Έπεσαν να τον “φάνε” : Η ανάρτηση γνωστού Έλληνα τραγουδιστή για τους g@y που προκάλεσε αντιδράσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
tragoudistis

“Ένα ρατσιστικό παραλήρημα… Υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι ανάμεσά μας το 2019. Νομίζω ότι είναι μεσαίωνας! Το θεωρώ ντροπή”!

Η ανάρτηση που έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος στα social media με αφορμή μια αφίσα της καμπάνιας I’m Positive της Θετικής Φωνής και της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση, σχετικά με την ευαισθητοποίηση για τους ανθρώπους που ζουν με τον ΗΙV, κατέβηκε από τον τραγουδιστή λίγη ώρα αργότερα. Ο χρόνος που έμεινε δημοσιευμένη, όμως, ήταν αρκετός για να προκαλέσει εύλογες αντιδράσεις.

“Θεωρώ ότι ίσως ήταν παρατραβηγμένη η τοποθέτησή του κάνοντας αυτό το ποστ, μπορεί να βρισκόταν σε περίεργη ψυχολογική διάθεση και να του φάνηκε κάπως. Ήταν ίσως μια κακιά στιγμή και μια κακιά τοποθέτηση”, δήλωσε ο Θάνος Πετρέλης στο Μεσημέρι #yes και τον Στάθη Πουρουτίδη.

Στο πλατό της εκπομπής, ωστόσο, οι συντελεστές είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό. Η Κατερίνα Ζαρίφη είπε: “Πραγματικά, αυτό το ποστ, ειδικά από τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν το περίμενα. Τέτοια ρητορική μίσους δεν την περίμενα. Πού σε προσβάλει αυτή η τέλεια -από άποψη τέχνης- εικόνα που θέλει να ενημερώσει για το AIDS”;

Από την πλευρά του, ο Παύλος Σταματόπουλος τόνισε: “Ένα ρατσιστικό παραλήρημα που καλά έκανε και το κατέβασε, αλλά από την άλλη υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι ανάμεσά μας το 2019”.

Αιχμηρό και το σχόλιο που έκανε η Νάνσυ Νικολαΐδου: “Είναι αδιανόητο το 2020 να μιλάμε σε αυτόν τον τόπο για αυτονόητα πράγματα, για το δικαίωμα του καθενός να κάνει τις επιλογές του και όλοι οι άλλοι να τις σεβόμαστε. Νομίζω ότι είναι μεσαίωνας! Το θεωρώ ντροπή! Ο κος Πετράκος σοκαρίστηκε από την αφίσα ότι θα κάνει κακό στο παιδί του, ενώ όταν ήταν στο reality που τον έβλεπαν με το σώβρακο να πηγαινοέρχεται 24 ώρες το 24ωρο, το οποιοδήποτε παιδί δεν θα είχε κάποιο θέμα”;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Είναι ρατσιστής ο Πέτρακος που είπε τη γνώμη του ο άνθρωπος που με βρίσκει απόλυτος σύμφωνη… Οι σαβουροπανελιστες τι είναι; του την πέφτουν στεγνά και κατακρίνουν ένα ποστ…δεν είναι μόνο ο Πέτρακος ευτυχώς… Είμαστε πολλοί που αηδιάζουμε με όλο αυτό το χάλι… Κάντε ότι θέλετε στα κρεβάτια σας βάλτε το και στη μασχάλη.. Δεν θα γίνεται ποτέ πρότυπο… Οι σεξουαλικες επιλογές δεν φτιάχνουν πρότυπα..

  2. ποιος ειναι αυτος ο πετρακος ρε ?

    μαλλον θα ειπε τα πραγματα με το ονομα τους για αυτους που φυσαν τον κουραμπιε .,..,

    ειπε ψεμματα μηπως .,.,.,.,αντι να ριξουν πισσα και πουπουλα στις ξεφωνημενες αδελφες , κατακεφαλιαζουν αυτον που μιλησε για αυτες ?

  3. Εντελώς τυχαία αυτός που κάνει συνέντευξη στον Πετρελη την κουνάει τη συκιά από χιλιόμετρα.
    Ολα τα σαυροειδή της νέας τάξης πραγμάτων σε παράκρουση.
    Η ώρα της κάθαρσης πλησιάζει.
    Θα γραφτεί στην ιστορία η τιμωρία όλων των ερπετό ειδών.

  4. Την στρώνει τη μιλφείγ αυτός που κάνει το ρεπορτάζ…
    Ο δε ρατσισμός αναφέρεται στην ράτσα και όχι στην σεξουλική προτίμηση του ατόμου.
    Μας τα πρήξατε με την ψευτοευθιξία των κίναιδων.

  5. Ρε πως καταντησαμε ετσι. Σε αυτη τη χωρα μπορεις να κανεις και να λες οτι θελεις, αρκει να μη θιξεις αριστερους, μετανατες και gay.

Comments are closed.