Έγκυος ξανά η Φαίη Σκορδά; Το σοκ του Γιώργου Λιάγκα και ο νέος έρωτας στην ζωή της!

Κοινοποίηση:
1

Η Φαίη Σκορδά είναι έγκυος για τρίτη φορά; Η αντίδραση του Λιάγκα και ο νέος άντρας στην ζωή της!

Αποκάλυψη βόμβα μόνο στο Youweekly.gr για την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και τα… προσωπικά της!

Πριν από λίγα χρόνια και στα καλά καθούμενα, προέκυψαν νέες φήμες για τρίτη εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά! Η παρουσιάστρια που έχει δηλώσει ότι θα ήθελε κι ένα τρίτο παιδί, σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, το τελευταίο διάστημα, έχει έντονες αδιαθεσίες.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η παρουσιάστρια υπέφερε από ναυτίες και ζαλάδες, ενώ πολλές φορές όσο βρισκόταν στο γραφείο της εκπομπής και έτρεχε στην τουαλέτα για να κάνει εμετό!

Όσοι έχουν ζήσει τη Φαίη στις δύο πρώτες εγκυμοσύνες της, διαπιστώνουν τα ίδια συμπτώματα! Και όχι μόνο αυτό, αλλά θεωρούν ότι μάλλον διανύει τους πρώτους μήνες μιας νέας εγκυμοσύνης. Άσε, που σου λέει, ότι σταμάτησε να γυμνάζεται το τελευταίο δίμηνο, παρόλο που είχε ξεκινήσει με όρεξη τη γυμναστική.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. οι γυναικες που επιλεγουν την καριέρα τους αντι για να καθονται σπιτι και να μεγαλωνουν παιδια ας μην κανουν παιδια ή εστω πολλα …εκτος απο ενα… και καριερα και μητροτητα δεν γινονται κοριτσια…. δεν μιλαω για τις απλες εργαζομενες του μοχθου και του μεροκαματου φυσικα … αναφερομαι στις διασημες που για να παραμεινουν διασημες παραμένουν ελαχιστα στο σπίτι και στα παιδια τους… ποιοτικος χρονος 4 ωρων τη μερα στα παιδια δεν υπαρχει….

  2. Δεν το πιστευω!…Πως ειναι δυνατον να συμβει αυτο? Αφου ειναι μια μωρη παρθενα.

  3. Αλλη “κουνελα” που προσπαθει να κρατησει τηλεθεαση και εκπομπη με τις εγκυμοσυνες.Εμπρος στο δρομο που χαραξε η Μενεγακη.

  4. Τετοια γυναικα θα ηταν αδικο να μεινει με δυο παιδια …

  5. Στο ιδιο στυλ με την μενεγακη,κρυβουν τους γκομενους αλλα τις ξεμπροστιαζουν οι εγκυμοσύνες.

  6. Όλα αυτά είναι συμπτώματα κόκας. Μην μασάτε.

Comments are closed.