Έμμεση υποψηφιότητα Κ.Καραμανλή για την Προεδρία της Δημοκρατίας;

Κοινοποίηση:
karamanlis_8

Έμμεση υποψηφιότητα για την Προεδρία της Δημοκρατίας φαίνεται ότι έθεσε ο Κ.Καραμνλής με την ομιλία του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Θεσσαλονίκης.

Ο πρώην πρωθυπουργός σήκωσε ψηλά την “φανέλα της Εθνικής Ελλάδος” όπως ο ίδιος είπε και ήταν ενωτικός προς όλους.

Κύρια θέματα της ομιλίας του ήταν το σκοπιανό και τα ελληνοτουρκικά.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Καραμανλής είπε::

«Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Η ΝΔ ορθώς την καταψήφισε. Λυπάμαι μόνο που δεν αξιοποιήθηκε το κεκτημένο του Βουκουρεστίου. Το οποίο το πετύχαμε με πολύ κόστος. Παραταξιακό και προσωπικό. Επρεπε να πετύχουμε και να απαιτήσουμε πολλά περισσότερα».

«Μακεδόνες συμπατριώτες μου», συνέχισε ο κ. Καραμανλής για τα εθνικά θέματα:

«Πιστεύουμε στον διάλογο, στις σχέσεις καλής γειτονίας.

Όμως απειλές, εκβιασμούς, απόπειρες εκφοβισμού δεν μας πτοούν, δεν γίνονται δεκτές, επιστρέφονται στον αποστολέα! Συστάσεις και πιέσεις, από όπου κι αν προέρχονται δεν γίνονται δεκτές όταν προσκρούουν στο εθνικό συμφέρον.

Εμείς τα συμφέροντα της Ελλάδας υπερασπιζόμαστε! Τελεία και παύλα! Είμαστε εδώ για να σφυρηλατούμε την εθνική ενότητα” επισημαίνοντας πως «εμείς φοράμε μία φανέλα και αυτή είναι η φανέλα της εθνικής Ελλάδας».

«Σας έλεγα πάντα την αλήθεια. Το ίδιο θα κάνω και τώρα. Γνωριζόμαστε χρόνια και γνωριζόμαστε καλά. Με πολλούς από τα φοιτητικά χρόνια και τους αγώνες της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ. Με άλλους από τις μάχες που δώσαμε όλες αυτές τις δεκαετίες από τις μάχες μας για την Ελλάδα. Ξέρω ότι ήμασταν πάντα μαζί σε καλούς και χαλεπούς καιρούς, σε νίκες και ήττες».

«Ξέρω ότι στα ανηφορικά μονοπάτια που τα διαβήκαμε μαζί καμιά φορά πικράναμε και φίλους. Ξέρω ότι, όταν μπαίνουμε στη μάχη, κανένας στόχος δεν είναι ανέφικτος και κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μία κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Η χώρα χρειάζεται ρωμαλέα οικονομική ανάπτυξη και ευκαιρίες για όλους, πρωτίστως για τους νέους.

Πάνω από όλα η χώρα χρειάζεται μία νέα εθνική αυτοπεποίθηση.

Για να γίνουν όμως όλα αυτά, χρειάζεται μία ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας.

Μια κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που θα αναλάβει το δύσκολο αλλά αναγκαίο έργο της εθνικής ανασυγκρότησης».

Και πρόσθεσε:

«Σας καλώ όλους και όλους σε αυτό το προσκλητήριο. Σας καλώ να βρεθούμε στο πλευρό του Κυριάκου σε αυτή την αποφασιστική μάχη. Σας καλώ στην πρώτη γραμμή. Στις 7 Ιουλίου πάμε μαζί, πάμε μπροστά πάμε για τη νίκη.

Για την Ελλάδα για τη ζωή μας για τα παιδιά μας. Καλό αγώνα σε όλους»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Eεεεεεε το λεμε εδω και καιρο,προφητες ειμαστε,βαλτε τον για προεδρο γιατι επαθε υπερκοπωση το παιντι απο τις πολλες μασσες,ξαπλες και playstation καθως και ηλιοθεραπειες.

Comments are closed.