Έξω από τα δόντια ο Δήμαρχος Χίου: “Στόχος τους η αντικατάσταση πληθυσμών” (BINTEO)

Κοινοποίηση:
2320599d33086448daabb07f4a395285

Για το σχέδιο της αντικατάστασης πλυθησμών με την συμφωνία του Μαρόκου το 2018 που στόχο έχει να φέρουν 250 εκατομμύρια λαθρομετανάστες στην Ευρώπη μίλησε ο Δήμαρχος Χίου.

Τα βέλη του κατά της Κυβέρνησης εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης φορέων της Παρασκευής, ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία για στροφή 180 μοιρών σε σχέση με το μεταναστευτικό ζήτημα και προσπάθεια διχασμού των τοπικών κοινωνιών.

” Υποσχέθηκαν κλείσιμο της ΒΙΑΛ και στον αντίποδα κάνουν τα νησιά αποθήκες ψυχών”, ανέφερε ο Δήμαρχος, εξηγώντας ότι για τον ίδιο και τη δημοτική αρχή αποτελεί “ευαγγέλιο” η πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για μια μόνο δομή καταγραφής και Ταυτοποίησης χωρητικότητας 500 ατόμων.

Τέλος ανέφερε ότι αποτελεί ιδιαίτερο κίνδυνο για την Ελλάδα το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης του Μαρόκου που όπως είπε στόχο έχει την αντικατάσταση πληθυσμών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δέν είναι τίποτα νέο.Η ισλαμοποίηση τής Ελλάδας έχει αποφασιστεί πρό πολλού από τήν ΕΕ,τήν
    Μέρκελ,τόν πρώην πρόεδρο τής ΕΕ τόν τρεκλάκια Ζάν Κλοντ Γιούνκερ καί από τόν σύμβουλο τής Μέρκελ τόν διακινητή των λάθρων τόν εβραίο Σόρος.Η ελληνική κυβέρνηση Μητστάκη έχει συμφωνήσει γιά αυτό δέχεται τά εκατομμρια τής ΕΕ πού τά μοιράζει στούς λαθροπίθηκους ο Υπ-
    οκεφαλής τού ΔΟΜ στήν Ελλάδα ο εβραίος Δανιήλ Εσδράς.Η Ελλάδα σέ αντάλλαγμα υποχρεού-
    ται νά κρατήσει όλους τούς λάθρους.Η Ευρώπη δέν θέλει τέτοιες σαβούρες καί απόβλητα.
    Γιάννης Λάκων

  2. Με 4.5 εκατομμύρια λαθροταλιμπάν στη χώρα και όσο συνεχίζουν να έρχονται, είναι πολύ αργά για μερικές ακόμη διαπιστώσεις. Καλά τα λέει και αυτός αλλά η δουλειά των τοπικών αρχόντων και των κυβερνήσεων είναι τα έργα και όχι οι διαπιστώσεις. Όσο για το ζήτημα στο οποίο αναφέρεται, την αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού, οι εθνικιστές (όχι οι χαυγιτες για να μη μπερδευόμαστε), τη φωνάζουμε ήδη από το άνοιγμα των συνόρων με την πτώση του κομμουνισμού στην Αλβανία δήθεν για τη διάσωση των Βορειοηπειρωτών όταν και γεμίσαμε Αλβανούς. Αλλά από τότε που μιλούσαμε για αυτόν τον κίνδυνο είμασταν και είμαστε οι φασίστες. Για το Μαρόκο επίσης υπήρχε παγκόσμιο κίνημα κατά της συμφωνίας, αλλά εάν ρωτήσεις έναν ελληνόφωνο πίθηκο κάτοικο της μπανανίας, ούτε καν το Μαρόκο δεν ξέρει που πέφτει. Ρώτα τον για κανένα μοντέλο για κανένα ποδοσφαιριστή εκεί όλοι εγκυκλοπαίδειες φορητές. Δυστυχώς με δημόσιες φωνές όπως του μακελειού και μερικές εκατοντάδες εθνικιστές στη χώρα, δουλειά δε γίνεται για να σωθεί η πατρίδα. Ο λαός στο μεγαλύτερο μέρος του έχει χάσει εδώ και δεκαετίες την εθνική του συνείδηση. Μας έχουν αποκόψει και από τη θρησκεία και τώρα πέφτει το οχυρό σαν ώριμο φρούτο. Και που φωνάζουμε λοιπόν εμείς οι λίγοι και που κάνουμε προσπάθειες να διασωθεί η πατρίδα, τελικά τη ρουφιανιά την τρώμε από τον ελληνόφωνο προδότη που δε θέλει να σκίσει το καλσόν και να χάσει ένα επεισόδιο από κανένα τηλεσκουπίδι. Μετά μας πειράζε η ΥΕΝΕΔ.

Comments are closed.