Ένας ανίκανος βουλιμικός αρχηγός, όπως πάντα, διοικεί την αστυνομία. Χαρτογιακάδες που διασύρουν την Ελλάδα, διεθνώς. Φύγετε, κύριε, μας εξευτελίσατε

Κοινοποίηση:
mixalis-karamalakis

Η υπόθεση με τους εξωφρενικά λανθασμένους χειρισμούς υπηρεσιακών παραγόντων της Αστυνομίας όσον αφορά την λάθος σύλληψη…”τρομοκράτη” και την κράτηση… Λιβανέζου δημοσιογράφου αντί για τον αεροπειρατή του 1985 που πυροβόλησε και σκότωσε αμερικανό πεζοναύτη στο αεροδρόμιο της Βηρυττού, σε μια πτήση θρίλερ στο πουθενά της TWA, αποδεικνύει για μία φορά ακόμη ότι- πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- η αστυνομία διοικείται από μανδαρίνους μη επιχειρησιακούς αξιωματικούς.

Βολεμένα παρελκόμενα επιχειρηματιών, εφοπλιστών, λογής Στοών, “λογιστές” και “ταμίες” άνομων συμφερόντων που δεν νοείται να φτάνουν τόσο ψηλά, πουλώντας κομματική οσφυοκαμψία και κομματικό ραγιαδισμό για να λαμβάνουν γαλόνια ανόδου.

Στην προκειμένη περίπτωση, είναι δυνατόν να συλλαμβάνεται με μια σειρά τραγικών λαθών, “έγκριτος δημοσιογράφος”- όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ – αντί καταζητούμενου διεθνώς τρομοκράτη της Χεζμπολάχ, πριν τα στοιχεία του διασταυρωθούν με προσοχή;

-Το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδος μας, αποκαλύπτει απίστευτα συμβάντα τα οποία αποκρύπτει η ΕΛΑΣ και ο ανίκανος αρχηγός της, κάποιος Καραμαλάκης που έγινε τσιφ, μέσω γνωστού εφοπλιστή από την Κρήτη.

Η ΕΛΑΣ προσπαθεί να προστατέψει τους πολίτες αλλά η κεφαλή της, την προδίδει.

Με τις κλωτσιές. Αλλά την αξιοκρατία, να την ψάξεις που; Στα σαλόνια όπου περιδρομιάζουν τον αγλέορα οι βισματούχοι κατά καιρούς αρχηγοί του Σώματος; Για ευθυξία, δεν γίνεται λόγος. Αυτή είναι εξαφανισμένη από την Ελλάδα δύο αιώνες.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. 1.3.1.2 γουρούνι κρεμασμένο στο ψυγείο
    Κατευθείαν παραγγελία για το δρόμο από το σφαγείο

  2. με τέτοια πουστρομαγουλάκια τι θα του κάνουν οι λαθραίοι……πεοσκπαμπίλια, στοματικό και πρωκτικό. εμπλοκή.

  3. Αυτός τι φταίει ρε παιδιά.Μία καρέκλα ήθελε όπως όλοι του την έδωσαν.
    Για αυτόν που τον επέλεξε (λέγε με Μιχαλάκη) δεν βλέπω να ασχολείται κανείς όπως και με το φιάσκο του αεροπειρατή.Όλοι γαργάρα το κάνουν.

  4. καλά εντάξει. Επειδή είναι χοντρός ο αρχηγός σημαίνει πως γιαυτό είναι ανίκανος; Δηλαδή ένας λεπτός θα ήταν και ικανός; Όταν έχουμε γελοίες, ηλίθιες, αστοιχείωτες, προδοτικές και άχρηστες κυβερνήσεις και επιλέγουν ανίκανους αξιωματικούς και κομματόσκυλα για αρχηγούς, οι ανίκανοι και τα κομματόσκυλα φταίνε ή οι κυβερνήσεις; Και πίσω από όλα ποιος στην ουσία φταίει; Αυτός ο γελοίος λαός που εκλέγει άχρηστες και προδοτικές κυβερνήσεις συνεχώς δεν φταίει;

  5. Καιρός να καταλάβουν όλοι στα διάφορα Υπουργεία κλπ, ότι όλα όσα έρχονται από Γερμανία, ΔΕΝ είναι απαραιτήτως σωστά. Φτάνει πιά με την ξενολατρεία.
    Αυτό είναι το βασικό δίδαγμα αυτής της γελοίας υπόθεσης που εξέθεσε διεθνώς και ανεπανόρθωτα την Αστυνομία μας.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ;;;;;;;;;;;;;;;
    Ντροπή σας, έχετε καταντήσει διεκπεραιωτές. Άντε να θυμηθείτε τι μάθατε στην Σχολή σας, μπάς και ξεσκουριάσει το μυαλό σας.
    Και χωρίς καμία διάθεση για κοινωνικό μπούλιινγκ (άντε το μάθαμε και αυτό) τελικά καλό είναι οι εν ενεργεία να ακολουθούν το Νούς υγιής…
    Δεν θυμάμαι ο Σαντάμ ήταν αυτός που έβαζε τους υψηλά ιστάμενους να κάνουν υποχρεωτικά γυμναστική και δίαιτα γιατί είχαν γίνει σαν μοσχάρια από την καλοπέραση; Αλλά τι λέω, αυτός ήταν ένας κακός δικτάκτορας ε;

  6. ¨Οία η μορφή τοία και η ψυχή¨ του μπουλούκου μυγοχάφτη. .

  7. Και ολα αυτα συμβαινουν και δυστυχως θα συνεχισουν να συμβαινουν, εκτος πολυ ελαχιστων περιπτωσεων, με την πληρη καλυψη των ανικανων και αχρηστων, εργατοπατερων της αστυνομιας που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι πως θα κανουν συνεδρια σε πεντεαστερα ξενοδοχεια, με τα χρηματα απο τις συνδρομες των ηλιθιων μελων αστυνομικων………..

  8. ζηλιαριδες ολοι σας..
    αφηστε ρε τον χοντρουλη να απολαυση την δοξα του..
    τετοια δεν γινοντε ουτε στο χολλυγουντ..

  9. Μπράβο ρε φίλε με το άρθρο σου έβγαλες στη φόρα ενα μέρος της αλήθειας που επικρατεί στην Ελληνική Αστυνομία, συγχαρητήρια συνέχιζε με τον ίδιο ρυθμό μπας και διορθώσουν τα πράγματα οι ηλίθιοι.

  10. Μανδαρίνοι των γραφείων. Ρίχνουν διαταγές χωρίς να σκέφτονται, χωρίς να έχουν την εμπειρία. Μιά ζωή καφεδάκια προσκυνόντας κώλους αποκομμένοι απο τον απλό χαμηλόμισθο υπάλληλο ο οποίος πρέπει να τους υπομένει κάνοντας άχριστες και άδικες σκατοδουλειές. Και δυστηχώς οι πλείστοι έτσι είναι. Παχύδερμοι, αρρωστημένοι, αγύμναστοι σκατόγεροι με ελατωματική σωματική και διανοητική ευεξία. Π@ύστηδες, @κάβλωτοι, οπισθόδουλοι. Λυπάμαι που είμαι τόσο καυστικός.

  11. Για πιτόγυρα και κρασιά είναι εκεί στην Κατεχάκη.

Comments are closed.