Έξαλλη η Αννίτα Πάνια με τη «διαρροή» βίντεο που τη δείχνει μεθυσμένη! «Ψάξτε να τους βρείτε!» [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
anita

«Θηρίο» έγινε η Αννίτα Πάνια όταν είδε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες βίντεο που τη δείχνει μεθυσμένη!

«Ποιοι το βρήκαν και το κυκλοφόρησαν αυτό; Και για ποιο λόγο; Θέλω να τους βρείτε», είπε σύμφωνα με πληροφορίες στους στενούς της συνεργάτες πραγματικά έξαλλη. «Μα είναι δυνατόν; Έχω κι ένα παιδί! Τι κάθονται και ψάχνουν;», αναρωτήθηκε φανερά ενοχλημένη.

Πληθωρική προσωπικότητα αλλά κλειστή ως προς την προσωπική της ζωή, υπέπεσε κι αυτή σε ένα λάθος και μάλιστα δημόσια! Βίντεο που κυκλοφόρησε πριν λίγα χρόνια και ξανακυκλοφορεί τώρα στο διαδίκτυο, την δείχνει μεθυσμένη on air, να χάνει τα λόγια της κα να χαζογελά, με το κρασί στο χέρι και μαλλί έξαλλο!

 Δες το βίντεο στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Δαιμονισμένος από μάγια ο Καρβέλας…μάγισσα δαιμονισμένη κ αυτή,ΠΡΕΠΕΙ να εξαφανιστούν από την “ακτογραμμή” της τβ
    ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ και σύντομα γιατί θα γίνει μεγάλο ΚΑΚΟ
    Να μην τους ξαναδούμε στην τελεοραση

  2. Μεθυσμένη από τι από ποτό ή από πρέζα? Στο παιδάκι της τι θα πει για τότε που την σταμάτησε η τροχαία και αυτή πέρναγε τα κόκκινα φανάρια επειδή ήταν μαστουρωμένη? Ή τότε προ TV με τα τσιμπούκια που έπαιρνε έναντι δραχμών (τότε) και μετά έμπλεξε με ένα “παιδάκι” που είχε θείο κινηματογραφιστή? Θα ενημερώσει το παιδάκι της για το ποιόν της?

  3. Αν δεν ήθελες να ασχολούνται μαζί σου….. Να γινόσουν πωλήτρια σε μαγαζί ή καθαρίστρια….. Τα εύκολα λεφτά και η τι-βι έχουν κάποιο τίμημα….

  4. Το ότι έχει ένα παιδί, τώρα το θυμήθηκε; Τόσα χρόνια που ξεφτιλίζει πνευματικά ανήμπορους ανθρώπους και έχει βγάλει εκατομμύρια εις βάρος τους, ήταν καλά;;; Αυτά δεν θα ενοχλήσουν τον κανακάρη της;;; Θα καμαρώνει την μανούλα του για το ήθος και την αξιοπρέπεια της;;;

    Μόνο μαγκιά, δηθενιά στο φουλ και να ‘χαμε να λέγαμε για το θεαθήναι…

    ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΣΑΥΡΑ

    1. Ε δεν το εμαθες το κολπο τοσα χρονια,πρωτα κανουν τα χιλια-δυο και μετα το παιζουν μανουλες εντιμες

Comments are closed.