Έλενα Ακρίτα: «Δηλητηριώδες» σχόλιο για την Φλέσσα και τον… λυπημένο Καρυωτάκη (φώτο-βίντεο)

Κοινοποίηση:
1

Όλα ξεκίνησαν με την έναρξη της προεκλογικής περιοδείας της Βίκυς Φλέσσα, η οποία κατεβαίνει στην αρένα των ευρωεκλογών με την Νέα Δημοκρατία. Η δημοσιογράφος ξεκίνησε την προεκλογική «γύρα» από την Πρέβεζα, την πόλη όπου έζησε και τελικά αυτοκτόνησε ο μεγάλος έλληνας ποιητής, Κώστας Καρυωτάκης. Μια φράση της, όμως, προκάλεσε αμέτρητα σχόλια, με την Έλενα Ακρίτα να κάνει ένα από τα πιο δηκτικά.

Τι είπε η Βίκυ Φλέσσα

Η Βίκυ Φλέσσα, λοιπόν, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, είπε στους δημοσιογράφους: «Είναι η πέμπτη ή έκτη φορά που έρχομαι στην Πρέβεζα. Χαίρομαι πολύ που είμαι στην Ήπειρο, που ξεκινάω από εδώ την προεκλογική μου περιοδεία ανά την Ελλάδα. Ε, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί ο Καρυωτάκης ήταν τόσο πολύ λυπημένος, για να είμαι ειλικρινής, σε αυτή την υπέροχη πόλη…».

Δείτε το βίντεο (σ.σ. μετά το 0.20):

Αυτή την ατάκα σχολίασε με δηκτικό τρόπο η Έλενα Ακρίτα, μέσω μακροσκελούς ανάρτησης στο Facebook. Συγκεκριμένα, γράφει:

«Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί ο Καρυωτάκης ήταν δυστυχισμένος σε μια τόσο όμορφη πόλη όπως η Πρέβεζα» Βίκυ Φλέσσα.

Κυρία Φλέσσα εύστοχη η παρατήρηση σας, προσωπικά αποδίδω την δυσφορία του ποιητού στις κάργες που κοπανουσαν τις μαύρες στέγες και τα κεραμίδια και στις γυναίκες που καθάριζαν κρεμμύδια. Ο συνδυασμός αυτός ντάπα ντουπα οι κάργες βάλε και την κρεμμυδίλα δεν το αντέχει άνθρωπος αυτό το χάλι κι αυτοκτονεί. Και η Μαρία η Πολυδούρη που τον είχε αγαπητικό τα ίδια του έλεγε ‘βρε Κώστα μου πού να τρέχεις ν’ αυτοκτονείς τώρα ολίγη υπομονή κι η ρουφιάνα η καργια κάποτε θα τον βγάλει τον καρασκασμό η δε κρεμμυδίλα φεύγει όταν το τσιγαρισεις λιγουλάκι’.

Κι εγώ εχω τέτοιες απορίες διότι ο Καβαφης σου λέει ρωτούσε για την ποιότητα των μαντηλιών. Με τις ώρες αυτό τώρα, που εμένα η γιαγιά με την πρώτη την καταλάβαινε την ποιότητα το καλό το μεταξωτό κάνει μπαμ έλα παιδιά τωρα σε τα μάς αυτά; Εγώ πιστευω κυρία Φλέσσα πως εξεπιτουτου καθυστερούσε και σκοπίμως ερωτούσε για την ποιότητα μάλλον του άρεσε η πωλήτρια υποψιάζομαι, προκύπτει κι από τα συμφραζόμενα πως στάνταρ αυτό θέλει να πει ο ποιητής.

Κι ο Σεφέρης έπαθε τα νεύρα του που τα αηδόνια δεν τον άφηναν να κοιμηθεί στις Πλατρες μεγάλο μαρτύριο σου λέει. Τελικώς και οι καργες και τ’ αηδόνια πολύ σκατόπουλα απεδείχθησαν πάει τους ρημάξανε τους ποιητές μας.
Αυτά τα ολίγα αγαπητή κυρία, καλή επιτυχία να ευχηθώ στον άοκνο αγώνα σας για την παιδεία και τον πολιτισμό στην Ελλάδα μας. #μαςτηζητάνεκιαπόάλλεςχώρες

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τι στο διάολο έχεις πάθει μωρή ανέραστη κρυόκωλη και τα έχεις βάλει με όλον τον κόσμο;Έχεις καθρέφτη σπίτι σου να κοιταχτείς να σαλτάρεις;;

  2. χασου σιχαμα. την εχεις δει και λογιος ανθρωπος. ουστ τομαρι.

Comments are closed.