Έκανε καριέρα μόνο με τα απίστευτα προσόντα της (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
exti.jpg kar

Στην περίπτωση της Simone Cobley η γυμναστική, έκανε το σώμα της μαγικό. Μετά η ίδια φρόντισε να το εκμεταλλευτεί και να χτίσει και μία καριέρα.

Η κυρία Cobley είδε πως οι φωτογραφίες της συγκέντρωναν το θαυμασμό όχι μόνο των φίλων της αλλά και αγνώστων έτσι δημιούργησε ένα προσωπικό blog και μετά ένα influent site.

Εμείς την γνωρίσαμε από το Ίνσταγκραμ, όπου έκανε μία δυναμική είσοδο στο modeling ως γυμνάστρια με φωτογραφίες όπως αυτές που επιλέξαμε.


View this post on Instagram

PUSSY POWER ⚡️

A post shared by call me sim (@simone_cobley) on


View this post on Instagram

“There is a shade of red for every woman.” -Audrey Hepburn @parlourbox

A post shared by call me sim (@simone_cobley) on


View this post on Instagram

bring these days back plz also, look closely & you can see the stretch marks (tiger stripes) I have on my back ✌

A post shared by call me sim (@simone_cobley) on


View this post on Instagram

New ‘Renee’ Playsuit & Rose Gold Collar @honeybirdette #hbhoneys

A post shared by call me sim (@simone_cobley) on


View this post on Instagram

Monday mood

A post shared by call me sim (@simone_cobley) on

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΛΟΙΠΟΝ….Κρινωντας και μονο απο τα περισσοτερα σχολια,διαπιστωνω πως οι περισσοτεροι (και καλα ηθικοι!) κράζόύν τήν πρόσώπίκή ζώή τής άλλής!!! ΈΝΆ ΣΌΦΌ ΡΉΤΌ ΛΈΈΊ…ΌΣΆ ΔΈΝ ΦΤΆΝΈΊ Ή ΆΛΈΠΌΎ,ΤΆ ΚΆΝΈΊ ΚΡΈΜΆΣΤΆΡΊΆ! ΆΊΝΤΈ ΒΡΈ ΆΠΌΤΎΧΉΜΈΝΆ ΚΆΊ ΖΉΛΌΦΘΌΝΆ ΝΌΎΜΈΡΆ ΣΤΌΝ ΚΆΝΆΠΈ ΤΌΎ ΜΠΆΜΠΆ ΚΆΊ ΤΉΣ ΜΆΜΆΣ ΠΌΎ ΘΈΛΈΤΈ ΜΆ ΈΧΈΤΈ ΚΆΊ ΆΠΌΨΉ ΤΡΌΜΆΡΆ ΣΆΣ!!!

    1. Εσύ να κάνεις ότι κάνει και η κυρία, να βάλεις και τιμή όμως που η άλλη ξέχασε. Να ξέρουμε εάν θα σε προτιμήσουμε. Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει και να φαίνεται ηθική. Κανείς δεν κρίνει τι κάνει η κυρία, το κορμί δικό της, το να έχουμε άποψη όμως για αυτά τα μοντέλα του instagram και το δήθεν εύκολο χρήμα και lifestyle που προωθούν, είναι δικό μας δικαίωμα. Τώρα τι να φτάσει η αλεπού; Το να γίνουμε πόρνοι και πόρνες; Μα αυτό είναι το εύκολο. Το δύσκολο είναι να πηδιέσαι για ένα μεροκάματο της πείνας σε μία λάτζα, πίσω από ένα τιμόνι, σε μία οικοδομή, καθαρίζοντας σκάλες. Άσε μας κυρία μου, γεμήσαμε ηθικές κρυφο-πουτ@νες.

  2. Πείτε μου όχι πείτε μου η κοπέλα αυτή αν δεν είναι για σπίτι τότε ποια είναι;;;

  3. πολύ καλά κάνει η ….τάνα αυτή ,
    στην ελλάδα μιά … μπατσόλα τού σύριζα επειδή σήκωνε τήν ομπρέλα στόν ψευτοτσίπρα κ ειχε κολήσει 5-10 αφίσες την εκανε υπουργό στήν θέση τής καθαρίστριας νοτοπούλου …. ….χαχαχα γελάνε κ τα σαλιγκάρια παγκοσμίως

  4. Η πρώτη φωτογραφία…που είναι ντυμένη σαν μαύρη αγριογατα..όλα τα λεφτά..την φαντάζεσαι στεφ να φοράει και στραπον.?..

  5. με τετοια πισω οψη ανοιγει πορτες ακομη και του παραδεισου .,.,

    Μπραβο κοριτσι μου για την ομορφια σου .,.,.,

  6. Από την ημέρα που βγήκαν αυτά τα λεγόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουμε γεμήσει κρυφοπουτ@νες που διαφημίζουν την πραμάτια τους. Κάτι τέτοιες έβλεπε και το “μοντέλο” με την κόκα για παράδειγμα και κόντεψε να καταστραφεί για πάντα. Από την άλλη όσο αυτές βγάζουν ένα σκασμό λεφτά κάνοντας τίποτα, το κοινό που τις ταϊζει παλεύει για μερικά ψωροευρό και αντί να σκεφτούν όλοι αυτοί οι αιμοδότες των “μοντέλων του πορνογκραμ” πως θα αλλάξουν το μέλλον τους, το μόνο που σκέφτονται είναι πως θα τελειώσει η βάρδια στη γαλέρα για να πάνε να ζαχαρώσουν κανένα ψηφιακό πισινό. Δεν πειράζει παιδιά, δεν έμεινε πολύ ακόμα, σε 30 χρόνια θα είμαστε χώρα γερόντων που δε θα έχουμε ούτε παπά να μας θάψει όταν μας σφάζουν οι ταλιμπαν που θα είναι πλειονότητα. Γερά την τρόμπα μέχρι να βγει αίμα λέμε.

Comments are closed.