Έπιασαν τον ληστή… 8,5 χρόνια μετά τη ληστεία

Κοινοποίηση:
xeiropedes

Εξιχνιάστηκε σχεδόν 8,5 χρόνια μετά, η ληστεία στο υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στις Καρυές Δ. Σπάρτης. τις πρωινές ώρες της 2ας Νοεμβρίου 2010

Για την υπόθεση κατηγορείται ένας 62χρονος Έλληνας από περιοχή της Αττικής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της διερεύνησης από την Ασφάλεια Σπάρτης προέκυψε ότι ο 62χρονος (περίπου 53 ετών την επίμαχη ημερομηνία), μαζί με άγνωστους συνεργούς του, εισέβαλαν στο υποκατάστημα και με την απειλή όπλων και τη χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο του υποκαταστήματος, καθώς και ακόμη δύο άτομα και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 14.150 ευρώ, καθώς και μεγάλο αριθμό τηλεκαρτών αξίας 412 ευρώ. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και έκτοτε αναζητούνταν από τις Αρχές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης για την ταυτοποίηση των συνεργών του 62χρονου. όπως γράφει το lakonikos.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.