Έλληνας αρσιβαρίστας έκανε άνω κάτω το Μπουένος Αϊρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
720_600879_2faa8c63e1-b50c1a9c75650c0f

Άσχημες εικόνες στους αγώνες άρσης βαρών των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων στο Μπουένος Άιρες από τον πρωταθλητή μας Γεράσιμο Γαλιατσάτο ο οποίος επειδή ακυρώθηκε, έγινε έξω φρενών και δεν μπορούσε κανείς να τον συγκρατήσει.

Ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος που αγωνίστηκε στα 85κ. ακυρώθηκε στο αρασέ, στην 2η προσπάθεια που επιχείρησε. Παρά το γεγονός ότι σήκωσε τα κιλά και οι τρεις κριτές έδειξαν ότι είναι έγκυρη, η επιτροπή των ζουρί την έβγαλε άκυρη. Ο λόγος ήταν ότι άφησε την μπάρα πριν ανάψει το «πράσινο» φως, με αποτέλεσμα να βγει ομόφωνα άκυρη.

Ο νεαρός αθλητής εκνευρισμένος, όπως αναφέρει η Marca, στην αρχή έπεσε κάτω και άρχισε να κλαίει. Στη συνέχεια τα έβαλε με τον προπονητή του Οδυσσέα Δήμα, ο οποίος πήγε να τον συγκρατήσει και τον πήρε αγκαλιά για να τον πάει στα αποδυτήρια και να ηρεμήσει. Ο νεαρός αθλητής τότε τον έσπρωξε και προς γενική κατάπληξη, κατευθύνθηκε στην κερκίδα και ζήτησε από τον προπονητή του στο σωματείο του Νίκο Γαλατσιάτο ο οποίος παρακολουθούσε τους αγώνες ως φίλαθλος, να κάνει ένσταση στην γραμματεία.

Ένσταση δεν μπορούσε να γίνει καθώς δεν αναφέρεται στους κανονισμούς της άρσης βαρών και ο αθλητής μετά τις παραινέσεις του Νίκου Γαλιατσάτου επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο μετά από λίγα λεπτά πήρε τα πράγματα του και αποχώρησε, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες για την υπόθεση θα κάνει έρευνα η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.

Πηγή: filathlos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: