BOMBA από τον Βελόπουλο: Ποιον προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Κοινοποίηση:
velopoulos-710x401

Τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής, Λευτέρη Πετρούνια, πρότεινε ο Κυριάκος Βελόπουλος για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, είπε το όνομα του Πετρούνια, κάνοντας αναφορά στην υποδοχή στο αθλητή στο αεροδρόμιο, μετά την τέταρτη θέση που πήρε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής. «Σήμερα το πρωί είδα ένα νεαρό παιδάκι, με ελληνική ψυχή, που βγήκε στο αεροδρόμιο με τραυματισμό 12-13 μηνών, που το ξέρει όλος ο κόσμος, που διέπρεψε», είπε στον ΣΚΑΪ ο κ. Βελόπουλος και συμπλήρωσε ότι θα ήθελε να δει στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας ένα «νέο παιδί που διέπρεψε παγκοσμίως».

Γιατί όχι Αντετοκούνμπο
Όταν ρωτήθηκε αν θα πρότεινε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όμως, απάντησε ότι δεν αγωνίζεται με την ελληνική σημαία! «Αυτά που ακούγονται, Μαρία Δαμανάκη κτλ. ξεχάστε τα από εμάς. Δεν θέλω τη Δαμανάκη ρε παιδιά! Πρέπει να σταματήσει αυτό το αλισβερίσι, είμαι δεξιά κυβέρνηση ψηφίζω αριστερό πρόεδρο, είμαι αριστερή κυβέρνηση ψηφίζω δεξιό πρόεδρο», είπε ακόμη ο κ. Βελόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Όχι ρε παιδιά! Τον ίδιο τον Βελόπουλο να προτιμήσουν για πρόεδρο δημοκρατίας. Αυτόν προτιμάει και ο ίδιος ο Χριστός.

  2. ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΥΤΟΝ….ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ‘ΥΓΕΙΗΣ’…..ΖΗΤΩΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΛΕΕΙ…..ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ………… ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ…..
    ΑΝΤΕ Κ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Η ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ Η’ Ο……….ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ…. Ο ΝΩΟΝ ΝΟΕΙΤΟ……ΧΑΑΑΑΧΑ ΡΕ ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΦΛΙΠΠ ΦΛΟΠΠ

  3. Μπορει ο Πετρουνιας να ειναι ενας σπουδαιος αθλητης, αλλα Βελοπουλε μη το ξευτιλιζεις το θεμα, ειπαμε!!!!!!!

  4. ΟΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ [Η ΑΠΟΨΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ] ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠ’ΤΟ ΑΥΛΑΚΙ [ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ!].
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ [ΠΡΩΗΝ΄ΔΙΣ!] ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΥΝ [ΠΑΚΥ!], ΠΟΥ ΣΩΝΕΙ ΚΑΊ ΚΑΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ, ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΧΡΩΜΟ, ΑΓΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΑΣΚΗΣΕΙ ΠΟΤΕ!
    ΠΡΕΣΠΕΣ ΦΕΡΝΕΤΕ; [ΥΠΟΓΡΑΦΗ], ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΦΕΡΝΕΤΕ; [ΥΠΟΓΡΑΦΗ], ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΜΕΤΑ, ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ;…ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΘΕΛΕΤΕ;…ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΘΕΛΕΤΕ;…ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΑΧΡΩΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ , ΑΛΛΑ ΤΕΩΣ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΣ!
    ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ[ΠΡΩΗΝ] ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ;…ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;..ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ;…ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ;…ΜΠΑΑΑΑ, ..ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΊ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΦΥ ΝΤΑΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

  5. και όμως αυτοί μας κυβερνάνε!!!!!!!!!!!!!κρίμα

    1. Ρε Δημήτρη αφού τους ψήφισες τράβα τώρα μπροστά στον καθρέφτη και πες:
      Πάρτα μαλάκα την έκανες πάλι τη μαλακία.

  6. ότι οι Γραικύλοι θεωρούν τα αξιώματα συμβολικά και όχι οργανικά, ο Πετρούνιας είναι καλό παιδί και εθνικιστής αλλά τί σχέση έχει με αυτά;;;; Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει είναι να μην υπογράφει συμφωνίες, να μην ορκίζει κυβερνήσεις και να απειλεί με παραιτήσεις. Ακόμα και αυτά να κάνει δεν νομίζω ότι θα είχαν πρόβλημα, θα λέγανε ότι η υπογραφή είναι τυπική. Φυσικά θα έπρεπε να τα βάλει και με μυστικές υπηρεσίες και μπράβους. Αν τώρα τον θέλει ο Βελόπουλος να υπογράφει τα πάντα αλλά να λέει ότι είναι “εθνικιστής” τότε 0 εις το πηλίκον.

  7. Και αυτόν τον γελοίο,οι fucken rascal,ψηφοφόροι του τον κάναν βουλευτή.Οχι ρε δεν γίνονται αυτά.

  8. Άραγε ντρέπονται οι ψηφοφόροι του για το ολίσθημα τους να ψηφίσουν
    έναν παλαβό, ή και οι ίδιοι έχουν μερική νέκρωση εγκεφάλου?
    .
    Και η φιλοσοφική ερώτηση:
    Τι θα λέγατε κύριε βλενόπουλε να προτείνατε σαν ΠτΔ τον παντελή μου?
    Καλύτερος θα είναι από τα δύο τελευταία γαϊδουράγκαθα σε γλάστρες.

  9. Οχι ρε μαλεα Μπελοπουλε τι λες να βαλουμε προεδρο της δημιοκρατιας κανα 12 χρονο.

  10. παιδια το αγορακι ειναι του ψυχιατρείου…κοιτα που καταντησαμε οι Ελληνες να πληρωνουμε απο το υστέρημά μας αυτον τον ανεκδιήγητο τυπο σαν βουλευτη, αυτο ειναι ξεπεσμος ενος λαου…

  11. Παντως απο τον Τουρκογλου και την Αδαμανακη η την Ηαηηα Διαμαντοπουλου καλυτερα να. Επιλεξουν τον προεδρο της Ισλαμικης Κοινοτητας εκεινον τον απιθανο Ελγουντ που ειναι κι αυτος πλεον Ελληνας.
    ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΓΕΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

  12. ΤΙ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ , ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

    1. ΟΧΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΜΟΝΟ.ΑΛΑ ΠΟΙΩ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

Comments are closed.