Έξω φρενών ο Θεοφάνους στο X Factor! “Σας δίνω στον αέρα, θυμώνω” (BINTEO)

Κοινοποίηση:
theofanous-768x432

Έξω απ’ τα δόντια τα είπε ο κριτής…

Την ενόχληση προς το συγκρότημα της ομάδας του, Άνω Κάτω εξέφρασε στο live του X Factor ο Γιώργος Θεοφάνους. Συγκεκριμένα, στον ημιτελικό του τάλεντ σόου, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και κριτής θέλησε να… βάλει το αντρικό γκρουπ στη θέση του!

Αφορμή για την συγκεκριμένη ευγενική “έκρηξη” του Γιώργου θεοφάνους στάθηκε η επιλογή του τραγουδιού που έκανε το συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη. Οι Άνω Κάτω, λοιπόν, ερμήνευσαν τον “Ξαφνικό έρωτα” που γνωρίσαμε με τη φωνή της Ελένης Βιτάλη και κατόρθωσαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Ο επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης, όμως, δε δίστασε μόλις ήρθε η σειρά να παρουσιάσει την κριτική του να… δώσει on air τους Άνω Κάτω!

“Στο φινάλε δεν μου άρεσε αυτό το ορχηστρικό που έχετε κάνει. Το πήρατε, από ότι κατάλαβα, από ένα live του Στέλιου Ρόκκου. Εμένα δεν μου άρεσε αυτό. Σας ζήτησα να το αλλάξετε αλλά δεν το αλλάξατε” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους προς το συγκρότημα της ομάδας του.

“Σας δίνω στον αέρα για αυτό. Σημαίνει ότι δεν ακούτε αυτά που λέω αλλά κάνετε του κεφαλιού σας. Ζήτησα να αλλαχθεί από εχθές. Η δουλειά σας ποια ήταν; Τι είχατε να κάνετε; Θα μάθετε να ακούτε αλλιώς δεν θα έχουμε συνέχεια. Να πάτε στο καλό. Θυμώνω. Άμα λέω κάτι και δεν ακούτε, θυμώνω” συμπλήρωσε ο μουσικοσυνθέτης και κριτής του X Factor.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: