Ένα μήνυμα ζωής για τις εγκύους! Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τις ενέσεις που κάνει καθημερινά (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Μία αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και τα όσα αναγκαία πρέπει να κάνει τώρα που είναι έγκυος κάνει η Ελένη Χατζίδου.


Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία όπως γνωρίζουμε όλοι, λατρεύει τα social media, μέσα από το instagram αποκάλυψε ότι πάσχει από θρομβοφιλία, μία ασθένεια που αφορά στο αίμα και η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη γυναίκα που βρίσκεται σε παραγωγική ηλικία.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια όμως, πολύ ψύχραιμη για ό,τι της συμβαίνει, φρόντισε να μιλήσει για αυτό και να δώσει κουράγιο αλλά και χρήσιμες πληροφορίες σε άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα υγείας.

 

«Ξέρετε τι είναι αυτό; Αντιπηκτική ένεση για τις εγκυμονούσες που έχουν θρομβοφιλία. Μία κάθε μέρα για εννέα μήνες. Μη σας φοβίζει, σημασία έχει να είναι καλά το μπεμπέ… Θυμώνω που μου λέτε πως έχετε χάσει μωράκια επειδή ο γιατρός σας δεν σας έστειλε για τις σωστές εξετάσεις ώστε να μάθετε ότι έχετε θρομβοφιλία… Εγώ το ανακάλυψα πριν ακόμη μείνω έγκυος» έγραψε χαρακτηριστικά, καθησυχάζοντας τις followers της και δίνοντάς τους πολύτιμες συμβουλές για την αντιμετώπιση της ασθένειας.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της γλυκιάς μέλλουσας μαμάς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: