Έμεινε άφωνος ο Σι Τζινπίνγκ: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρέβας στο πλευρό του Κ.Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mareva-mitsotaki

Στις εγκαταστάσεις της Cosco, παραβρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη, συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό, κατά την κοινή επίσκεψή του με τον πρόεδρο της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ.

Για την εμφάνιση της, η πάντα καλοντυμένη, Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε να τιμήσει τον πρόεδρο της Κίνας με ένα πράσινο παλτό που αγόρασε πρόσφατα από την Κίνα.

Πρόκειται για μία χειροποίητη δημιουργία, που ανακάλυψε, κατά την πρόσφατη επίσκεψη της στην Κίνα στο M50 Creative Park στη Σαγκάη. (Η περιοχή Μ-50 είναι αφιερωμένο στην σύγχρονη τέχνη. Είναι γεμάτο από καταστήματα τέχνης και εκθεσιακούς χώρους. Η επωνυμία της δημιουργού είναι Oshadai ). Το παντελόνι επέλεξε να είναι από το δικό της οίκο μόδας Ζeus + ΔΙΟΝΕ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Δε γ@μιεται κι ο κινεζος κι ο κουλης,που κλεισανε ολους τους δρομους του Πειραια για τον κιτρινιαρη και για μια αποσταση 10 λεπτων ηθελες μιαμιση ωρα το απογευμα.

  2. Σιγα την ομορφια……Μια απο τα ειδια η πολωνοεβραια κωλογρια……………..

  3. Στα αρχιδια του του Κινέζου, ο Κουλης και η Κουλενα…ήρθε να κάνει μπίζνες και να αρπάξει ότι μπορεί..!!

    1. τωρα..να σου πω την αληθεια σαν να χεις δικιο…εμεις διαφημίζουμε την Δικια μας..αλλα η ομορφια μιλαει μονη της…σορυ μαρεβα

      1. τα ρουχα τσι κινεζας ειναι πολυ ωραια. φαινεται οτι ειναι απο μεταξι, ιδιως το πανοφορι μου αρεσει πολυ. και το χτενισμα της κλασσικο, αριστοκρατικο…… οχι ξεμαλιασμενο σταιλ…. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))

        1. οχι ξεμαλιασμενο σταιλ…. και bleached…… δηλαδη οχι φυσικο και μια απο τα ιδια για να ταιριαζει με ολες τις αλλες που φυτευουν τρεσες, αποχρωσεις του ξανθου ¨-))))))))) και δεν ειναι οι ευαυτοι τους, απλως καποιες απομημισεις των αλλων που δεν αποδεχοντε την φυση τους…… εεεεεεεεεεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεε γλεντια….. και σεκλετια που εχει καθε ξανθο τσοκαρο χαχαχχαχαχχχαχαχχα

Comments are closed.