Έλυσε επιτέλους την σιωπή του ο γιος του πασίγνωστου επιχειρηματία για τη στυγερή δολοφονία του μπάτλερ – Βρέθηκε νεκρός στην πισίνα βίλας!

Κοινοποίηση:
1

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται από το πρωί ο 33χρονος γόνος πασίγνωστης επιχειρηματικής οικογένειας που δραστηριοποιείται στα είδη σπιτιού, για το άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 μέσα στην έπαυλη της οικογένειας. Θύμα ένας 25χρονος μπάτλερ με καταγωγή από τη Σρι Λάνκα.

Όπως αποκαλύπτεται στη δικογραφία της σκοτεινής υπόθεσης, ο κατηγορούμενος φέρεται ότι δολοφόνησε τον άτυχο οικιακό βοηθό, επειδή αρνούνταν να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του. Ο 25χρονος υπηρέτης είχε βρεθεί νεκρός από τον συνάδελφό του, που του άλλαζε τη βάρδια. Ο άνδρας είχε ειδοποιήσει άμεσα τους εργοδότες του και εκείνοι την αστυνομία.

Αμέσως είχε σπεύσει στο σημείο ο ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο θάνατός του προήλθε από ασφυξία, ενώ η αστυνομία σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι εντοπίστηκαν “αμυχές πίσω από τους λοβούς των αυτιών, με το κεφάλι και τον κορμό του 25χρονου να βρίσκονταν μέσα στο νερό της πισίνας.” Η δίκη του 33χρονου σήμερα κατηγορούμενου, ξεκίνησε με τον ίδιο να αρνείται κάθε εμπλοκή στο έγκλημα.

“Δεν σκότωσα τον μπάτλερ”

Αρνείται ότι σκότωσε τον μπάτλερ, υπήκοο Σρι Λάνκα, επειδή αρνήθηκε να υποκύψει στις ερωτικές ορέξεις του ο γόνος εύπορης οικογένειας της Θεσσαλονίκης. Επαναλαμβάνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία και ότι κάποιοι προσπάθησαν να τον εμπλέξουν.

Το βούλευμα “καταπέλτης” του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης πάντως, παραπέμπει τον γιο του επιχειρηματία σε δίκη για “ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση”, καθώς φέρεται ότι στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια τον 25χρονο. Μάλιστα σύμφωνα με την κρίση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου, πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα, αφού το θύμα έφερε σωρεία κακώσεων σε επίμαχα σημεία του σώματός του.

Αιτία θανάτου του θύματος, κατά την ιατροδικαστική εξέταση, ήταν ένα κάταγμα που εντοπίστηκε σε οστό του λαιμού, ενώ σύμφωνα με τους συγγενείς του θύματος, ο 25χρονος τοποθετήθηκε προσεχτικά στην πισίνα ώστε το χλώριο να αλλοιώσει όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν εξαρχής να υποδείξουν την ταυτότητα του δολοφόνου.

Η αποκάλυψη του φοβερού εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του θύματος, που προσπαθούσε μάταια να επικοινωνήσει μαζί του, ζήτησε από φίλη της, της οποίας ο άντρας εργαζόταν ως οδηγός του επιχειρηματία, να πάει να ρίξει μια ματιά.

Όταν έφτασε στη μονοκατοικία, ήρθε αντιμέτωπος με το μακάβριο εύρημα και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Όπως προέκυψε από τις έρευνες, το επίμαχο Σαββατοκύριακο, ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του απουσίαζαν σε ταξίδι, ενώ και στο υπηρετικό προσωπικό, πλην του νεαρού μπάτλερ είχε δοθεί άδεια, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόνος, με τον κατηγορούμενο γιο της οικογένειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: