6. Αυτομόλησες στον εχθρό,κράτησες τα λεφτά για την πάρτη σου,διόρισες και την θυγατέρα και κατηγορείς τους Ευεργέτες σου.Κρίμα τα γαλόνια σου Στρατηγούλη.Ντροπή.

    1. Είστε ο χειρότερος εχθρός του πατριωτικού χώρου. Υφαρπάζετε την ψήφο των πατριωτών και με τα τερτίπια σας τα καρναβαλίστικα μας μείώνεται ως παράταξη στα μάτια του κόσμου, που θέλουμε να αφυπνίσουμε και να τους κερδίσουμε ως χώρος. Γίνατε το μαύρο μαγαζί του αντίστοιχου κόκκινου. Ντροπή ρε. Ο Συναδινός έκανε λάθος στην Ε.Ε γιατί ψήφισε λάθος όσον αφορά το ίντερνετ και αυτό δείχνει ότι δυνοσαυρίζει σε σχέση με την πραγματικότητα. Αν θέλετε να κάνετε την διαφορά για την Πατρίδα ,η αγία οικογένεια και οι υποστηρικτές της πρέπει να φύγουν και να αναλάβουν άλλοι όπως ο Κασιδιάρης που κάνει γκελ στον κόσμο. Ένας έμπορας δεν υπάρχει εκεί μέσα να σας ανοίξει λίγο τα μάτια ρε; Αυτά φτάνουν πιστεύω γιατί στεναχωριέμαι να πω και άλλα . Ντροπή μόνο. Ζήτω η Ελλάδα- Ζήτω το Έθνος -Γαμώ και τον Ναζισμό και τον Κομμουνισμό.

  7. Το οτι την Χρυση Αυγη την πολεμανε ακομα και τα ψευτοπατριωτικα και ψευτοεθνικιστικα αποκομματα ειναι γνωστο. Οπως την πολεμανε και οι ψευτοπατριωτες δημοσιοκαφροι και ψευτοεθνικοφρωνες δημοσιοκαφροι. Αφου θελετε να τα ακουσετε ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ. Τα υπολοιπα θα τα πουμε το βραδυ των εκλογων. Μη μου κρυφτειτε ομως εκεινα τα βραδυα??

  8. Σχετικά με τα χρήματα που δίνουν όλοι οι βουλευτές-ευρωβουλευτές της Χ.Α. στο κόμμα θέλω να ρωτήσω τόσο το Στρατηγό,όσο και την κ.Παραδείση που εξέφρασαν την <> τους για το που πάνε.Δεν γνωρίζουν ότι το κόμμα δεν λαμβάνει καμμία επιχορήγηση από την κρατική μηχανή όπως τα λοιπά κόμματα;πως λοιπόν αντιμετωπίζουν τα τεράστια έξοδα λειτουργίας του;(ενοικιάσεις γραφείων,έντυπο υλικό κλπ.κλπ.).Και βέβαια το γνωρίζουν αμφότεροι,αλλά απευθύνονται στους αδαείς μπας και τσιμπήσουν κανένα ψηφαλάκι.Ντροπή ντροπή τίποτα άλλο.

  9. Δεν μας τα λεει καλα ο “αρχηγός”.Οσοι εχουν φυγει μιλανε για κλειστο κλαμπ και αλλα υπονοουμενα.Μεχρι και ο Μιχος τη κοπανησε.Το ζευγος να κανει κουμαντο μαζι με τη θυγατερα και να μπαινουν 3μισθοι στο λογαριασμο.Με φωτιες,τυμπανα και λαβαρα α λα ναζι δε προκειται να ανεβει

  10. Καλα κανει η ΧΑ και ειναι κλειστο κομμα , δεν εχει σχεση με τα μπουρδελοκομματα που εχουν καταντησει ποδοσφαιρικες ομαδες , για να μην καταλαβαινουν οι μαλακοραγιαδες τι τους γινεται . Οποιος εχει οικονομικες φιλοδοξιες , διαθεση για ρουσφετια και μασες κατω απο το τραπεζι , τον πετανε εξω.

  11. Χιο για τον Συναδινό στα @@ μου γιατί έφυγε με πουστια. Στα κοινά γραφεία που είχαν οι Ευρωβουλευτές, ο γραμματέας του είχε αραιώσει από το 2017 και δεν εμφανιζόταν πάρα μια φορά το μήνα για να πάρει την αλληλογραφία. Για τον Επιτήδειο θα πω πως ίσως έχει ένα δίκιο εν μέρει για συμπεριφορές, αλλά του προτάθηκε κατά πως ξέρω να κατέβει στην Εύβοια στις Εθνικές Εκλογές και αρνήθηκε. Για το Ευρωκοινοβουλιο ήταν γνωστό πως δεν θα ξανάβαζε τους ίδιους υποψήφιους η ΧΑ.

  12. ΣΚΑΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΗΘΙΚΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;;;ΚΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ.ΤΑ ΠΕΡΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ

  13. Κάθε φορα που πλησιαζουν εκλογες,βρισκοντε παντα καποιοι να φευγουν,καποιοι να λενε,καποιοι να κατηγορουν την ΧΑ,τυχαιο?
    Για πειτε μας ποσα σας εδωσαν?

  14. Ρουφιανος τον ρουφιανο αγαπαει και λουμπινα την λουμπινα.στρατηγε ξυρισε την μουστακα..ο καρατζαφερ παλι 000000% θα παρει…

Comments are closed.