Ένας ακόμη καλλιτέχνης θύμα της κρίσης και της λαμογιάς! Γεράσιμος Γεννατάς: «Δεν μπορώ να ζήσω. Δεν υπάρχει ούτε κέρμα…»

Κοινοποίηση:
gennatas-19-8-2019

Ειλικρινής και καθηλωτικός… Ο Γεράσιμος Γεννατάς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και στη Φάνη Πλατσατούρα και μεταξύ άλλων μίλησε από καρδιάς αλλά και με σκληρά λόγια για την πηγή των εσόδων του.

Έχεις κάποια άλλη πηγή εσόδων πέρα από τη δουλειά σου;

Τίποτα απολύτως. Είχα φτιάξει ένα οινοποιείο στην Αχαία για να μπορέσω να φύγω από την Αθήνα αλλά δεν ήμουν αυτή η εφεύρεση της πολιτικής κατάστασης της Μεταπολίτευσης, δεν υπήρξα λαμόγιο, να φάω τις επιδοτήσεις. Και αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να ζήσω. Δεν υπάρχει ούτε κέρμα. Με ό,τι βγάζω προσπαθώ να πληρώσω τους λογαριασμούς. Πήγα να πάρω τηλεοπτικά δικαιώματα εξαμήνου και μου έδωσαν 140 ευρώ, μεικτά. Για το μέσο που λέγεται «τηλεόραση» και δουλεύει όλη μέρα με διαφημίσεις, έτσι; Αυτό το Μέσο που δεν εκτιμώ καθόλου. Τι συζητάμε τώρα;

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Έγκριτος, σοβαρός ηθοποιός και ταλεντάρα. Κρίμα πραγματικά! Δεν γνωρίζω αν ο συγκεκριμένος έκανε μόνο καλή ζωή με τα χρήματα που έβγαζε από τη δουλειά του ωπος κανανε οι περισσότεροι καλλιτέχνες ιδίως του παλιού κινηματογράφου.

  2. Να δηλώσει μουσουλμάνος και να πει και “αλλαχου ακμπαρ” για να του βρουν οι αλληλέγγυοι δουλειά σε κανένα hot spot, να τον βάλουν να ξεσκατίζει λαθρομετανάστες, άμα λάχει να τους κάνει και καμιά πίπα. Αυτός δεν είναι και με περισσή ευκολία έχει δηλώσει άθεος στο παρελθόν; Καμία λύπηση στα λαμόγια του Μεγκα.

  3. Ντιλιβερας 4 ευρώ την ώρα.Η δουλειά δεν είναι ντροπή.

  4. Aυτον τον εφαγε η πολυ Ελληνοφροσυνη που πουλαγε… Δυστυχως δεν ειχε καταλαβει οτι στην Ελλαδα ζουνε πλεον ανθελληνες πολιτες στην πλειοψηφια τους, που τρωνε τους παλιους γνησιους Ελληνες πολιτες.

  5. προβλημα του οταν τα παιρνανε τα σκορπαγανε τωρα κλαιγονται τι να πουμε και εμεις δεν λυπαμαι κανεναν τους αλλος επινε αλλος επαιζε χαρτια τζογο ιπποδρομο ποιος του φταιει λοιπον και το κυριοτερο αλλοι τα ξοδευουν στα ναρκωτικα

Comments are closed.