Έκλεισε 5 χρόνια η εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”! Χτυπιέται από παντού και από όλους με λύσσα – Είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς…γράφει ιστορία!

Κοινοποίηση:
32_pente xronia makeleio.indd

Η εφημερίδα έχει γενέθλια!!Ανεξάρτητα με το εάν συμφωνεί κάποιος ή όχι με την δημοσιογραφική κουλτούρα ή το ύφος της συγκεκριμένης εφημερίδας η παραδοχή είναι μία.Ψάχνοντας το παρελθόν του ημερήσιου τύπου,τέτοιο φαινόμενο δεν έχουμε ξανά συναντήσει.

Το edolio5 μας στέλνει τις ευχές του, ευχαριστούμε και συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά:

“Μια ημερήσια εφημερίδα που δεν ανήκει σε κόμμα ώστε να υποστηρίζετε από οπαδούς,χωρίς να διαβάζετε,ούτε καν να δείχνετε,από τις πρωινές εκπομπές όλων των τηλεοπτικών σταθμών,χωρίς διαφήμιση με spot,χωρίς χρηματοδότες, βρίσκετε σχεδόν στην πρώτη θέση κυκλοφορίας του ημερήσιου δελτίου των εφημερίδων που μοιράζονται μέσω του πρακτορείου σε όλη την Ελλάδα.

Μιλάμε για την εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» που ουσιαστικά έχει μόνο την υπογραφή στα ρεπορτάζ της,του Στέφανου Χίου.Πως τα φέρνει «βόλτα» μόνο ο ίδιος ξέρει.
Πόσο θα αντέξει πάλι ο ίδιος ξέρει.
Η εφημερίδα κυκλοφόρησε πριν 5 χρόνια.Αν υπολογίζουμε καλά από τα διάφορα δελτία τύπου των θιγομένων πρέπει να υπάρχουν 2 τσουβάλια μηνύσεις και αγωγές σε βάρος της. Αντισυστημική στην πράξη και όχι στα λόγια

Ίσως το γεγονός ότι το Σαββάτο ακουμπάει την πρώτη θέση κυκλοφορίας θα πρέπει να προβληματίσει πολλούς!!

Το edolio5,εύχεται χρόνια πολλά και να τα χιλιάσει.Το γεγονός ότι δίνει ψωμί σε 15 οικογένειες κάθε μήνα λέει πολλά.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Επειδή δεν μπορούμε άλλο, να τους αφήνουμε να κάνουν το show τους, πάνω στα κοινωνικά ερείπια μιας Χώρας, αστέγων, φτωχών και ανέργων…
    Σας εύχομαι ολόψυχα πολλά ακόμα Χρόνια αγωνιστικά, Αναπτυξιακά, Δημιουργικά και Παραγωγικά ! ! !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  2. Ζωντανές εκπομπές και ΖΩΝΤΑΝΑ Μπινελίκια για να κάτσει ό κάθε κατεργάρης στόν πάγκο του και όλες οι πουτάνες στα κρεβάτια τους… Διαφορετικά δεν γίνεται τίποτα. Ως πότε θα περιμένουμε ζωντανό Μακελειό ρεεεειιιιι????

Comments are closed.