Έρευνα-αποκάλυψη: Γιατί οι γυναίκες φωνάζουν στο σεξ

Κοινοποίηση:
sex

Τρεις είναι οι λόγοι για τους οποίους, σύμφωνα με έρευνα, που οι γυναίκες … φωνάζουν, όταν βρίσκονται κοντά στην κορύφωση και οι τρεις πάντως, δεν σχετίζονται με την απόλαυση.

 

Μπορεί να μιμούνται, μπορεί να βαριούνται, αλλά μπορεί και να θέλουν να τονώσουν τον ερωτικό τους παρτενέρ.

Τα κίνητρα των γυναικών πίσω από τα ντεσιμπέλ που τα… σπάνε, δεν είναι και τόσο αθώα…

Τα πρότυπα, που προωθεί το Χόλιγουντ,ευθύνονται για την επιμονή των γυναικών– οπως λένε οι σεξολόγοι- γιατί αντιγράφουν τις ερωτικές σκηνές, που βλέπουν.

Μιμούνται αυτή τη συμπεριφορά, όχι λόγω ασυγκράτητης ηδονής, αλλά κυρίως,για να διεγείρουν τον ερωτικό τους σύντροφο, αποκαλύπτουν οι ειδικοί.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Leeds ζήτησαν από 71 γυναίκες ( ηλικίας από 18-48 χρονών) να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια αναφορικά με τη συμπεριφορά τους στο κρεβάτι.

Μια στις επτά γυναίκες, παραδέχθηκε πως φωνάζει την ώρα του σεξ, για να επιταχύνει τη διέγερση του συντρόφου, από… βαρεμάρα.

Το υπόλοιπο ποσοστό, το 90%, των ερωτηθέντων, δικαιολογήθηκε πως φωνάζει, αλλά υποστήριξε πως το κίνητρο είναι αγνό… Για να ευχαριστήσει τον ερωτικό παρτενέρ αλλά και για να του τονώσει την αυτοπεποίθηση.

Βέβαια, οι απόψεις των ειδικών διίστανται, για το κατά πόσο η μέθοδος αυτή είναι πραγματικά χρήσιμη.

Από τη μία, μια γυναίκα που προσποιείται ότι απολαμβάνει το σεξ δεν βοηθά τον σύντροφό της να καταλάβει τι πραγματικά της αρέσει,από την άλλη, αρκετές εξομολογούνται πως μέσω της προσποίησης οργασμού φτάνουν στην πραγματική κορύφωση.

Τέλος η ίδια έρευνα έδειξε πως, κάποιες γυναίκες αποκάλυψαν πως αρχίζουν να φωνάζουν κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής επειδή έχουν αρχίσει να βαριούνται, να κουράζονται ή να νιώθουν άβολα επισπεύδοντας το ζητούμενο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Στην ερευνα, συμμετειχαν, μονον Ανοργασμικες;;;

Comments are closed.