25/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Έγκυος κατέφυγε σε Αστυνομικό Τμήμα για να γλιτώσει και της έκοψαν… κλήση!

Κοινοποίηση:
peripoliko_0

Συνέβη και αυτό. Έγκυος που πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα για να γλιτώσει από τον σύντροφό της που την ζήλευε παθολογικά, μπήκε ανάποδα στο δρόμο που οδηγούσε στο τμήμα όπου και σχεδίαζε να καταφύγει.

Πάρκαρε το αυτοκίνητό της μπροστά από το ΑΤ και έτρεξε να μπει στο κτήριο της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το ant1news.gr, o φρουρός την σταμάτησε, αρνήθηκε να την ακούσει και στη συνέχεια της έκοψαν κλήση για παράβαση του ΚΟΚ. Σαν να μην έφτανε αυτό της πήραν και τις πινακίδες.

H γυναίκα δεν το έβαλε κάτω. Απαίτησε και μπήκε στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση κατά του συντρόφου της. Εκεί οι αστυνομικοί σήκωσαν τα χέρια ψηλά, ήταν άλλωστε υποχρεωμένοι από τον νόμο και συνέλαβαν τον ζηλιάρη σύντροφο και τον οδήγησαν στο αυτόφωρο.

Η ταλαιπωρημένη γυναίκα ανέβηκε στον διοικητή του τμήματος για να της σβήσει την κλήση, να της επιστρέψει τις πινακίδες και κυρίως να της διαγράψει το πρόστιμο των 100 ευρώ που της είχε επιβληθεί. Ανένδοτος ο διοικητής αρνήθηκε να την διευκολύνει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Aνωνυμε ο νομος και οι νομοι εφαρμοζονται κατα 90% μονο στους απλους πολιτες. στα μεγαλα κεφαλια οι νομοι δεν εφαρμοζονται. Αυτη η νοοτροπια η δικη σου ειναι του κατα το δοκουν τιμωρου νεοραγια λοιπον. Οι νομοι η για ολους η για κανεναν! Τα μισα ετσι μισα γιουβετσι ειναι γιαλαντζι νομοι. Την μαγκια οι δημοσιοι λειτουργοι να την δειξουν στα μεγαλα κεφαλια που καταπατουν τους νομους. Οχι σε μια εγκυο κοπελα που παει εκει να σωσει δυο ζωες. Γκαιγκε???

  2. Ο Νομος πρέπει να εφαρμόζεται κατά γράμμα . Το να τον αγνοήσουμε γιατί μια ήταν έγκυος , μια άλλη είχε περίοδο , κλπ κλπ μας κάνει τριτοκοσμικούς .τα σχόλια σας φανερωνουν την νοοτροπία του νεοραγιά , και είναι ένας από τους λόγους που μείνατε 50 χρόνια πίσω πολιτιστικά από την Ευρώπη που θέλετε να γίνετε .

  3. Και μετά μουτρώνουν οι αγράμματοι χωροφύλακες όταν τους βρίζει σχεδόν όλη η κοινωνία.

  4. Αθάνατα ελληνικά μπασκιναριά!!! Δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ άνθρωποι!

  5. Μπάτσοι είναι καί παίζανε στην έδρα τους.

Comments are closed.